Įkraunama...
Įkraunama...

Purškiamos pėdkelnės

viskas aisku.. švogerytė akropoly pirko kažkurioj kojnyčiu krautuvėlėj... "TIK" 140lt bet atrodo superines... dar londone paieškosiu... jei nerasiu pirksiu LT... rezultatas SUPERINIS....
Atsakyti
Galetu kojiniu parduotuves pristatyti toki produkta, duoti uzsipurksti, pasiziureti kaip atrodo blink.gif pirma karta isgirdau apie toki dalyka g.gif siiaip tai sunkiai isivaizduoju kaip atrodytu unsure.gif
Atsakyti
Turiu as kazka panasaus i sita daikta smile.gif bet dar tik ant rankos isbandziau smile.gif Seip gal ir visai nieko, tik man kazkaip atrodo, kad uzsipurksiu ir gali nusitrinti darbe kur sedint g.gif nes nezinau ar ilgai ir gerai laikosi
Atsakyti
kur galima rasti purskiamu pedkelniu lietuvoje?
Atsakyti
QUOTE(Vanesa @ 2006 08 18, 18:12)
Si firma,kuria as naudoju yra amerikieciu,o Vokietijoje kainuoja 20 euru

user posted image

va sitas snd maciau uz 16.4 euru idomu butu pabandyti g.gif
Atsakyti
QUOTE(vanessa @ 2007 09 16, 18:47)
va sitas snd maciau uz 16.4 euru idomu butu pabandyti  g.gif

o koju odos nealergizuoja g.gif man kazkaip nezinau, keistai tie purskalai ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Guosste: 16 rugsėjo 2007 - 17:51
Labai idomu, dar negirdejau apie tai, reikia isbandyti. Bet kaip suprantu cia geriausiai tinka vasaros sezonui.
Atsakyti
na, va nusipirkai as tas uzpurskiamas pedkelnes tokias
na bet spalva tai coco tai nzn bus per tamsi tikriausiai tai ne atidaryt nenoriu nzn ka reiks daryt, gal parduot
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vanessa: 24 rugsėjo 2007 - 19:07
QUOTE(vanessa @ 2007 09 24, 19:04)
na bet spalva tai coco  tai nzn bus per tamsi tikriausiai tai ne atidaryt nenoriu nzn ka reiks daryt, gal parduot

nzn kaip su ta spalva g.gif gal kas zino kaip ji atrodytu? nes nenoriu net bandyt jei per tamsi spalva, nes jei ji netinkama tai geriau parduociau aisku kaina ne tokia kokia ten tinklalapi yra 4u.gif mazesne kurkas
Atsakyti
QUOTE(vanessa @ 2007 09 24, 19:04)
na bet spalva tai coco  tai nzn bus per tamsi tikriausiai tai ne atidaryt nenoriu nzn ka reiks daryt, gal parduot

turiu tokias pat, pirkau Vilniaus Akropolyj kazkada, man tai labai neblogai sitas daiktas naudojasi, tik dabar jau per salta, vasarai jos skirtos. Kurios neisivaizduoja kas tai per daiktas - tiesiog purskiama pudra, gal su kazkokiu silikonu g.gif nes nenusitrina ir taip paprastai nenusiplauna, kad lygiai uzsiteptu reikia nepriekaistingos depiliacijos ir pylingo , tada super, paslepia visokius spuogelius, randelius smile.gif
Atsakyti
gudri tie japaškos, ir sugalvok tu man taip...tik manęs tokie dalykai netraukia schmoll.gif vasara geriau įdegusios nuogos kojos, negu apipurkštos kažkokiu chemikalu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Joa @ 2007 09 25, 00:14)
turiu tokias pat, pirkau Vilniaus Akropolyj kazkada, man tai labai neblogai sitas daiktas naudojasi, tik dabar jau per salta, vasarai jos skirtos. Kurios neisivaizduoja kas tai per daiktas - tiesiog purskiama pudra, gal su kazkokiu silikonu  g.gif nes nenusitrina ir taip paprastai nenusiplauna, kad lygiai uzsiteptu reikia nepriekaistingos depiliacijos ir pylingo , tada super, paslepia visokius spuogelius, randelius  smile.gif

o kiek jos kainuoja lietuvoje, nes as ne lietuvoj pirkau
Atsakyti