QUOTE(zaRAza @ 2008 09 13, 07:48)
As jas isivaizduoju butent taip, kaip Simpatiaska aprase- kraupiai

Tai kam tada purskiamos pedkelnes, jei yra savaiminio idegio kremas ir tai viena i kita panasu? Ir kam tada savaiminio idegio kremas, jei yra soliariumai?

Gal kas parodys vaizdini pavyzdi ateity kaip isejo lygiai nusipurkst?
Butent purskiamos kojines (

) man asmeniskai nelabai patiko,jau aiskinau kad purskiant labai panasu i plauku laka tik su atspalviu,aisku ne toks lipnus,bet jausmas panasus,bet pvz kartais jei reikian i koki naktini kluba nueiti ir labai karsta ,tai gal visai ir nieko,tik problema tame kad norint labai tvarkingai ir lygiai uzsipurksti reikia purksti 20 sm atstumo,tai reiske kad viskas kas salia tavo koju irgi bus alia idegio atsppalvio,t.y tapetai,pliteles,vonia...
Savaimio idegio kremas man asmeniskai daugiau patinka nes niera to odos sausumo jausmo kaip su purskiamais (bet savaimio idegio kremai -gan pavojingi,persk,daug straipsniu apie tai)
soliariumas-geras dalykas jei ne per daznai,bet tam kad gauti gera rezultata ir nepakenkti odai reikia geru brangiu kremu (pradziai paprastu pries ir po deginimosi,veliau su bronzatoriais,) tam kad gauti norima grazu atspalvi.
todel mano nuomone kad purskiamos kojines gal idomi ideja,tik kad dar tokia nebaigta ideja,jei gamintojai ateity sugalvotu ir padarytu taip kad jie butu svielnes strukturos,kad pridetu kokiu drekinanciu priemoniu kad nebuti tuo sausumo,kvapa pakeistu ...gal visai ir nieko bus