Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas

QUOTE(zuikiniauskienė @ 2008 08 07, 23:12)
Aš iš čia pirkau porą rinkinukų http://www.abcstitch.com/index.php, tai tuoj bus mėnuo, kaip laukiu, nes dar net neišsiuntė. Pagal jų atsiūstą atsakymą, jų misija - nebūtinai būti patiems greičiausiems internete, bet pasiūlyti kuo geriausią pasirinkimą. mastau.gif Bet aš tai kaip jau ir norėčiau rinkinukus gauti. unsure.gif

Aha, aš irgi ten kai pirkau, tai ilgokai laukiau, gal pusantro mėnesio... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(sandrul @ 2008 08 07, 21:01)
tiesa, jei jau tokia kalba apie internetines parduotuves cia vyrauja, gal kam teko apsipirkineti www.kasiulai.lt ?  g.gif  pati mastau is ten pirkti, bet ar nelabiau apsimoka is kur kitur siustis?

as apsipirkinejau is kasiulai.lt laukt ilgai nereikejo, tik savaite, bet neatejo pirmam siuntiny viskas, ka buvau uzsisakius, tai likusius dalykus issiunte antru siuntiniu po savaites kazkur. pagrinde pirkausi tik siuliukus, nes pati gyvenu uzsieny, o cia jie man per brangus blush2.gif tai buvau grizus atostogoms i LT, tai pasinaudojau proga biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(cacukas @ 2008 08 08, 08:56)
4u.gif  aciuks.gif Ačiū labai, bet tie peliukai, gal labiau užkabino. Meškos tikrai įdomaus stiliaus, bet ieškau kažko kitko (kokia aš išranki  doh.gif ). Bet su meškomis man pakišai labai gerą mintį  wub.gif  4u.gif Reikės man visokius gyvunėlius  susidėlioti į vieną paveikslą, jau kažką panašaus dariau (yra paraše, kur metrikas su gyvūnėliais). Dabar prisirinkusi visokiausių gyvūnėlių dar gražesnių, ir dydį pati koreguosiu, kokio noriu...  wub.gif Kažką norėčiau sudėti, panašaus į čia...

http://www.abcstitch....... crib cover

Ot gera mintis  wub.gif

Ačiū Winiai Tau balionėlis  4u.gif

jei jums reikia tokiu panasiu gyvvuneliu, as turiu ju schemuciu, bet jie ne po viena, o po du smile.gif jei reikes, tai rasykit i az
Atsakyti
Stai kuo as uzsiemus...Taip letai einas...

user posted image
Atsakyti
Klajokle, o kas cia turi gautis bendrame vaizde, ar jau gal rodei o as prazioplinau ax.gif , nes kiek matau tai ne mazas turetu gautis, ar ne? biggrin.gif

O kas del internetiniu parduotuviu tai visiskai jos mane nedomina - net nezinau kodel schmoll.gif as tiek esu prikaupusi pas save kompiuteryje, kad man gyvenimo neuzteks viska isisiuvineti ko noriu lotuliukas.gif o perku internetu tik lietuvoje ir tik siuliukus blush2.gif
Atsakyti
nea nerodziau,galutinis vaizdas va.Aha labai didelis lotuliukas.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(cacukas @ 2008 08 08, 10:11)
Dėkui...  4u.gif Tai va žinok, kas bus, vyras baisiai juokiasi, jog jei bus mergaitė, tai tada galėsim kartu siuvinėt...  biggrin.gif Kai prie jo siuvinėju, tai kartais vėją pakelia ir burba, kad susilenkusi, susikūprinusi.  doh.gif Gerai, kad iš savo sąskaitos perku ir siūlus ir rėminu, nes ko gero, tiek daug negalėčiau siuvinėt...  blink.gif Dabar kaip ir nepriklausoma...  biggrin.gif

Biski idomus vyras jei neleidzia zmonai uzsiimti tuom kuom patinka g.gif litus skaiciuoja tavo saskaita, ir dar idomiau kad seimoje saskaitos atskiros. Sorry man nesuprantama. O gal as blogai supratau? biggrin.gif rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(AGORIA @ 2008 08 08, 15:16)
Biski idomus vyras jei neleidzia zmonai uzsiimti tuom kuom patinka g.gif  litus skaiciuoja tavo saskaita, ir dar idomiau kad seimoje saskaitos atskiros. Sorry man nesuprantama. O gal as blogai supratau? biggrin.gif  rolleyes.gif

