Įkraunama...
Įkraunama...

Auklė ar darželis

Mums ta pat nebuvo didelio pasirinkimo kai buvo metukai vaikuciui,turejom ir aukle laikinai susirade bet.... 1m ir men. mums paskambino is darzelio kuriame buvome uzsirase kad bus sudaroma nauja grupe kurioje yra tik 7 vaikai ir musu mazylis iki pat siol eina ir man yra visai ramu nes aukletojos tikrai geros. 4u.gif
Atsakyti
aš už darželį - socializacija vaikui būtina
daželyje vaikas greičiau visko išmoksta
aišku gali visko išmokti ir namuose, jei mama kūribinga ir išradinga. mano atveju, sakyčiau, kad man pritrūko minčių ir žinių ko galėčiau išmokyti savo vaiko atatinkamu jo amžiaus tarpsniu, o darželiuose yra sudarytos mokymo programos pagal amžiaus grupes
Atsakyti
Aš ir tik už darželį, ten daug ko išmoksta, bendrauja su vaikučiais, patampa savirankiškesni. Draugės leido vaikučius, neturinčius 2m. tai liko labai patenkintos, vaikai tobulėjo sparčiai thumbup.gif
Atsakyti
Aš už darželį, bet nuo 2,5-3 metų. Nemanau, kad jaunesniems vaikučiams labai jau naudinga ta socializacija. Na, nuo 2 metuku gal dar galima, bet 1,5 tai tikrai ne kiekvienas pasiruošęs.
Atsakyti
QUOTE(Akvilexxx @ 2008 11 28, 13:50)
Aš ir tik už darželį, ten daug ko išmoksta, bendrauja su vaikučiais, patampa savirankiškesni. Draugės leido vaikučius, neturinčius 2m. tai liko labai patenkintos, vaikai tobulėjo sparčiai  thumbup.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
aš už darželį,nes labai daug ko išmoko jame,nors aš jį leidau,kai jam buvo 2.7mėn,nebetoks ir mažas buvo,bet sunkiai pratinomės cool.gif
Atsakyti
Ir as tik UZ DARZELI mirksiukas.gif
Atsakyti
Darželis 4u.gif
Atsakyti
Manau nuo kokiu 4 metu tik i darzeli, juk paruosia,pazindina su viskuo. O nuo 6 metu jau i mokykla ruosia. Nebent jei aukle atliks ir siektiek mokytojos vaidmens rolleyes.gif
Atsakyti
Aš už darželį 4u.gif
Atsakyti
GERA AUKLE!!!!!!! thumbup.gif
Atsakyti
As uz darzeli,vaikai ismoksta bendrauti,dalintis ir turi savo draugu bendraamziu, thumbup.gif ir puiki adaptacija visuomeneje,o ne namuose su kokia bobule thumbup.gif
Atsakyti