O as turiu sios firmos Sally Hansen tris atspalvius.Man jos nuostabiai dengia, lygiai.Zinoma pries tai paruosiau jas ; nudepiliuoji, nusveiti, patepi drekinancio kokio kremuko, o po to purskiamas pedkelnes, istrini su ranka ir liuks.Man jos super, nereik jokiu baliu, kad ir siaip prie kokio sijonelio pasipurski, issitepi, visai kitoks vaizdas.
QUOTE(oda @ 2009 02 24, 01:20)
O as turiu sios firmos Sally Hansen tris atspalvius.Man jos nuostabiai dengia, lygiai.Zinoma pries tai paruosiau jas ; nudepiliuoji, nusveiti, patepi drekinancio kokio kremuko, o po to purskiamas pedkelnes, istrini su ranka ir liuks.Man jos super, nereik jokiu baliu, kad ir siaip prie kokio sijonelio pasipurski, issitepi, visai kitoks vaizdas.
Ar maskuotų jos didesnius trūkumus? Pvz., išbalusius randus?
bandziau ir as...viena vargas.. nemoku lygiai nupurkst, o ir musu klimato zonoj juokingai atrodo.

man sunku lygiai nupurkst. kazkaip debeseliais gavosi
tai dar laiko sugaisau kol nuploviau.
db jei ir karsta, o reikia pedkelniu, tai gelbsti plonos kojines. ir sexsualu...
isivaizduoju, jei plevenant vejas pakeltu suknele, o ten nupurskimas baigiasi

tai dar laiko sugaisau kol nuploviau.

db jei ir karsta, o reikia pedkelniu, tai gelbsti plonos kojines. ir sexsualu...

isivaizduoju, jei plevenant vejas pakeltu suknele, o ten nupurskimas baigiasi

Šlamštas. Niekas nepakeis tikrų, gerų klasikinių pėdkelnių ar kojinių.
O kur butu galima tokiu isigyti lietuvoje? idomu pabandyt

Beveik tas pats, kas idegio kremas, toks pat vargas
Na, as turejau..Bandziau , patiko..tikprivargau kol nusipurskiau.. bet viskas super..vasara tikras issigelbejimas..
Geras, as galvojau, kad tokie dalykai tik senovej budavo
Mociute kazkada pasakojo, kad per kara, nebudavo pedkelniu, tai puskiamas pirkdavo, nes be pedkelniu vaikscioti budavo nepadoru
Net susijuokiau pamaciusi tema
Pasirodo viskas kas gero nauja yra tik kazkada pamirsta sena
Tik kiek supratau pagal kaina,anaiptol ne kaip senais laikais, pritaikyta krizes nuluosintoms moteriskaitems..

As pirkau EUROKOS parduotuveje , mokejau berods apie 45 -50Lt, bet deja man tik 2 kartam uzteko...
QUOTE(Vilmuutee @ 2009 03 16, 16:24)
ir kur ir uz kiek?

Praeita vasara ejau i vestuves, purskiausi tom pedkelnem kojas ir jokiu problemu apie kurias cia rasete nepatyriau
Viskasbuvo gerai, lygiai issipurske ir vonios sveisti nereikejo, su muilu lengvai nusiplove
ir neprimine savaiminio idegio kremo, nes su jais visai nedraugauju
Likau labai patenkinta

Viskasbuvo gerai, lygiai issipurske ir vonios sveisti nereikejo, su muilu lengvai nusiplove

Likau labai patenkinta