Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas

QUOTE(Mur mur @ 2008 08 07, 21:23)
Emar,
ar tai, ka uzsakai pagal ju rodomas prekes, tai ne garantas, kad jie ju turi?  g.gif as kaip tik ruosiuosi is ju uzsisakyti siuliukus, kiek ziurejau, vieniems buvo nuolaida ana savaite, tai sia jau spalvu pasirinkimas toks mazesnis, (jie ispirktas spalvas iseme).

Kiek suprantu, būna taip, kad kai supuolę užsako daugiau nei turi, tada tenka laukti. Aš esu laukus ir pusmetį.
Atsakyti
galvoju, kad gal verta uzsakant kooperuotis. taip galima sutaupyti, pasidalijant siuntimo mokesti g.gif dabar pasiskaiciavau, kad jei is dvieju parduotuviu perkuosi, tai siuntimo mokesti sumokesiu 50 lt verysad.gif o butu galima uz panasia suma nusipirkti, koki grazu rinkinuka, kuriu internetinese parduotuvese abstu bigsmile.gif
na, o del atsiuntimo terminu, tai kaip pasiseks, svarbiausia, zinoti, kad gali tekti laukti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Mur mur @ 2008 08 07, 23:28)
galvoju, kad gal verta uzsakant kooperuotis. taip galima sutaupyti, pasidalijant siuntimo mokesti g.gif dabar pasiskaiciavau, kad jei is dvieju parduotuviu perkuosi, tai siuntimo mokesti sumokesiu 50 lt  verysad.gif  o butu galima uz panasia suma nusipirkti, koki grazu rinkinuka, kuriu internetinese parduotuvese abstu  bigsmile.gif 
na, o del atsiuntimo terminu, tai kaip pasiseks, svarbiausia, zinoti, kad gali tekti laukti smile.gif

Dėl kooperavimosi, tai žiūrint kur ir ką perki. Kai kur siuntimo mokestis priklauso nuo svorio/vienetų, tai neapsimoka kooperuotis:) reikia pažiūrėti, kaip skaičiuojamas tas siuntimo moketis smile.gif sew&so tai tikraineapsimokėdavo kooperuotis, bet jau kurį laiką ten nepirkau, gal kas pasikeitėsmile.gif

aj ir šiaip, aš asmeniškai tai nemėgstu turgaus, man patinka vienai viską daryti, užsisakai, susimoki ir ramu, nuo nieko nepriklausai, su niekuo nereikia derintis smile.gif

Atsakyti
QUOTE(winia @ 2008 08 07, 23:35)
Dėl kooperavimosi, tai žiūrint kur ir ką perki. Kai kur siuntimo mokestis priklauso nuo svorio/vienetų, tai neapsimoka kooperuotis:) reikia pažiūrėti, kaip skaičiuojamas tas siuntimo moketis smile.gif sew&so tai tikraineapsimokėdavo kooperuotis, bet jau kurį laiką ten nepirkau, gal kas pasikeitėsmile.gif

siuntimo mokestis nelabai kinta nuo kiekio ir sumos:
www.123steach.com ir www.stitchingbitsandbobs.com

QUOTE(winia @ 2008 08 07, 23:35)
aj ir šiaip, aš asmeniškai tai nemėgstu turgaus, man patinka vienai viską daryti, užsisakai, susimoki ir ramu, nuo nieko nepriklausai, su niekuo nereikia derintis smile.gif

tikra tiesa, taip daug patogiau ir paprasciau, tada ir svarstai, kaip cia geriau, ar ramiai pati uz save atsakai, ar kaip turguje, bet salyginai sutaupai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Mur mur @ 2008 08 07, 23:47)
tikra tiesa, taip daug patogiau ir paprasciau, tada ir svarstai, kaip cia geriau, ar ramiai pati uz save atsakai, ar kaip turguje, bet salyginai sutaupai  biggrin.gif

Žinok galima save apgauti lotuliukas.gif

siuvinėjimai - tai dzin, ne tiek daug ir perku, bet daug perku knygų, tai niekad neverčiu nurodytos sumos į litus ir atrodo visai normali suma lotuliukas.gif bet vienintelį kartą, kai pirkau iš prancūziškos amazonės, jie prie siuntinio dėžės priklijavo saskaitą, kur viskas buvo nurodyta eurais ir litais. va tada tai susinervinau...ne kad daug išleidau, o kad jie čia man akis bado tais litais lotuliukas.gif lotuliukas.gif tai va, prisikrauni, pažiūri, kad nedaug pinigų...kad ir kokia ten valiuta būtų, ir perki lotuliukas.gif

blem, pati ligonis ir kitus dar mkau save apgaudinti hihihi.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo winia: 07 rugpjūčio 2008 - 22:52
QUOTE(winia @ 2008 08 07, 18:08)

