Įkraunama...
Įkraunama...

Ar naujagimis guli kartu lovoje ar atskirai lopšy

Pradzioje mergyte pagulde salia manes,bet paskui ant nakties atveze i palata ta lovyte-vezymeli,ir pasiule paguldyt i ji. smile.gif
Atsakyti
Dažniausia palatoje būna lopšiukas, bet ir gydytojos ir sesutės pataria vaikutį guldytis kartu su savimi. Net sako pirmą parą po gimdymo geriau kad vaikutis būtų prie mamos nes taip greičiau atsiranda pienukas pas mamą.
Man kažkaip ramiau būdavo kai vaikutis šalia. 4u.gif
Atsakyti
Kai tik mane iveze i palata, as is karto paklausiau-o lovyte leliukui bus? Sako-ne. Sakau o as leliuko neuzgulsiu-sako dar nei viena neuzgule g.gif Zodziu, sausai ir aiskiai pasikalbejom biggrin.gif Miegojau su savo mergaite kartu, visai nesigailiu, gryze namo dar kartu miegojom iki 0.5 metuku smile.gif
Atsakyti
Aš išsireikalavau, kad man atvežtų, bet taip ir nepanaudojom, visą laiką kartu lovytėje su mažaja prasivartėm wub.gif
Atsakyti
Sveikos, aš taip pat pasidalinsiu savo patirtim kai pagimdžiau vaiką šalia manęs paguldė vyras dar burbuliavo kodel neduoda lopšiuko atskirai, bet dabar tikrai sutinku kad nereikia na bent jau mano atveju. Pas mane visiškai nebuvo pieno tai maziukė čiulpdavo po 3-4 val tik 4 para pasirodė pienas galvojau kad išprotėsiu bet dabar labai džiaugiuosi ir kai nakti nubundam, nereikia bėgti nieko kaisti biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tiubiteika: 30 gruodžio 2010 - 15:27
DRaugę tik pagimdžiusią lankiau Mažylyje, tai jai atvežė tą lovytę ir leido pasirinkti kur guldyti. Papasakojo plačiau kas ir kaip geriau, o ji priėmė sprendimą pati wink.gif
Atsakyti
mazyli galima pasiguldyti,kaip paciai mamytei patogiau,jei nori galima guldyti prie saves arciau,jei nori gali paguldyti spec lovyteje skirtoje kudikeliui
Atsakyti
Gimdžiau Mažylyje, bet nemiegojau su sūneliu vienoj lovoj, atvežė man jo lovelę, nes man poilsio reikėjo ax.gif
Atsakyti
Cia jau manau nuo mamos priklauso, visuosu gimdymo namuose yra tie lopsiukai kudikiams, bet cia jau mamos reikalas guldyt i ji ar ne tongue.gif
Atsakyti
Gimdziau mazylyje du kartus, pirma karta lovele mano palatoj buvo, taciau antra karta karta gimdydama loveles paltoj nebuvo, taciau nei viena karta leliukas nebuvo paguldytas i lovele. visa laika miegojo su manim arba su vyru, nes ir vyras ligoninej kartu buvo. beje kai leliukas salia pas mane pienukas is kart atsirado (cia po cezario). zodziu mamytes yra ir lovytes rinkites pacios kaip jums patogiau ir mieliau.
Atsakyti
Gimdziau mazylyje,palatoje buvo lopsys kudikiui,bet mes juo nepasinaudojom,visa laika maziuke pramiegojo salia manes,kazkaip net nebuvo kilusi mintis ja guldyti atskirai schmoll.gif O dar buvau po CP,tai kazkaip sunku buvo ir laipioti is lovos smile.gif
Atsakyti
Kai atvežė į palatą, seselė retoriškai paklausė ar dukrytę guldysiuosi į savo lovą - atrodo buvo užtikrinta kad tikrai taip ir bus. Bet kai nustebus pasakiau, jog bijau, nedrąsu, paklojo lopšelį. Tačiau kaip viena iš jūsų sakėte, visos baimės išgaruoja, nes savo mažylį tikrai jauti ir jei esi geros būklės, tau viskas gerai, manau jog mažylio užgulti, nuspausti ir užgauti yra neįmanoma. smile.gif
Atsakyti