Kiekvienas vyras savaip įdomus, viskas čia normalei thumbup.gif Jeigu aš siuvinėčiau, tiek kiek noriu, tai irgi nemanau, kad maniškis labai jau džiaugtųsi, kaip ir aš būčiau visiškai nepatenkinta, jeigu jis žvejotų tiek, kiek nori. Kam tada gyventi kartu, jeigu daryti tik tai, ką pats nori. O kad sąskaitos atskiros, tai irgi, manau, normalu, negi turi mano darbdaviai pervedinėti mano uždarbį į mano vyro sąskaitą arba atvirkščiai g.gif Tada tiesiog kyla mažiau klausimų, kai gali ramiai kokį vieną kitą šimtelį į šoną nuleisti lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Zhuvycia @ 2008 08 08, 16:26)
Kiekvienas vyras savaip įdomus, viskas čia normalei  thumbup.gif  Jeigu aš siuvinėčiau, tiek kiek noriu, tai irgi nemanau, kad maniškis labai jau džiaugtųsi, kaip ir aš būčiau visiškai nepatenkinta, jeigu jis žvejotų tiek, kiek nori. Kam tada gyventi kartu, jeigu daryti tik tai, ką pats nori. O kad sąskaitos atskiros, tai irgi, manau, normalu, negi turi mano darbdaviai pervedinėti mano uždarbį į mano vyro sąskaitą arba atvirkščiai  g.gif  Tada tiesiog kyla mažiau klausimų, kai gali ramiai  kokį vieną kitą šimtelį į šoną nuleisti  lotuliukas.gif

maslios bobikes esat lotuliukas.gif stai kaip reik nusukinet nuo bendro biudzeto pinigus. thumbup.gif schmoll.gif daug paprasciau : Susedi, suskaiciuoji kiek bendrai yra (kad ir skirtingose saskaitose), susiplanuoji kartu ka kas pirks, ko kas nori,ka gali seima vienas kitam leisti(finansine prasme) ir perki. neleidzia biudzetas neperki, arba viena karta vienas nusiperka ka nori, kita karta kitas. Pasmus kazkaip taip viskas klostosi. Nu bent kiekvienas gyvena kaip nori, tik pasistebejau tuom mirksiukas.gif 4u.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(AGORIA @ 2008 08 08, 15:35)
maslios bobikes esat lotuliukas.gif  stai kaip reik nusukinet nuo bendro biudzeto pinigus. thumbup.gif  schmoll.gif  daug paprasciau : Susedi, suskaiciuoji kiek bendrai yra (kad ir skirtingose saskaitose), susiplanuoji kartu ka kas pirks, ko kas nori,ka gali seima vienas kitam leisti(finansine prasme) ir perki. neleidzia biudzetas neperki, arba viena karta vienas nusiperka ka nori, kita karta kitas. Pasmus kazkaip taip viskas klostosi.  Nu bent kiekvienas gyvena kaip nori, tik pasistebejau tuom mirksiukas.gif  4u.gif  drinks_cheers.gif

Kaip aš galiu iš anksto suplanuoti ko norėsiu, jei mano norai kaip pavasario vėjai, neaišku iš kurios pusės kada pradės pūsti lotuliukas.gif Va, prieš savaitę nė nemaniau kada nors pirkti ką iš kokio e-bajaus, o pasipainiojo tokia winia ir prašom, jau man reikia mirtinai frusty.gif Aišku, nei vienas nei kitas neišleidžiam tiek, kad vaikam paskui sienas tektų graužti, vis dėlto ne hobbis pirmiausia, bet ir ne paskiausia. Kiekvienoj šeimoj - savi įstatymai, svarbu tik, kad jie laikytų šeimą krūvoj, daugiau viskas ne taip svarbu irnesakyk.gif
Atsakyti
QUOTE(AGORIA @ 2008 08 08, 15:16)
Biski idomus vyras jei neleidzia zmonai uzsiimti tuom kuom patinka g.gif  litus skaiciuoja tavo saskaita, ir dar idomiau kad seimoje saskaitos atskiros. Sorry man nesuprantama. O gal as blogai supratau? biggrin.gif  rolleyes.gif

4u.gif Ne jis leidžia, bet kai aš susikūprinusi kokias 5 valandas įsikniaubusi į siuvinį, nieko aplinkui negirdžiu, kaip atsijungiu, o jei vis pailsėčiau, atsipūsčiau tai nieko ir nesakytų... lotuliukas.gif Na, o dėl sąskaitos, tai abu dirbame, ir abu turime banko korteles atsikras, juk algos eina atskirai, tai kas 2 mėn vis po kokia 250 lt išeina ant siuvinėjimo, tai aš savo pinigėlius ir leidžiu, o vyro pinigai ant gyvenimo, maisto ir t.t. lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(cacukas @ 2008 08 08, 16:47)
4u.gif Ne jis leidžia, bet kai aš susikūprinusi kokias 5 valandas įsikniaubusi į siuvinį, nieko aplinkui negirdžiu, kaip atsijungiu, o jei vis pailsėčiau, atsipūsčiau tai nieko ir nesakytų...  lotuliukas.gif Na, o dėl sąskaitos, tai abu dirbame, ir abu turime banko korteles atsikras, juk algos eina atskirai, tai kas 2 mėn vis po kokia 250 lt išeina ant siuvinėjimo, tai aš savo pinigėlius ir leidžiu, o vyro pinigai ant gyvenimo, maisto ir t.t.  lotuliukas.gif

tai visai fainai kad savo pinigus gali kam nori isleisti bigsmile.gif gal ir as taip noreciau visai dabar jau ax.gif lotuliukas.gif bet turbut man sazine taip neleistu, savo alga svaistyti ant vien saves blush2.gif
Atsakyti