Įkraunama...
Įkraunama...

Eurokos kosmetika

QUOTE(Kissable_lips @ 2009 12 13, 15:59)
man maniškis irgi patinka, visiškai neriebina plaukų, ir jis tipo stiprinamasis, tai tikrai pastebėjau, kad pats plaukas toks tvirtesnis pasidarė, tikrai padėjo, ir galvos oda patenkinta, mažiau pleiskanoja  thumbup.gif  dar turiu ta babuška agafji stiprinamąjį plaukų užpilą, tai truputį papilu ant plaukų šankų, na tikrai jaučias kas sveikesni plaukai, o dar už tokią kainą tai tikrai super, o kažin kaip tos linijos šampūnai ir balzamai?  ax.gif

nezinau, esu bandziusi kaukes, tai nelabai patiko, tokios skystos labai, megstu skalsesnes smile.gif
o uzpilai tai cia sitie? Esu ziurejusi irgi, bet nenusipirkau g.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Kissable_lips @ 2009 12 13, 13:45)
truputį papurina  smile.gif  bet daugiau reikia priemones kosmetikos purinančias naudot, nes vien su šepečiu jų purių nepadarysi  smile.gif
aš pirkau su akcija, bet jau senokai, prieš pora savaičių, tai net nžn, ar dar yra, turiu su baltųjų dilgėlių ekstraktu, tai labai patenkinta aš juo, plaukai labai švelnūs būna  thumbup.gif

o gal galite imesti nuorodele kokia kaip jis tiksliai atrodo?smile.gif
Atsakyti
Ai tiesa dar Eurokos nusipirkau medini sepeti tik uz 5 litus, koks fainas thumbup.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lady_m @ 2009 12 13, 17:35)
o gal galite imesti nuorodele kokia kaip jis tiksliai atrodo?smile.gif

perverskit temą, buvo įdėta nuotrauka ir ne vieną kartą.
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2009 12 13, 15:29)
user posted image
Va sita, tik purskiklis nebepurskia kazko po keliu kartu, tai isipilu i ranka jo ir itrinu i plaukus..

kokia sudetis to purskiklio ? jis is zoleliu ? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(juodauoga @ 2009 12 13, 19:04)
kokia sudetis to purskiklio ? jis is zoleliu ?  4u.gif

na va pasistengsiu ir nurasysiu sudeti biggrin.gif smile.gif
Altheaea officinalis extract, shizandra chinensis offincinalis oil, panax ginseng extract, mellissa officinalis leaf oil, arctium lappa root extract, urtica dioica extract, betula alba extract, yeast extract, capsicum anuum fruit extract, climbazole, allantoin, pantothenic acid, propylparaben, methylparaben
Isisversit kam aktualu, tingejau bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2009 12 13, 19:10)
na va pasistengsiu ir nurasysiu sudeti biggrin.gif smile.gif
Altheaea officinalis extract, shizandra chinensis offincinalis oil, panax ginseng extract, mellissa officinalis leaf oil, arctium lappa root extract, urtica dioica extract, betula alba extract, yeast extract, capsicum anuum fruit extract, climbazole, allantoin, pantothenic acid, propylparaben, methylparaben
Isisversit kam aktualu, tingejau  bigsmile.gif

neseniai pabaigiau sita smile.gif suzavejo sudetis,kad su plaukais KAZKA darytu nepastebejau(siaip jis skatinantis augima,nuo slinkimo),nes plaukai nei slenka,nei ka.
Atsakyti
Matosi, kad zoleliu yra sudetyje,... jei jau nepadeda ipatingai , tai turbut ir pakenkti negali.... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Maserati @ 2009 12 14, 00:50)
neseniai pabaigiau sita smile.gif  suzavejo sudetis,kad su plaukais KAZKA darytu nepastebejau(siaip jis skatinantis augima,nuo slinkimo),nes plaukai nei slenka,nei ka.

Tai va man irgi sudetis patiko wink.gif malonus man jis plaukams, o del visu tu augima skatinanciu priemoniu negaliu garantuoti, kad man jos padeda labai biggrin.gif
Atsakyti
Siandien buvau nulekusi i kelias Eurokos parduotuves, isigyti jonizuojanti plauku sepeti ir kazkaip persigalvojau, gal tiksliau sudvejojau g.gif Nes viena pardaveja isgyre ji, sake labai perkamas ir girdejusi tik gerus atsiliepimus, o kita pardaveja kaip tik nieko gero nepasake, tik, kad jis gal nevertas tokiu pinigu, nes nelabai duoda koki poveiki, nesiskiria nuo kitu sepeciu, tai vat net nebezinau, gal kasnors dar is jusu ji isbande ir galetumet parasyt atsiliepimus, nes cia jei neklystu tik keli atsiliepimai apie ta sepeti buvo.. rolleyes.gif
Papildyta:
Ir dar butu idomu ka manot apie Gabriele Salvete kosmetika? As asmeniskai vis ruosiuos isbandyt naujaja pudra "Face mineral", bet neradau sau tinkamo atspalvio, reikpaieskot kitose vietose blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lady_m: 14 gruodžio 2009 - 17:47
QUOTE(lady_m @ 2009 12 14, 18:56)
Siandien buvau nulekusi i kelias Eurokos parduotuves, isigyti jonizuojanti plauku sepeti ir kazkaip persigalvojau, gal tiksliau sudvejojau  g.gif  Nes viena pardaveja isgyre ji, sake labai perkamas ir girdejusi tik gerus atsiliepimus, o kita pardaveja kaip tik nieko gero nepasake, tik, kad jis gal nevertas tokiu pinigu, nes nelabai duoda koki poveiki, nesiskiria nuo kitu sepeciu, tai vat net nebezinau, gal kasnors dar is jusu ji isbande ir galetumet parasyt atsiliepimus, nes cia jei neklystu tik keli atsiliepimai apie ta sepeti buvo.. rolleyes.gif
Papildyta:
Ir dar butu idomu ka manot apie Gabriele Salvete kosmetika? As asmeniskai vis ruosiuos isbandyt naujaja pudra "Face mineral", bet neradau sau tinkamo atspalvio, reikpaieskot kitose vietose  blush2.gif

joje yra talko,ko neturetu buti geroje mineralineje pudroje ,net essence budavo be talko.
Atsakyti
QUOTE(dilgelyt @ 2009 12 14, 20:02)
joje yra talko,ko neturetu buti geroje mineralineje pudroje ,net essence budavo be talko.

bet, kad essence mineralines nebera prekyboj..O talkas, kaip as suprantu blogas tuo, kad kemsa poras? unsure.gif Net nebezinau, ka isigyt, noriu kazko lengvo, bet, kad kazkiek ir maskuotu..
Atsakyti