viskas aisku.. švogerytė akropoly pirko kažkurioj kojnyčiu krautuvėlėj... "TIK" 140lt bet atrodo superines... dar londone paieškosiu... jei nerasiu pirksiu LT... rezultatas SUPERINIS....
Galetu kojiniu parduotuves pristatyti toki produkta, duoti uzsipurksti, pasiziureti kaip atrodo
pirma karta isgirdau apie toki dalyka
siiaip tai sunkiai isivaizduoju kaip atrodytu

Turiu as kazka panasaus i sita daikta
bet dar tik ant rankos isbandziau
Seip gal ir visai nieko, tik man kazkaip atrodo, kad uzsipurksiu ir gali nusitrinti darbe kur sedint
nes nezinau ar ilgai ir gerai laikosi

kur galima rasti purskiamu pedkelniu lietuvoje?
QUOTE(Vanesa @ 2006 08 18, 18:12)
va sitas snd maciau uz 16.4 euru idomu butu pabandyti

QUOTE(vanessa @ 2007 09 16, 18:47)
o koju odos nealergizuoja

Labai idomu, dar negirdejau apie tai, reikia isbandyti. Bet kaip suprantu cia geriausiai tinka vasaros sezonui.
QUOTE(vanessa @ 2007 09 24, 19:04)
na, va nusipirkai as tas uzpurskiamas pedkelnes tokias
na bet spalva tai coco tai nzn bus per tamsi tikriausiai tai ne atidaryt nenoriu nzn ka reiks daryt, gal parduot
na bet spalva tai coco tai nzn bus per tamsi tikriausiai tai ne atidaryt nenoriu nzn ka reiks daryt, gal parduot
nzn kaip su ta spalva

QUOTE(vanessa @ 2007 09 24, 19:04)
na, va nusipirkai as tas uzpurskiamas pedkelnes tokias
turiu tokias pat, pirkau Vilniaus Akropolyj kazkada, man tai labai neblogai sitas daiktas naudojasi, tik dabar jau per salta, vasarai jos skirtos. Kurios neisivaizduoja kas tai per daiktas - tiesiog purskiama pudra, gal su kazkokiu silikonu

gudri tie japaškos, ir sugalvok tu man taip...tik manęs tokie dalykai netraukia
vasara geriau įdegusios nuogos kojos, negu apipurkštos kažkokiu chemikalu

QUOTE(Joa @ 2007 09 25, 00:14)
turiu tokias pat, pirkau Vilniaus Akropolyj kazkada, man tai labai neblogai sitas daiktas naudojasi, tik dabar jau per salta, vasarai jos skirtos. Kurios neisivaizduoja kas tai per daiktas - tiesiog purskiama pudra, gal su kazkokiu silikonu
nes nenusitrina ir taip paprastai nenusiplauna, kad lygiai uzsiteptu reikia nepriekaistingos depiliacijos ir pylingo , tada super, paslepia visokius spuogelius, randelius 

o kiek jos kainuoja lietuvoje, nes as ne lietuvoj pirkau