Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas

QUOTE(sandrul @ 2008 08 12, 13:40)
hm, as ir ta dezute buvau nusiziurejusi hihihi.gif bet vis dar susilaikau, nes galvoju ar ne geriau butu kur uz 41.90.. siaip noretusi, kad butu galima pamatyti "gyvai" tada jau lengviau psispresciau...

drinks_cheers.gif Visai gerai būtų pamatyti, iškart įvertintum ar tinka. Dabar užsisakiau iš kasiūlai. siūlų daug, tai vis tiek jau atsiuntimas nekainuos, bet dar ir apie tą dėžutę mąstau mastau.gif (kad nebūtų pinigai į balą... blink.gif )
Atsakyti
arba galetu bent jau kokias 2-3 nuotraukas ideti is arciau nufotografuotas dezutes vis lengviau butu issirinkt rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(sandrul @ 2008 08 12, 13:54)
arba galetu bent jau kokias 2-3 nuotraukas ideti is arciau nufotografuotas dezutes vis lengviau butu issirinkt  rolleyes.gif

Gal reikia pasiūlyt jiems? g.gif
Atsakyti
aisku, kad reikia smile.gif tada tikrai sulauks daugiau pirkeju (tame tarpe ir manes) biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(sandrul @ 2008 08 12, 14:02)
aisku, kad reikia  smile.gif  tada tikrai sulauks daugiau pirkeju (tame tarpe ir manes)  biggrin.gif

Parašiau jiems apie tą pigensę dėžutę, žiūrėsim, gal nuotraukų atsiųs į el. paštą? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Misty @ 2008 08 12, 13:39)
Aš siuvinėjau ant evenwave medžiagėlės po vieną siūlą  ax.gif Man tai labai patiko, bet aš turiu tą "maniją" - man kuo smulkiau, tuo gražiau biggrin.gif Siuvinėjau vienu siūlu, tada nesigauna spuogiukai... Va čia tas siuvinėjimas mirksiukas.gif

Ačiū labai, kad padrąsinai mane 4u.gif , aš tai irgi smulkenybių mėgėja, ir bikorniukas tavo labai gražutis. Aš tai ruošiuosi dar ir į raktų pakabuką šį tą įsiuvinėti, tai, manau, po vieną siūliuką bus pats tas. Be to, nusipirkau ewenvave 25 count, tai bus ir ne taip mikroskopiška.

QUOTE(sandrul @ 2008 08 12, 13:40)
hm, as ir ta dezute buvau nusiziurejusi hihihi.gif bet vis dar susilaikau, nes galvoju ar ne geriau butu kur uz 41.90.. siaip noretusi, kad butu galima pamatyti "gyvai" tada jau lengviau psispresciau...

Aš turiu dėžutę iš kasiulai, tą po 25 Lt. Tokia nieko ypatingo, ten gali skyrelių sieneles perstatinėti kaip nori, bet iš tikrųjų tai nelabai daug ten telpa siųliukų, man į skyrėlį vos 5 kartoninės ritelės telpa, gal reiks didesnius skyrelius padaryti. Kitą dėžutę, sakiau, pirksiu žvejų parduotuvėje, nors dabar eilėje laukia trys siuvinejimo rinkiniai, tai jiems išvis nereiks jokių dėžučių, išsiuviėnsiu ir baigta biggrin.gif
Atsakyti
xem, gal dar ir man parsyti? tada gal atsizvelgs i prasyma lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(sandrul @ 2008 08 12, 14:21)
xem, gal dar ir man parsyti? tada gal atsizvelgs i prasyma  lotuliukas.gif

Bet pagalvokit, merginos, kiek kasiuluose yra prekiu, virs 600 gerokai, negi manot, kad yra imanoma jiems dar kiekviena preke atsikirai po kelis kartus nufotkinti? O ciupneti viska prasom eiti i turgu, internetines aprdes tam ir yra, kad visko dug daugiau, pigiau, atnesa i namus, bet va palaizyti neduoda. As tai tik uz internetines pardes, na ir kas, kad gal siek tiek ne tokios norejau dezutes, bet tikrai nemanau, kad pinigai i bala, ir nieko, ka uzsisakinejau is kokiu rankdarbiu, nieeeko nesigailiu. Baikit svarstyt ir greiciau pirkit, palaikysit kokia internetine parde, ne taip jau jiem sir lengva Lietuvoj, as manau, o pasirinkimas pas juos tikrai puikus. Na, cia as taip manau, va blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Misty @ 2008 08 12, 13:39)

Koks grozis nerealu wub.gif

Sveikutes merginos as irgi labai uzsimaniau siuvinet, siap mezgu ir neriu, bet yra proga ir tiek grozybiu prisiziurejus paciai pakilo noras rolleyes.gif
Noriu paprasyt kas turit metriku paveiksliuku gal galetumet imest i pasta busiu labai dekinga rolleyes.gif Aciu 4u.gif
ramune.ignutis@gmail.com
Atsakyti
pagelbekit prasau 4u.gif nusipirkau maisiukus siulams, nusipirkau zieda jiems suverti.trinu rankas, kaip pulsiu tvarkyti savo siuliukus...ir ka jus manot, o gi mano maisiukai be skyluciu blush2.gif na, ir ziople, kaip as neapsiziurejau. bandziau su skylamusiu, bet celofano nelabai nori pramust.
gal zinot, kur Vilniuje galima nusipirkt tu maisiuku su skylutem g.gif
Atsakyti
QUOTE(Zhuvycia @ 2008 08 12, 16:00)
Bet pagalvokit, merginos, kiek kasiuluose yra prekiu, virs 600 gerokai, negi manot, kad yra imanoma jiems dar kiekviena preke atsikirai po kelis kartus nufotkinti? O ciupneti viska prasom eiti i turgu, internetines aprdes tam ir yra, kad visko dug daugiau, pigiau, atnesa i namus, bet va palaizyti neduoda. As tai tik uz internetines pardes, na ir kas, kad gal siek tiek ne tokios norejau dezutes, bet tikrai nemanau, kad pinigai i bala, ir nieko, ka uzsisakinejau is kokiu rankdarbiu, nieeeko nesigailiu. Baikit svarstyt ir greiciau pirkit, palaikysit kokia internetine parde, ne taip jau jiem sir lengva Lietuvoj, as manau, o pasirinkimas pas juos tikrai puikus. Na, cia as taip manau, va  blush2.gif

na nebutinai ju kelias foto, bet nuotrauka galetu buti tai didesne ar bent jau atidarytos dezutes butu... man kartais mazai ka tie ismatavimai reiskia, norisi paziuret kaip kas is vidaus ir pan unsure.gif o ten tokia nedidele nuotrauka, kad hm... g.gif
Atsakyti
Astulia, gal parodyk Vilkų procesiukus, labai jau norisi pažiūrėti, kaip paskutinį kartą mačiau,tai tebuvo rik medžio kamienas blush2.gif smile.gif
Atsakyti