Na, aš būčiau už darželį, jeigu tiek juose nebūtų sergančių vaikų. Tada ir pigiau mokėti reiktų, ir vaikas užsiėmimų įvairių turėtų, ir su bendraamžiais pabendrautų. Bet kai tokia dabartinė situacija, tai man geriau kai vaikai namie su aukle, o užsiėmimus kompensuoja būreliai. Aš visai neturiu noro sėdėti ir gydyti pastoviai vaikus namie. TAi ir jų organizmą alina gi pastovūs antibiotikai. Šiaip imunitetas vaikų sustiprėja tik 4-5 metų, o darželiuose stebisi, kodėl nenori leisti būtent nuo 3m, ir paskui vėliau konstatuoja faktus, kad 5-mečiamsa nėra laisvų vietų.Gal aš 5 metų ir leisčiau, ir į eilę užsirašius buvau. Tada gal mažiau sirgtų. bet ir dar 1 negerovė yra dabar , kad uždaro tuos darželius vasarai ilgesniam laikui, tai man vis tiek tektų samdyti auklę tuo metu.
manau nuo triju metuku jau turetu vaikuciui geriau buti darzely, nei namie, kokia gera aukle bebutu, nekompensuos to bedravimo su bendraamziais. aisku gerai butu tokia aukle tureti vaikuciui susirgus.
As pritariu ,nes maniskis kiek daug savarankiskumo atsinese is darzelio kiekviena diena vis daugiau ziuriu ir negaliu atsistebeti kaip greit auga mano vaikas
Aš tai manau, kad viskas priklauso nuo vaikučio amžiaus. Laimė, man pasisekė. dukrytę prižiūri mama ir anyta. Rudenį jai sukaks treji - planuojam leisti į darželį. Bet jei neturėčiau tokių talkininkių, manau, iki trejų metų būčiau samdžiusi auklę, o tik tada jau į darželį.