Įkraunama...
Įkraunama...

Purškiamos pėdkelnės

QUOTE(Linutelia @ 2006 08 16, 14:51)
Pirma karta isgirdau apie uzpurskiamas pedkelnes  smile.gif  kaip idomiai... Niu geras. Tikrai ko tik neprigalvoja smile.gif

tiesa pasakius ir as pirmakart apie jas cia pasiskaiciau bigsmile.gif
Atsakyti
sveikos,
labai domina ar yra bandžiusių tas purškiamas pėdkelnes kur eurokos būna prie kasos? galvoju nusipirkti, bet nedrąsu truputį, kad veltui nenusipirkčiau unsure.gif
Atsakyti
Galit pagooglinti tas uzpurskiamas pedkelnes, kad suzinot daugiau nuomoniu. Man patiko cia issamiau tikriausiai jau but negali
Atsakyti
tikrai idomus daiktas... vasara arteja reikes isbandyti... tik man irgi kyla klausimas ar nejuokingia atrodo kai kojos su pedkelnem o pirstai matosi?smile.gif ir ar tikrai nenusitrina vaziuojant,sedint?...
Atsakyti
QUOTE(svete @ 2008 05 03, 23:53)
Galit pagooglinti tas uzpurskiamas pedkelnes, kad suzinot daugiau nuomoniu. Man patiko cia issamiau tikriausiai jau but negali

Pasiskaičius išaiškėja tai, ką ir įtariau lotuliukas.gif
Išsiplėtusių venų, kapiliarų ir celiulito nemaskuoja, tad kam aktualu - neverta net bandyti.
Tamsesnis atspalvis tiesiog suteikia įdegusių kojų įspūdį - tik įdomu, kaip lygiai nusipukšti kojų pusę iš nugaros doh.gif
Atsakyti
nu čia dabar kas? blink.gif įdomiai g.gif dar ir ne to tie japonai turi, dar daug ko mes nezinom, kai panarsiau internete, tarkim ir ju reklamose ko tik nera reklamuojama thumbup.gif thumbup.gif pavyzdžiui is japonijos parsiunte man tokį dalyką-praplesi is pakuotes toki gumos gabala, ir esant saltam orui jis isipucia ir susyla taip kad tampa maziuku rankiniu šildytuvu blink.gif kotik nera-bet gerai tokie visokie idomus dalykai thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nimbamedė: 21 gegužės 2008 - 20:19
Drauge sake mate Isparduotuvej Kaune pirkt uz 30lt.Zinau tokia parda laisves alejoj prie ausros gimnazijos, daugiau nzn.ar yra. tik kazin kokia kokybe uz 30lt.butu g.gif Man ir idomu pabandyt butu
Atsakyti
Visai neseniai maciau toki flakoneli su "purskiamomis pedkelnemis" (Eurokos'e), o man kaip tik butu gera proga jas isbandyti, nes eisiu i vestuves su suknele g.gif su pedkelnem kaip ir karsta, o sita naujove (o gl jau ir ne), butu puikus pedkeliu pakaitalas mirksiukas.gif
Mergaites, parasykite savo atsiliepimus, kurios bande: kas patiko, kas ne, kokie jusu ispudziai? bigsmile.gif
Atsakyti
As turiu Sally Hansen purskala, tai man visai patinka. Pati pirkau, kai reikejo eiti i baliu. Principas yra toks, kaip krempudros - tik ji nenusitrina i drabuzius (na gal siek tiek, labai labai nezymiai matesi is vidines sukneles puses nusitrynus i siules - bet buvo ziauriai karsta, tai visai nesistebiu). Paslepia mazus netobulumus, suvienodina spalva, neatrodo dirbtinai. Svarbu prisitaikyti atspalvi - as turiu nusipirkus du - "nude glow" ir "natural glow". Tai vasara purskiausi su "nude glow", nes tas "natural" tai labiau sviesiaodems tinka, gal labiau ziema. Nuotraukose kojytes labai graziai atrode, kaip nufotoshopintos smile.gif
Svarbu pasibandyti purskala pries einant i koki rengini. As purskiau vonioj, tai paskui turejau grazaus darbo, kol viska issisveiciau, nes priemone pakankamai vandeniui atspari doh.gif Po to karto nebepurskiu taip smarkiai, stengiuosi po truputi uzpurkst ir ranka itrinti. Pries procedura reikia idealiai nusidepiliuoti, pasidaryti pylinga ir patepti drekinanciu pieneliu. Kartais ir siaip paprasta diena pasipurskiu, kai noriu pasigrazinti - ypac kai norisi apsimauti sortus, o kojos tai nubraizytos kazkur, tai uodu sugeltos blush2.gif Beje, nusiplauna tos "pedkelnes" gerai patrynus su riebesne duso zele. Siek tiek sausina koju oda, todel daznai naudot nepatarciau. 4u.gif
Atsakyti
o su jomis nebuna kaip su savaimio idegio kremais, kad issitepa nelygiai???'beje kiek mazdaug kainuoja? Ir kuo jos skiriasi nuo savaimio idegio priemoniu?
Atsakyti
vat ir man idomu g.gif buvo parasyta, kad jos sukuria pedkelniu efekta, nusiplauna su muilu, suteikia blizgesi mirksiukas.gif
Atsakyti
Na nežinau... Man turbūt nepavyktų jų lygiai išpurkšt blush2.gif doh.gif
Atsakyti