Įkraunama...
Įkraunama...

Purškiamos pėdkelnės

neesu apie tokias girdejus g.gif
Atsakyti
g.gif o kur butu galima isigyti?
Atsakyti
As pirkau kazkokioje kosmetikos parduotuveje. Buvo tik 2 atspalviu rinkausi sviesesni, nes esu baltaaode, bet nepamenu kokioj parduotuvej. g.gif
Tik zinau, kad kazkokioj labai paprastoj, ne Kristianoj ir ne Sarmoj. Gal kokiam Eurokos g.gif
Zinau, kad buvo ka tik atsiradusi naujiena ir didele reklama buvo, tai drauge ikalbejo isigyti, nes ji budama Italijoj daznai naudodavo. smile.gif

Manau, reik klausti kosmetikos parduotuvese smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo VR999: 31 kovo 2009 - 21:36
Manau ne ypatingai reikalingas dalykas sitokios kojines... Jei nori rudziau-eini i soliariuma arba naudoji savaiminio idegio krema, jei reikalauja apranga-dediesi kojines. Siaip man kojines tik tam reikalingos, kad silciau butu lotuliukas.gif, tikrai kolkas nereikia purskiamu , nors pabandyti viena karta visai idomu butu. tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(jurkita @ 2009 03 31, 23:05)
Manau ne ypatingai reikalingas dalykas sitokios kojines... Jei nori rudziau-eini i soliariuma arba naudoji savaiminio idegio krema, jei reikalauja apranga-dediesi kojines. Siaip man kojines tik tam reikalingos, kad silciau butu  lotuliukas.gif,  tikrai kolkas nereikia purskiamu , nors pabandyti viena karta visai idomu butu.  tongue.gif

As irgi taip manau. Bet po operacijos turejau dar tokiu neisbalusiu randeliu ant koju, tai maskavau, net kompaktine pudra tepiau ir ant virsaus kojines purskiau. biggrin.gif Reikejo suktis is padeties, i vestuves ejau atviromis basutemis ir tikrai likau patenkinta rezultatu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(newlina @ 2009 03 31, 16:32)
As pirkau EUROKOS parduotuveje , mokejau berods apie 45 -50Lt, bet deja man tik  2 kartam uzteko...

arteja vasara, purskiamos pedkelnes praverstu. dar niekada nesu bandzius. ar patenkintos, ar verta tiek moket?
Atsakyti
Tiek moketi - neverta, bet labai patogu.. bet kazkada internete ziurejau, kkad pirkti ir parsisiusti yr apigiau.. tik su spalva reikia gerai atitaikyti...
Atsakyti
QUOTE(Umbrella @ 2009 04 02, 18:59)
arteja vasara, purskiamos pedkelnes praverstu. dar niekada nesu bandzius. ar patenkintos, ar verta tiek moket?

idomus "dalykelis" purskiamos pedkelnes, reiktu isbandyt, tik baime, kad nebtuu taip, jog nelygiai issipurski ir po to matosi visa tai. Papasakokit kas nors smulkiau ar taip nutinka? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Umbrella @ 2009 04 02, 17:59)

Dabar Eurokos yra joms akcija mirksiukas.gif Pati nebandžiau rolleyes.gif
Atsakyti
Idomu butu isbandyti smile.gif
Atsakyti
gal pamenat kiek kainuoja su akcija Eurokos?
Atsakyti
As irgi noriu isbandyt thumbup.gif
Atsakyti