Įkraunama...
Įkraunama...

Purškiamos pėdkelnės

QUOTE(vanessa @ 2007 09 25, 18:58)
o kiek jos kainuoja lietuvoje, nes as ne lietuvoj pirkau

tiksliai neprisimenu, nes pirkau gal pries metus, kazkur 120
Atsakyti
maciau as jas eurokos rodos pirkt-prie kasos padeta buvo, bet i kaina neatkreipiau demesio....gal ir verta butu pabandyt....arteja svente viena,tai pasipuosciau biggrin.gif
Atsakyti
tai brangoka as jas parduociau, bet siuo metu esu nelietuvoj uz kokia 60lt. O ten koks galiojimo laikas yra nes pas mane ant buteliuko ir pakuotes nieko nera?
Atsakyti
Eurokose 36 lt prie kasos
Atsakyti
QUOTE(vigai @ 2007 09 28, 14:59)
Eurokose 36 lt prie kasos

KAZKAIP ABEJOJU KAD SITOS NES YRA KITOS LABAI PANASIOS TAI TIK PUSE KAINOS KAINUOJA CIA IR IDOMU KAIP KOKYBE JEI JAU TOKIOS KAIP UZSIENYJE NES CIA LIETUVOJE PAS MUS VISKAS PAPRASTAI YRA BRANGIAU ARBA TA PATI KAINA
Atsakyti
QUOTE(Vanesa @ 2006 08 18, 18:12)
Si firma,kuria as naudoju yra amerikieciu,o Vokietijoje kainuoja 20 euru

user posted image

As irgi sitos firmos turiu buteliuka-ir tikrai patinka rezultatas ax.gif Su savaiminio idegio priemonem tokio efekto neisgaunu.Aisku,laiko siek tiek uzima ,kad tolygiai uzsitepti,bet progom liuks dalykas thumbup.gif
Atsakyti

As irgi sitos firmos turiu buteliuka-ir tikrai patinka rezultatas ax.gif Su savaiminio idegio priemonem tokio efekto neisgaunu.Aisku,laiko siek tiek uzima ,kad tolygiai uzsitepti,bet progom liuks dalykas thumbup.gif
[/quote]
O kaip pirštus koju nupurškiat, nieko atrodo? Prie basučių normaliai? Ar čia tik prie batelių nešiot? Kažkaip keistoka jei su basutėm, kojos lyg su pėdkelnėm, o pirštukai palaidi biggrin.gif ? Koks idomus daiktas, reiks bandyt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(seima @ 2007 09 26, 10:19)
maciau as jas eurokos rodos pirkt-prie kasos padeta buvo, bet i kaina neatkreipiau demesio....gal ir verta butu pabandyt....arteja svente viena,tai pasipuosciau biggrin.gif

Eurokose daug pigiau, bet idomu, ar nebus daug prasciau?
Atsakyti
QUOTE(Joa @ 2007 09 25, 01:14)
turiu tokias pat, pirkau Vilniaus Akropolyj kazkada, man tai labai neblogai sitas daiktas naudojasi, tik dabar jau per salta, vasarai jos skirtos. Kurios neisivaizduoja kas tai per daiktas - tiesiog purskiama pudra, gal su kazkokiu silikonu  g.gif nes nenusitrina ir taip paprastai nenusiplauna, kad lygiai uzsiteptu reikia nepriekaistingos depiliacijos ir pylingo , tada super, paslepia visokius spuogelius, randelius  smile.gif

yra tokiu kaune po 60lt wub.gif
Atsakyti
la mirksiukas.gif
man tai nesitiki,kad jos tokios stebuklingos schmoll.gif
Atsakyti
o man smalsu, ar jos neistepa bateliu/basuciu... g.gif
Atsakyti
QUOTE(cheery @ 2006 08 16, 19:23)
o va čia tai naujiena blink.gif išradingi gi japonai bigsmile.gif

Pirma karta isgirdau apie tokias...geras...kuo toliau tuo isradingiau biggrin.gif
Atsakyti