Įkraunama...
Įkraunama...

Purškiamos pėdkelnės

QUOTE(Preila @ 2008 11 09, 22:24)
Esu bandžiusi, tikrai neverta mesti pinigu į balą .Reikia gerai įgusti, kad gražiai nusipurkštum kojytes.O iš šono žiūrint kažkaip keistai atrodo, tikrai neatrodo kad mūvėtum pėdkelnes. schmoll.gif

bandziau - nepatiko verysad.gif gal dar patobulins, vis tik naujove g.gif
Atsakyti
QUOTE(Glamor @ 2008 11 09, 16:09)
kad tai "naujienai" jau tuoj metai bus biggrin.gif

Vieniems naujiena, o kitiems seniena. Va tokiam kaime kaip Palangoj tikrai tokiu dalyku nera, o dar kai nesidomi, tai...is kur gali zinot. Va parodytu per zinias, tai tada tikrai zinociau mirksiukas.gif .
Atsakyti
nesamone schmoll.gif
Atsakyti
[quote=Ramune_lt,2008 11 20, 10:51]
Vieniems naujiena, o kitiems seniena. Va tokiam kaime kaip Palangoj tikrai tokiu dalyku nera, o dar kai nesidomi, tai...is kur gali zinot. Va parodytu per zinias, tai tada tikrai zinociau mirksiukas.gif .

ši naujovė ir mane labai nustebino lotuliukas.gif
Atsakyti
Naudojau tokias jau pries du metus. Siaip truouteli su spalva nepataikiau. Jei buciau sviesesni atspalvi pirkus butu buve geriau. Siaip yra visazisciu, kurios darydamos makiaza, kai eini su atvira suknele, purskia sia kuna (kuris matosi is po rubu) ... biggrin.gif
Atsakyti
Sunku paciai tolygiai kojytes nusipurksti...
Atsakyti
QUOTE(Ramune_lt @ 2008 11 20, 10:51)
Vieniems naujiena, o kitiems seniena. Va tokiam kaime kaip Palangoj tikrai tokiu dalyku nera, o dar kai nesidomi, tai...is kur gali zinot. Va parodytu per zinias, tai tada tikrai zinociau  mirksiukas.gif .

Nenusimink yra. Nueik į Eurokos parduotuvę, pamatysi. Netgi kelių atspalvių. Buteliukas labai panašus į mažos talpos plaukų lako. Dažniausiai prie kasos būna arba prie brangesnių kūno priežiūros priemonių. Aš irgi vis pažiūriu, bet įsigyt nedrįstu, nes kaina didoka.
Atsakyti
blink.gif net issiziuojau perskaicius antraste.. nu ir atsilikus nuo gyvenimo esu doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Drauge toki turi. Viena karta appurske, bet ka as zinau g.gif Kojos gavosi kaip neplautos. Tai ir nesiryztu pirkti, nors pagunda vis dar yra smile.gif
Atsakyti
Nesamone ! sad.gif
Atsakyti
viena drauge bande, tai labai patenkinta.bet apie 100lt mokejo. daugoka. bet vasara jauciu kaifas su tokiom:)
Atsakyti
Tos kurios eurokosose parduoda tai nesamone sakyciau, tarsi sumaisyt savaiminio idegio priemone-putas su plauku laku. Nemaloniai ant odos jauciamas tarsi, zodziu ne kas.. g.gif
Atsakyti