4u.gif aciuks.gif Ačiū labai, bet tie peliukai, gal labiau užkabino. Meškos tikrai įdomaus stiliaus, bet ieškau kažko kitko (kokia aš išranki doh.gif ). Bet su meškomis man pakišai labai gerą mintį wub.gif 4u.gif Reikės man visokius gyvunėlius susidėlioti į vieną paveikslą, jau kažką panašaus dariau (yra paraše, kur metrikas su gyvūnėliais). Dabar prisirinkusi visokiausių gyvūnėlių dar gražesnių, ir dydį pati koreguosiu, kokio noriu... wub.gif Kažką norėčiau sudėti, panašaus į čia...

http://www.abcstitch....... crib cover

Ot gera mintis wub.gif

Ačiū Winiai Tau balionėlis 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(winia @ 2008 08 07, 23:51)
Žinok galima save apgauti  lotuliukas.gif

siuvinėjimai - tai dzin, ne tiek daug ir perku, bet daug perku knygų, tai niekad neverčiu nurodytos sumos į litus ir atrodo visai normali suma  lotuliukas.gif bet vienintelį kartą, kai pirkau iš prancūziškos amazonės, jie prie siuntinio dėžės priklijavo saskaitą, kur viskas buvo nurodyta eurais ir litais. va tada tai susinervinau...ne kad daug išleidau, o kad jie čia man akis bado tais litais  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif tai va, prisikrauni, pažiūri, kad nedaug pinigų...kad ir kokia ten valiuta būtų, ir perki  lotuliukas.gif

blem, pati ligonis ir kitus dar mkau save apgaudinti  hihihi.gif

bet kuriuo atveju, pavadinciau tai - teisingu islaidavimu ax.gif
juk kiekvienas pomegis reikalauja sokiu tokiu investiciju (pagal galimybes) rolleyes.gif juolab, kad siuntiesi ne tai, ka gali rasti ir LT, bet tai kas tikrai idomu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(cacukas @ 2008 08 08, 07:56)
Dabar prisirinkusi visokiausių gyvūnėlių dar gražesnių, ir dydį pati koreguosiu, kokio noriu...  wub.gif Kažką norėčiau sudėti, panašaus į čia...

http://www.abcstitch....... crib cover

Ot gera mintis  wub.gif

Ačiū Winiai Tau balionėlis  4u.gif

tikraiu pati susikurk, dar įdomiau bus thumbup.gif

aš suprantu tą išrankumą, čia ne šiaip "aj išsiuvinsiu, nepatiks tai nepatiks" smile.gif čia jau toks tikslinis darbas:)
man tas pats yra su viena drauge, mirtinai nori gauti ką nors išsiuvinėtą į naują butą, tai aš jau gal dešimtą idėją realizuoju, vis pradedu ir toks jausmas, kad nebus gerai smile.gif juk nenueisiu pas ją ir nenulupsiu nuo sienos, kai po kurio laiko man nebepatiks:)

linkiu ką nors sau labai patinkančio išsiuvinėti smile.gif

būtų mergaitė, aš kokią nors fėją siuvinėčiau hihihi.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo winia: 08 rugpjūčio 2008 - 07:58
QUOTE(winia @ 2008 08 08, 08:53)

linkiu ką nors sau labai patinkančio išsiuvinėti smile.gif

būtų mergaitė, aš kokią nors fėją siuvinėčiau  hihihi.gif

Dėkui... 4u.gif Tai va žinok, kas bus, vyras baisiai juokiasi, jog jei bus mergaitė, tai tada galėsim kartu siuvinėt... biggrin.gif Kai prie jo siuvinėju, tai kartais vėją pakelia ir burba, kad susilenkusi, susikūprinusi. doh.gif Gerai, kad iš savo sąskaitos perku ir siūlus ir rėminu, nes ko gero, tiek daug negalėčiau siuvinėt... blink.gif Dabar kaip ir nepriklausoma... biggrin.gif
Atsakyti
winia gal galėtum antros metrikos schema pasidalinti?
ausragai@yahoo.com
Atsakyti
QUOTE(paukščiukas @ 2008 08 08, 09:13)
winia gal galėtum  antros metrikos schema pasidalinti?
ausragai@yahoo.com

galėtau, mielai 4u.gif

tik dabar labai tingiu rar'uoti, jungtis į paštą. bet pažadu iki vakaro išsiųsti. jei negautum vakare, primink į až? a? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(winia @ 2008 08 08, 09:20)
galėtau, mielai  4u.gif

tik dabar labai tingiu rar'uoti, jungtis į paštą. bet pažadu iki vakaro išsiųsti. jei negautum vakare, primink į až? a?  blush2.gif

oki, man neskubu 4u.gif Luktersiu savaitėlę, jei neatsiųsi, tadum priminsiu biggrin.gif Ačiū
Atsakyti