Įkraunama...
Įkraunama...

Eurokos kosmetika

QUOTE(Gustuke @ 2008 08 09, 17:05)
geriau, kad nedžiūtų, reikia drėkinti tada, nes kai traukia odą negerai ax.gif

O kaip drekinti? Ta prasme paprastai, vandeniu padrekinti ir tiek? g.gif vajej, kiek as dar daug nezinau visko... doh.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Vitutexe @ 2008 08 09, 15:40)
O tas molis turi taip greit isdziut? taip nemaloniai oda sutrauke... blink.gif

Mano oda misri,as kai palaikau ta moli(laikau gla 15 min,kol visai sudziuna,tik negalima judinti veido raumenu!) ,nuplaunu,tada tepu naturalu jogurta,laikau vel gal 15 min,jis sudrekina,sutraukia poras,nuplaunu ji,tada purskiu terminio vandens,jei reikia,tepu krema,bet siaip jei niekur neinu,nesidarau makiazo,tai tik su vandenuku pasipurskineju.Odai sita procedura tiesiog pasaka!
Atsakyti
QUOTE(Vitutexe @ 2008 08 09, 17:25)
O kaip drekinti? Ta prasme paprastai, vandeniu padrekinti ir tiek? g.gif vajej, kiek as dar daug nezinau visko... doh.gif  blush2.gif

šitą temelę panagrinėk http://www.supermama...;#entry19018821 mirksiukas.gif o šiaip gali užsipurkšti vanden ar kokią drėgną servetėlę užsidėti rolleyes.gif (reiks daug temų perskaityt kol sužinosi visus SM atradimus biggrin.gif )
Atsakyti
QUOTE(Maserati @ 2008 08 09, 17:55)
Mano oda misri,as kai palaikau ta moli(laikau gla 15 min,kol visai sudziuna,tik negalima judinti veido raumenu!) ,nuplaunu,tada tepu naturalu jogurta,laikau vel gal 15 min,jis sudrekina,sutraukia poras,nuplaunu ji,tada purskiu terminio vandens,jei reikia,tepu krema,bet siaip jei niekur neinu,nesidarau makiazo,tai tik su vandenuku pasipurskineju.Odai sita procedura tiesiog pasaka!

QUOTE(Gustuke @ 2008 08 09, 17:55)
šitą temelę panagrinėk http://www.supermama...;#entry19018821  mirksiukas.gif  o šiaip gali užsipurkšti vanden ar kokią drėgną servetėlę užsidėti rolleyes.gif (reiks daug temų perskaityt kol sužinosi visus SM atradimus biggrin.gif )

Aciu labai 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Panelytex @ 2008 08 07, 11:53)
Ten gal tas šaldantis "Volume up"? ax.gif

Atsakau po simto metu 4u.gif tongue.gif , taip ten tas saldantis toks Volume up, plius dar jame yra ideta pipiro raudonojo ekstrakto ar ko, kad suaktyvina kraujotaka lupose, degina stiprokai.
Molis nelabai patiko, daug terliones schmoll.gif
Atsakyti
o jūs kai nusiplaunat molį nuo veido ar patepat veida leduku? aš visada taip darau, ir labai thumbup.gif beje taip ant pakuotės parašyta smile.gif
Atsakyti
As dziaugiaus ji isvis nusiplovus, vis delto tai yra tiesiog purvas, aisku nesiginciju, teigiamu savybiu jis gal nemazai turi, bet tai ne mano kosmetine priemone ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Juxt @ 2008 08 10, 13:03)
o jūs kai nusiplaunat molį nuo veido ar patepat veida leduku? aš visada taip darau, ir labai  thumbup.gif  beje taip ant pakuotės parašyta  smile.gif

O tas ledukas naudojamas kad poras sutrauktu? Siaip negalima leduko naudoti, jei kraujagysles labai arti odos pavirsiaus, gali sutrukineti ar kazkas panasaus... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Maserati @ 2008 08 09, 16:55)

O kokį jogurtą? Naminį ar šiaip kokį natūralų?
Atsakyti
QUOTE(Juxt @ 2008 08 10, 13:03)
o jūs kai nusiplaunat molį nuo veido ar patepat veida leduku? aš visada taip darau, ir labai  thumbup.gif  beje taip ant pakuotės parašyta  smile.gif

aš toniku pravalau, arba terminiu vandenuku papurškiu ax.gif

QUOTE(Vitutexe @ 2008 08 10, 14:25)
O tas ledukas naudojamas kad poras sutrauktu? Siaip negalima leduko naudoti, jei kraujagysles labai arti odos pavirsiaus, gali sutrukineti ar kazkas panasaus... g.gif

jei problemos su kraujagyslėm, tuomet ir molio negalima naudot.
Atsakyti
QUOTE(kajjja @ 2008 08 10, 09:35)
Atsakau po simto metu 4u.gif  tongue.gif , taip ten tas saldantis toks Volume up, plius dar jame yra ideta pipiro raudonojo ekstrakto ar ko, kad suaktyvina kraujotaka lupose, degina stiprokai.
Molis nelabai patiko, daug terliones schmoll.gif

biggrin.gif 4u.gif turiu aš tą Volume up, pas mane bespalvis. Manasis nedegina, tik šaldo g.gif Čia tikriausiai kalbi apie tą rožinį, jei su pipirais? smile.gif
O molis ir man nelabai schmoll.gif Sunkiai nusiplauna, o rezultatų nelabai ir matosi. Man labiau patinka tos kaukės pakeliuose. Turiu su abrikosais, tai tokia nebloga.
Atsakyti
O as pabandziau vietoj vandens naudoti liesa grietine, gaminant ta molio kauke, tai esu labai patenkinta, taip greit nedziuvo, lengvai nusiplove, oda po to nesausejo, buvo skaisti ir svelni rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(emmute @ 2008 08 10, 16:47)
aš toniku pravalau, arba terminiu vandenuku papurškiu ax.gif
jei problemos su kraujagyslėm, tuomet ir molio negalima naudot.

o ka blogo molis kraujagyslems daro? pirmakart girdziu g.gif
Atsakyti