Įkraunama...
Įkraunama...

Purškiamos pėdkelnės

Tiesa, o jos nematomos? Nes kazkaip keistai butu, jei visos kojos kazkuo padengtos, o pirstai ne blink.gif
[/quote]

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif tai ant pirstu irgi galima papurksti

tikrai yra plonu pedkelniu kur pirstai tokie nepariskinti,bet kazkaip man keistokai atrodo jei bateliai labai jau tokie atviri thumbup.gif
Atsakyti
Juokinga man jau daros, ka tik aiskinot, kad pedkelnes blogai, nes negali su atvirais pirstais bateliuose but, o pirstai apipurksti kazkuom tai jau gerai biggrin.gif Cirkai...
Atsakyti
QUOTE(zaRAza @ 2008 09 11, 18:49)
Juokinga man jau daros, ka tik aiskinot, kad pedkelnes blogai, nes negali su atvirais pirstais bateliuose but, o pirstai apipurksti kazkuom tai jau gerai biggrin.gif Cirkai...

Apsipurksti gali ne tik pirstus bet ir kt.vietas... lotuliukas.gif lotuliukas.gif
busi kaip su pedkelniais bigsmile.gif biggrin.gif biggrin.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Simpatiaska @ 2008 09 11, 20:33)
Apsipurksti gali ne tik pirstus bet ir kt.vietas... lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
busi kaip su pedkelniais bigsmile.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif thumbup.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(zaRAza @ 2008 09 11, 17:49)

nu kazkaip labai netaip smile.gif jus isivaizduojat tas purskiamas pedkelnes, tas daiktas labiausiai panasus i pirskiama savaiminio idegio krema, o ne pedkelnes
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Joa: 13 rugsėjo 2008 - 01:14
QUOTE(Joa @ 2008 09 13, 02:12)
nu kazkaip labai netaip  smile.gif jus isivaizduojat tas purskiamas pedkelnes, tas daiktas labiausiai panasus i pirskiama savaiminio idegio krema, o ne pedkelnes

As jas isivaizduoju butent taip, kaip Simpatiaska aprase- kraupiai biggrin.gif Tai kam tada purskiamos pedkelnes, jei yra savaiminio idegio kremas ir tai viena i kita panasu? Ir kam tada savaiminio idegio kremas, jei yra soliariumai? lotuliukas.gif Gal kas parodys vaizdini pavyzdi ateity kaip isejo lygiai nusipurkst? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(zaRAza @ 2008 09 13, 07:48)
As jas isivaizduoju butent taip, kaip Simpatiaska aprase- kraupiai biggrin.gif Tai kam tada purskiamos pedkelnes, jei yra savaiminio idegio kremas ir tai viena i kita panasu? Ir kam tada savaiminio idegio kremas, jei yra soliariumai? lotuliukas.gif  Gal kas parodys vaizdini pavyzdi ateity kaip isejo lygiai nusipurkst? bigsmile.gif

Butent purskiamos kojines ( blink.gif ) man asmeniskai nelabai patiko,jau aiskinau kad purskiant labai panasu i plauku laka tik su atspalviu,aisku ne toks lipnus,bet jausmas panasus,bet pvz kartais jei reikian i koki naktini kluba nueiti ir labai karsta ,tai gal visai ir nieko,tik problema tame kad norint labai tvarkingai ir lygiai uzsipurksti reikia purksti 20 sm atstumo,tai reiske kad viskas kas salia tavo koju irgi bus alia idegio atsppalvio,t.y tapetai,pliteles,vonia... lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Savaimio idegio kremas man asmeniskai daugiau patinka nes niera to odos sausumo jausmo kaip su purskiamais (bet savaimio idegio kremai -gan pavojingi,persk,daug straipsniu apie tai)

soliariumas-geras dalykas jei ne per daznai,bet tam kad gauti gera rezultata ir nepakenkti odai reikia geru brangiu kremu (pradziai paprastu pries ir po deginimosi,veliau su bronzatoriais,) tam kad gauti norima grazu atspalvi.

todel mano nuomone kad purskiamos kojines gal idomi ideja,tik kad dar tokia nebaigta ideja,jei gamintojai ateity sugalvotu ir padarytu taip kad jie butu svielnes strukturos,kad pridetu kokiu drekinanciu priemoniu kad nebuti tuo sausumo,kvapa pakeistu ...gal visai ir nieko bus 4u.gif
Atsakyti
man irgi jos nelabai, visu pirma kol vonia isvaliau doh.gif ir siaip sunku tolygiai ispurksti, gavosi plemais, man asmeniskai schmoll.gif
Atsakyti
Na ir naujiena suzinojau blink.gif , pamaniau kad baika, o cia visai rimtai apie purskiamas pedkelnes rasot bigsmile.gif .
Turesim omenyje, jei nusimatys kokia svente thumbup.gif .
Atsakyti
QUOTE(Ramune_lt @ 2008 11 09, 15:51)
Na ir naujiena suzinojau  blink.gif , pamaniau kad baika, o cia visai rimtai apie purskiamas pedkelnes rasot  bigsmile.gif .
Turesim omenyje, jei nusimatys kokia svente  thumbup.gif .

kad tai "naujienai" jau tuoj metai bus biggrin.gif
Atsakyti
Esu bandžiusi, tikrai neverta mesti pinigu į balą .Reikia gerai įgusti, kad gražiai nusipurkštum kojytes.O iš šono žiūrint kažkaip keistai atrodo, tikrai neatrodo kad mūvėtum pėdkelnes. schmoll.gif
Atsakyti
Nu ko tik neprisigalvoja zmones siais laikais lotuliukas.gif

QUOTE(svete @ 2008 08 02, 22:37)
Svarbu pasibandyti purskala pries einant i koki rengini. As purskiau vonioj, tai paskui turejau grazaus darbo, kol viska issisveiciau, nes priemone pakankamai vandeniui atspari doh.gif Po to karto nebepurskiu taip smarkiai, stengiuosi po truputi uzpurkst ir ranka itrinti. Pries procedura reikia idealiai nusidepiliuoti, pasidaryti pylinga ir patepti drekinanciu pieneliu. Kartais ir siaip paprasta diena pasipurskiu, kai noriu pasigrazinti - ypac kai norisi apsimauti sortus, o kojos tai nubraizytos kazkur, tai uodu sugeltos  blush2.gif  Beje, nusiplauna tos "pedkelnes" gerai patrynus su riebesne duso zele. Siek tiek sausina koju oda, todel daznai naudot nepatarciau.    4u.gif

doh.gif manau, kad paprasciau paprastas pedkelnes uzsideti smile.gif
Atsakyti