Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas

QUOTE(winia @ 2008 08 12, 19:52)

g.gif
Atsakyti
QUOTE(libaja @ 2008 08 12, 17:24)
g.gif  o kodėl? Kažką siuvinėjau DMC, man taip nepatogu buvo  doh.gif Žiūriu daug kas DMC labiau mėgsta. Gal kas galėtų paaiškinti, kokios priežastys pasirinkimo?

Man patinka spalvų gama, nors siuvinėju ir Madeira siūlais.
Atsakyti
QUOTE(Daktarienė B @ 2008 08 12, 14:50)
Astulia, gal parodyk Vilkų procesiukus, labai jau norisi pažiūrėti, kaip paskutinį kartą mačiau,tai tebuvo rik medžio kamienas blush2.gif  smile.gif

pamirsau fotika is uosviu pasiimt, buciau nufotkinus ir imetus, bet dabar gausi palaukt tongue.gif parodyk savo tigra bigsmile.gif kiek jau pasistumejai?
Atsakyti
Man DMC patinka nes nesipina, turi blizgesi, galima skalbti aukstoje temperaturoje, nesidazo, didelis spalvu pasirinkimas - zodziu kokybe thumbup.gif , esu bandziusi ir kitu firmu schmoll.gif taciau labiausiai patiko DMC.
su kitokiu firmu siuliukais siuvineju tik mazus paveiksliukus ir tokius kuriuose reikia paciai rinktis spalvas - kitaip tariant DMC taupau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(libaja @ 2008 08 12, 17:24)
g.gif  o kodėl? Kažką siuvinėjau DMC, man taip nepatogu buvo  doh.gif Žiūriu daug kas DMC labiau mėgsta. Gal kas galėtų paaiškinti, kokios priežastys pasirinkimo?

Todėl, kad dauguma schemų eina su originaliais DMC siūlais, ansčiau pirkau Madeira, nes jų galėjau nusipirkti vietoje, o DMC reikia parsisiųsti. Bet jei siuvinėdavau Madeira, tai tekdavo konvertuoti siūlus, o tai nebebus tiksliai toks paveikslas, kaip turi būti, tas ir paskatino pereiti prie originalių. Na, aišku, jei schema būtų anchor siūlais, tai jais ir siuvinėčiau... biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(paukščiukas @ 2008 08 12, 15:57)
Norėčiau ten patekti rolleyes.gif

user posted image
Papildyta:
išprotėsiu, kaip užsimaniau šio paveikslo swoon.gif  mastau.gif

Tu greiciau isprotesi kol issiuvinesi:) pasiruosk simtmecio darbui smile.gif
Atsakyti
sveikutes,
vis skaitineju Jūsų puslapiuką, tik nelabai į pokalbius prisijungiu blush2.gif renku schemučiu kratelį ir jau atrodo kad gyvenimo neužteks visam išsirinktam grožiui išsiuvinėti ax.gif
ir noriu pasirodyt savo pirmąjį darbelį, gal labai neispeiksit blush2.gif

user posted image
Atsakyti
aistule, labai dailus laivelis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(aistule @ 2008 08 13, 08:31)
ir noriu pasirodyt savo pirmąjį darbelį, gal labai neispeiksit blush2.gif

Grazus darbelis 4u.gif O kur ji panaudosi - reminsi ar kur kitur?
Atsakyti
QUOTE(Brno @ 2008 08 13, 08:43)
Grazus darbelis  4u.gif  O kur ji panaudosi - reminsi ar kur kitur?

aciu blush2.gif
reminsiu
Atsakyti
Aistule, smagu matyti toki dailu pirmaji darbeli 4u.gif

Pauksciuk, tavo issirinktas paveiksliukas toks uzburiantis, kazkaip i ji ziurint svaigulys apima (geraja prasme) smile.gif

atsiprasau, kad vel kartojuosi su savo klausimu, bet gal kas zinot, kur Vilniuje galima nusipirkti tu maisiuku siulams sudeti??? rolleyes.gif

isanksto dekoju 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mur mur: 13 rugpjūčio 2008 - 08:54
QUOTE(aistule @ 2008 08 13, 09:31)
sveikutes,

ir noriu pasirodyt savo pirmąjį darbelį, gal labai neispeiksit blush-anim-cl.gif

4u.gif Saunus darbelis smile.gif
Atsakyti