Įkraunama...
Įkraunama...

Eurokos kosmetika

QUOTE(Tulpelyte @ 2009 12 10, 15:16)
Aha, tkrai biggrin.gif As tu ir noriu kur trys spalvois biggrin.gif matiniai jie taip?
Papildyta:
Aciu  4u.gif  bigsmile.gif

Aha, matiniai , as kaip sarka tai man blizguciu reikia lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Cherry_ @ 2009 12 12, 01:28)
Aha, matiniai , as kaip sarka tai man blizguciu reikia  lotuliukas.gif

O man kaip tik matiniai daug labiau patinka biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(smaggiuke @ 2009 12 12, 00:14)
Aš irgi pirmą kartą pamačiau...bet konsultantė sakė, kad gana seniai jau yra ji Eurokos...gal ne visose  g.gif

U|M|A produkcija
http://www_eurokos_l...1/articleid/136
Catrice
http://www_eurokos_l...1/articleid/156
Atsakyti
Paskaiciau cia kelis pasisakymus apie jonizuojanti plauku sepeti, ir norejau paklaust, ar jis siek tiek papurina, ta prasme pakelia plaukus nuo saknu, nes jie pas mane daznai buna labai priglude.. rolleyes.gif
Atsakyti
Merginos,
gal matet ar dar yra akcija agafijos purskikliam?su berzu pumpuru ekstraktu buna,dar su kazkuo.. toks pailgas tamsokas buteliukas su balta etikete
Atsakyti
QUOTE(lady_m @ 2009 12 13, 01:06)
Paskaiciau cia kelis pasisakymus apie jonizuojanti plauku sepeti, ir norejau paklaust, ar jis siek tiek papurina, ta prasme pakelia plaukus nuo saknu, nes jie pas mane daznai buna labai priglude.. rolleyes.gif

truputį papurina smile.gif bet daugiau reikia priemones kosmetikos purinančias naudot, nes vien su šepečiu jų purių nepadarysi smile.gif

QUOTE(Maserati @ 2009 12 13, 13:33)
Merginos,
gal matet ar dar yra akcija agafijos purskikliam?su berzu pumpuru ekstraktu buna,dar su kazkuo.. toks pailgas tamsokas buteliukas su balta etikete

aš pirkau su akcija, bet jau senokai, prieš pora savaičių, tai net nžn, ar dar yra, turiu su baltųjų dilgėlių ekstraktu, tai labai patenkinta aš juo, plaukai labai švelnūs būna thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Kissable_lips @ 2009 12 13, 13:45)

aš pirkau su akcija, bet jau senokai, prieš pora savaičių, tai net nžn, ar dar yra, turiu su baltųjų dilgėlių ekstraktu, tai labai patenkinta aš juo, plaukai labai švelnūs būna  thumbup.gif

As pries savaite pirkau augima skatinanti purskala, bet maciau, kad ir tiem purskalams kazkokia nuolaida dar buvo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2009 12 13, 13:57)
As pries savaite pirkau augima skatinanti purskala, bet maciau, kad ir tiem purskalams kazkokia nuolaida dar buvo smile.gif

o kokį pirkai? mažu foto galėtum įmest? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kissable_lips @ 2009 12 13, 14:01)
o kokį pirkai? mažu foto galėtum įmest?  smile.gif

user posted image
Va sita, tik purskiklis nebepurskia kazko po keliu kartu, tai isipilu i ranka jo ir itrinu i plaukus..
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2009 12 13, 14:29)
Va sita, tik purskiklis nebepurskia kazko po keliu kartu, tai isipilu i ranka jo ir itrinu i plaukus..

na ir atlieka savo funkciją? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Kissable_lips @ 2009 12 13, 15:14)
na ir atlieka savo funkciją?  ax.gif

Neaisku, nes raso naudoti 2-3 kartus i savaite, tai dar tiek kartu ir panaudojau, nes nusipirkau tik pries savaitele smile.gif
Na bet patinka, kad plauku neriebina ir svelnus lieka smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aistuliaa: 13 gruodžio 2009 - 14:39
QUOTE(aistuliaa @ 2009 12 13, 15:39)
Neaisku, nes raso naudoti 2-3 kartus i savaite, tai dar tiek kartu ir panaudojau, nes nusipirkau tik pries savaitele smile.gif
Na bet patinka, kad plauku neriebina ir svelnus lieka smile.gif

man maniškis irgi patinka, visiškai neriebina plaukų, ir jis tipo stiprinamasis, tai tikrai pastebėjau, kad pats plaukas toks tvirtesnis pasidarė, tikrai padėjo, ir galvos oda patenkinta, mažiau pleiskanoja thumbup.gif dar turiu ta babuška agafji stiprinamąjį plaukų užpilą, tai truputį papilu ant plaukų šankų, na tikrai jaučias kas sveikesni plaukai, o dar už tokią kainą tai tikrai super, o kažin kaip tos linijos šampūnai ir balzamai? ax.gif
Atsakyti