Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas

Sveikos,

nunešiau savo šedevrą rėmint, tai jofana, 50 Lt. Tikiuos, kad nors rezultatas bus liuksinis. Šiaip vieną kvailystę padariau: susibraižiau pieštuku langučius, ir jie labai sunkiai atsiplovė. Nors, kas nežino, tai nepastebi, man matosi... sad.gif Na, žiūrėsiu, kaip bus kai įrėmins.
Atsakyti
QUOTE(libaja @ 2008 08 08, 16:28)
Sveikos,

nunešiau savo šedevrą rėmint, tai jofana, 50 Lt. Tikiuos, kad nors rezultatas bus liuksinis. Šiaip vieną kvailystę padariau:  susibraižiau pieštuku langučius, ir jie labai sunkiai atsiplovė. Nors, kas nežino, tai nepastebi, man matosi... sad.gif Na, žiūrėsiu, kaip bus kai įrėmins.

Tai 50 tai dar sakyčiau visai nieko... nebent nedidelis rėmelis. Aš tai va mamai siuvinėju ir tikiuosi, kad bent iki 100 už rėmą sutilpčiau...
Papildyta:
QUOTE(AGORIA @ 2008 08 08, 15:55)
tai visai fainai kad savo pinigus gali kam nori isleisti bigsmile.gif  gal ir as taip noreciau visai dabar jau  ax.gif  lotuliukas.gif  bet turbut man sazine taip neleistu, savo alga svaistyti ant vien saves blush2.gif

Tai kas gi sako, kad viską išleidžiam vien sau, gal, sakau, cacukas (ir kitos, be abejo) uždirba daugiau nei 100-200 Lt per mėn? O visi kiti pinigai eina šeimai, niekam daugiau. O ir siuvinėti darbai irgi šeimai, ne sau laikau po pagalve pasidėjus. Pvz., ėjom su vyru į jubiliejų ir nunešiau siuvinėtą paveikslą, sutaupėme gerą 100 Lt dovanai, ką, blogai? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Zhuvycia @ 2008 08 08, 18:19)
1.Tai 50 tai dar sakyčiau visai nieko... nebent nedidelis rėmelis. Aš tai va mamai siuvinėju ir tikiuosi, kad bent iki 100 už rėmą sutilpčiau...

2. Pvz., ėjom su vyru į jubiliejų ir nunešiau siuvinėtą paveikslą, sutaupėme gerą 100 Lt dovanai, ką, blogai?  mirksiukas.gif

1. Nedidelis. Vervaco vestuvinis tas, kur veidrodinį variantą siuvinėt reikėjo. Bet aš neverčiau. su vyru pažiūrėjom ir nusprendė, kad originale geriau žiūrisi.
2. Tau gerai. O mano vyras į siuvinėtus paveikslus kaip į dovanas žiūri maždaug kaip į atvirukus. Nors alpėja, kaip jam gražu, bet čia tik prie dovanos + doh.gif
Atsakyti
O man mama neleido dovanoti siuvinėto paveikslo, sako perdaug darbo įdėjai....

Beja mačiau šiandien casa lanoj tą rinkinuką kur 5 karvės rūkę, bet toks mažiukas pasirodė g.gif
Atsakyti
QUOTE(NKriste @ 2008 08 08, 20:02)
O man mama neleido dovanoti siuvinėto paveikslo, sako perdaug darbo įdėjai....

Beja mačiau šiandien casa lanoj tą rinkinuką kur 5 karvės rūkę, bet toks mažiukas pasirodė g.gif

Rimtas blink.gif , ir kiek kainavo, įdomu?

Dar noriu paklausti, kurios užsisakinėjote sewandso ką nors. Jūs kaip mokėjote, kokia kortele? Aš tai mokėjau VisaElektron, ir atėjo man laiškas po dienos, kad visą mano siuntinį jau supakavo, bet pamatė, kad neteisingi koretelės duomenys. Nusiunčiau jiems dar kartą, bet nesu tikra, ar bus gerai, nes kažkada man jau teko su tuo susidurti, kad nors ir sako, kad su VisaElectron mokėti galima, bet niekad man tip ir nepavyko. Na, tikiuosi, kad šį kartą pavyks, bo baisiai man tų karvių reikia, ir dar šio to, labai malonių smulkmenų iš jų užsisakiau.
Atsakyti
xem, vis tik man gerai, nieks neskaiciuoja kiek pinigu isleidziu siuvinejimo reikmems, nes dar vyro neturiu hihihi.gif xem, per anksti lotuliukas.gif vat, o dar parodysiu savo naujausia darbeli, kuri siuvineju... pirmas toks didesnis mano darbas-blynas hihihi.gif darbelis hihihi.gif
Atsakyti
Sveikos mergaites kaip matau visos judam i prieki su savo darbeliais. Na labai mazais zingsneliais ir as vis einu prie finiso....Gal iki nauju metu kaip nors pabaigsiu 4u.gif

http://public.fotki....e/p6290952.html
Atsakyti
QUOTE(sandrul @ 2008 08 09, 08:45)
xem, vis tik man gerai, nieks neskaiciuoja kiek pinigu isleidziu siuvinejimo reikmems, nes dar vyro neturiu hihihi.gif xem, per anksti  lotuliukas.gif vat, o dar parodysiu savo naujausia darbeli, kuri siuvineju... pirmas toks didesnis mano darbas-blynas hihihi.gif darbelis hihihi.gif

blink.gif blink.gif blink.gif OI, koks gražus šitas darbas, žinau jį, ir jau tiek daug padarei. Vis tik man irgi labiau patinka siuvinėti kvadratėliais, tada nors mažam kamputyje, bet jau ir matosi rezultatas, o spalvomis badai badai, ir iki paskutinio kryželio nematai ką gausi. blush2.gif

QUOTE(LGJO @ 2008 08 09, 09:00)
Sveikos mergaites kaip matau visos judam i prieki su savo darbeliais. Na labai mazais zingsneliais ir as vis einu prie finiso....Gal iki nauju metu kaip nors pabaigsiu  4u.gif
http://public.fotki....e/p6290952.html

O tai aš nesupratau, o ką tau ten reikės baigti? AŠ TAI MATAU TIK BAIGTĄ NUOSTABIĄ ROŽĘ.

Atsakyti
sandrul vau bigsmile.gif koks darbelis wub.gif

LGJO graži rožytė, greičiau pabaik tuos kelis kryželius wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo paukščiukas: 09 rugpjūčio 2008 - 08:30
O tai aš nesupratau, o ką tau ten reikės baigti? AŠ TAI MATAU TIK BAIGTĄ NUOSTABIĄ ROŽĘ.
[/quote]

TEn kur balti plemai dar nesiuvineta tik medziagele svyti smile.gif
Atsakyti
hm, kad tais kvadrateliais tai bent rezultatas matosi, o ir schemutes atsispaudinau lapais, tai jei kur vaziuoju, isimetu koki lapa ir issisiuvineju smile.gif o jei zaist spalvom, tai dar ir sumaisyt galima... o ardymas uztrunka kiek daugiau laiko nei siuvinejimas ax.gif
Atsakyti
[quote=LGJO,2008 08 09, 10:10]
[/quote]

TEn kur balti plemai dar nesiuvineta tik medziagele svyti smile.gif
[/quote]

Aaa, supratau, beje, o ten kraštelius tikrai tokius mažus palikai, ar jie užlenkti? Nes jei tokie maži, tai ką darysi? blink.gif
Atsakyti