liuks dalykas, nes nekenciu pedkelniu, ir nesioju tik prisegamas, nes ziauriai nepatogu paprastos, pastoviai smukineja ir t.t
Geeras
Pirma karta apie toki dalyka isgirdau
Bet visai noreciau isbandyti
Kazkaip man atrodo,kad kai jos nudziusta ir paskuj uzsidedi dzinsus ar ka turetu nusitrinti

QUOTE(Lolitaeli @ 2007 10 02, 23:34)
As irgi sitos firmos turiu buteliuka-ir tikrai patinka rezultatas
Su savaiminio idegio priemonem tokio efekto neisgaunu.Aisku,laiko siek tiek uzima ,kad tolygiai uzsitepti,bet progom liuks dalykas 

o ju spalvos skiriasi? pvz as noriu pirkti internetu, bet kaip issirinkti spalva??

apie tokią alternatyvą net nepagalvojau.Įtikinot

QUOTE(ilmuciukas @ 2007 04 12, 11:45)
yra dar ir kaip... ir delfis rase ir stiliuj buvo. tik niekas neraso kur
cia gudrieji japoniukai isrado... baisulingai reik
juk vasara arteja...

Kaip tai niekas nerašo kur?

QUOTE(Alaja @ 2006 12 16, 11:20)
Nebutinai internetinese,yra ,,Ievos pedkelnese,,(berods taip vadinasi,Akropolyje yra skyrelis ir Europoj)Kainuoja 130lt.
Papildyta:
Kam išvis merginos rašo kur ir už kiek perka, jeigu poto atsiranda keturi postai dėl vietos ir kainos?!!

QUOTE(liutuke_su_sypsena @ 2008 04 10, 14:39)
yra tokiu kaune po 60lt 

O, tai gal jau atpigo?

Kas kur matete siais metais ir kokia kaina?
tai pasidalinkite patirtimi kas naudojote: kiek laikosi, pliusai, minusai

QUOTE(josvi @ 2008 04 15, 14:58)
man tai baisoka jas pirkti...kazkaip nepasitikiu tokiais dalykais...atrodo, kad uzsipurksi, ojos ims ir nusivalys..
as Vilniaus Akropolyj pirkau, tokiam kojiniu ''kioskelyj'' vidury koridoriaus, bet tai pernai, ir kaina buvo virs 100, tikriausiai del to, kad naujove buvo, dabar gal atpige. Eurokos maciau irgi.
Laiko gerai, nusiplauna vandeniu ir duso zele ar muilu gerai pasveitus, tai pvz. lietui lyjant nemanau, kad nusiplautu. Nu paprasciau paaiskinus ten tokia purskiama pudra, maskuoja ka reikia, spalva duoda. Kad graziai uzsiteptu butina depiliacija+pylingas. Kazkiek savaiminio idegio krema man primena. Tai tiek mano patirties

niu cia tai naujiena, pirma karta girdziu apie tokia pedkelnes
O kokia sudetis, ar neberia odos po tokiu pedkelniu?