Įkraunama...
Įkraunama...

Auskarai

oi susukti filmuka tai nzn... biggrin.gif schmoll.gif nemanau kad tas filmukas ka pades...kad jau ju yra daug...visu tas pats principas...tik ilgis ir visa kita tai is akies darau....ziurint kokio dydzio reikia...niekada nematavau... schmoll.gif jei idetum nuotrauka ir kas butu blogai tai is to galeciau pasakyti ka blogai darai...o dabar nzn kas ten negerai...gal tik pati taip isivaizduoji...smile.gif
o siaip tai ir karoliuku verimo temose kur pradziamokslis yra foto, video...visos taip pat daro...tik ranka kitaip dirba... ax.gif o siaip daznai kai pats darai, tai jei matai truputi netvarkinga siaip matosi kas blogai daroma, uz tai ir siulau nuotrauka ikelti... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Gabii__ @ 2008 08 24, 20:11)
oi susukti filmuka tai nzn... biggrin.gif  schmoll.gif nemanau kad tas filmukas ka pades...kad jau ju yra daug...visu tas pats principas...tik ilgis ir visa kita tai is akies darau....ziurint kokio dydzio reikia...niekada nematavau... schmoll.gif jei idetum nuotrauka ir kas butu blogai tai is to galeciau pasakyti ka blogai darai...o dabar nzn kas ten negerai...gal tik pati taip isivaizduoji...smile.gif
o siaip tai ir karoliuku verimo temose kur pradziamokslis yra foto, video...visos taip pat daro...tik ranka kitaip dirba... ax.gif o siaip daznai kai pats darai, tai jei matai truputi netvarkinga siaip matosi kas blogai daroma, uz tai ir siulau nuotrauka ikelti... 4u.gif

Taigi įdėjau nuorodėlę mirksiukas.gif Konkrečiai apie šituos kalbu
user posted image
Atsakyti
siaip tai viskas gerai, tik ta dali nuo kurios lenkiama...ne ta kur uzbaigimas bet kita puse...palenk labiau i kita puse...kad kilputes vidurys butu ties centru...ir kai suki kilpute...suk ne su paciu galu replyciu , o storesne dalimi...plius kilputes dar lengviau daryti su replytem-fiksatorius...va sitom:
http://www.tavokarol...mp;path=156_161
nedalenkus iki galo...apimi su ta antra dalim, apvalia replyciu ir daspaudi, gaunasi apvali kilpute...o ant galo dar palankstai apemus visa kilpele...kad vertikaliai ji nueitu...ir auskaras lygus kaip styga gautusi...
nu nzn nelabai as gal ka ir padejau... blush2.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Gabii__ @ 2008 08 24, 21:08)
siaip tai viskas gerai, tik ta dali nuo kurios lenkiama...ne ta kur uzbaigimas bet kita puse...palenk labiau i kita puse...kad kilputes vidurys butu ties centru...ir kai suki kilpute...suk ne su paciu galu replyciu , o storesne dalimi...plius kilputes dar lengviau daryti su replytem-fiksatorius...va sitom:
http://www.tavokarol...mp;path=156_161
nedalenkus iki galo...apimi su ta antra dalim, apvalia replyciu ir daspaudi, gaunasi apvali kilpute...o ant galo dar palankstai apemus visa kilpele...kad vertikaliai ji nueitu...ir auskaras lygus kaip styga gautusi...
nu nzn nelabai as gal ka ir padejau... blush2.gif  biggrin.gif

Na mano akimis žiūrint manoji kilputė tokia į ilgį, labiau pailga, o man norisi apvalios. Ir žinant, kad tai kažkelintas mėginimas... Aš turiu tokias replytes, kur viena dalis pailga apvali, o kita tarsi lovelis, na jos skirtos kilputėms daryt. Taip, man nesigauna kilputę per auskaro vidurį padaryti verysad.gif
Atsakyti
tiesiog pasibandyk ivairius ilgius nukirpus is akie kiek turi buti...ir lenk su replytes ne galu o viduriu, kur placiau, kad tiesiog taip iki galo ir uzriestum...pradzioj gali mazdaug pasimatuot kiek turi pasilikti vielutes ar vinuko...kad gautusi...o paskui jau gausis...ir uzlenkus , dar neistraukus, su replytem pareguliuok kad kilpute butu vidury 4u.gif
Atsakyti
va mano auskariukai man tai labai grazus:
user posted image

o cia naujausi:
user posted image

smile.gif smile.gif smile.gif smile.gif smile.gif
Atsakyti
Kai cia yra nesuprantu.....
Ziuriu i visus darbelius atrodo visi grazus...atrodo ir minciu daug...bet tik nueinu i parduotuve....ir viskas pasimetu akys raipsta fandazijos 0. schmoll.gif
Atsakyti
Mano sesuo kai prašo ką nors padaryt, ir kartu varom akmenų tai irgi: man kai tu padarai, vaizdas kitas, o dabar tik akmenys biggrin.gif
nauji:
user posted image
Atsakyti
Dėkui Gabii_ už palaikymo komandą 4u.gif Kai tik gausiu daugiau laiko iš vaiko, tai būtinai pasipraktikuosiu. Šviečiasi, kad perdarysiu tuos paskutinius rolleyes.gif
Va apžiūrėjau Gegytės kūrinius, nu grožis, kruopčios dailios kilputės, okada man taip verysad.gif
Atsakyti
Gegyte, dailūs auskariukai thumbup.gif

Čia mano vakarykščiai smile.gif

user posted image
Atsakyti
Vieni iš naujesnių blush2.gif
user posted image
Atsakyti
R.A., bububla, gegyte, visos saunuoles, grazus darbeliai thumbup.gif
Mano:
Matinis kalnu kristolas, pasidabruotos detales
user posted image

Rozinis marmuras, pasidabruotos detales
user posted image

Botsvanos agato ovalai, Krabinio agato lasai, Swarovski klijuojamos akutes, pasidabruotos detales
user posted image
Atsakyti