Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas

Norėčiau ten patekti rolleyes.gif

user posted image
Papildyta:
išprotėsiu, kaip užsimaniau šio paveikslo swoon.gif mastau.gif
Atsakyti
Bet kiek tame puslapyje daugiau visko yra bigsmile.gif Bent jau man nematyto doh.gif Nuprotėsiu, kol viską peržiūrėsiu, kada bedirbt... lotuliukas.gif
Atsakyti
DMC siūlų iš Amerikos legaliai neparsisiųsit, nes teisiškai tai draudžiama smile.gif
Atsakyti
QUOTE(eMAr @ 2008 08 12, 17:55)
DMC siūlų iš Amerikos legaliai neparsisiųsit, nes teisiškai tai draudžiama smile.gif

hm, tiesa pasakius net nezinojau, turesiu omeny, kad pasisiuntinet reiks is kur nors arciau ax.gif o as jau rezgiau planus kaip parsisiust is Amerikos... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(cacukas @ 2008 08 12, 13:31)
Aš tai viską dedu pagal numerius, pagal spalvas ko gero sunku gaudytis. Turiu jau pilną dėžutę Madeira siūlų, vos telpa  doh.gif , bet po truputį pereinu į DMC.
g.gif o kodėl? Kažką siuvinėjau DMC, man taip nepatogu buvo doh.gif Žiūriu daug kas DMC labiau mėgsta. Gal kas galėtų paaiškinti, kokios priežastys pasirinkimo?
Atsakyti
Norejau paklausti, kaip siuvinejasi ant lino, kas kiek giju darot kryzeli ir kaip teisingai pasiskaiciuoti, kurioje vietoje pradeti. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(eMAr @ 2008 08 12, 16:55)

Nesupratau? Ta prasme legaliai neparsisiųsi? Tai o jeigu muitą eini susimokėti, tai ką, už nelegalų siuntinį užsimoki muitą ar kaip čia suprasti. Paaiškinti prašom.
Atsakyti
QUOTE(Zhuvycia @ 2008 08 12, 18:43)
Nesupratau? Ta prasme legaliai neparsisiųsi? Tai o jeigu muitą eini susimokėti, tai ką, už nelegalų siuntinį užsimoki muitą ar kaip čia suprasti. Paaiškinti prašom.

Čia gamintojo reikalavimas mirksiukas.gif T.y., kad JAV prekybininkai neprekiautų už JAV ribų ax.gif Dažnai rašo JAV internetinėse rankdarbių parduotuvėse, kad siunčia tik į JAV. Toks jau tas DMC marketingas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(libaja @ 2008 08 12, 17:24)
g.gif  o kodėl? Kažką siuvinėjau DMC, man taip nepatogu buvo  doh.gif Žiūriu daug kas DMC labiau mėgsta. Gal kas galėtų paaiškinti, kokios priežastys pasirinkimo?

Kokybė.
Atsakyti
QUOTE(Insomnia @ 2008 08 12, 19:49)
Čia gamintojo reikalavimas mirksiukas.gif T.y., kad JAV prekybininkai neprekiautų už JAV ribų ax.gif Dažnai rašo JAV internetinėse rankdarbių  parduotuvėse, kad siunčia tik į JAV. Toks jau tas DMC marketingas smile.gif

Bet tai kad siuncia is JAV kuo puikiausiai, as dar nesiunciau sau, bet mano drauge tai varo vagonais sau viska is JAV, tame tarpe ir DMC g.gif
Atsakyti
QUOTE(Insomnia @ 2008 08 12, 19:49)
Čia gamintojo reikalavimas mirksiukas.gif T.y., kad JAV prekybininkai neprekiautų už JAV ribų ax.gif Dažnai rašo JAV internetinėse rankdarbių  parduotuvėse, kad siunčia tik į JAV. Toks jau tas DMC marketingas smile.gif

na, žinau, kad kai kurių prekių negalima iš JAV atsisiųsti. Bet daugiausiai tai dėl piratavimo - DVD, buitinė įranga ir pan. Na bet čia priklauso nuo kiekvienos parduotuvės politikos. Jeigu jie siunčia, tai ko nesisiųsti hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(Zhuvycia @ 2008 08 12, 20:43)
Bet tai kad siuncia is JAV kuo puikiausiai, as dar nesiunciau sau, bet mano drauge tai varo vagonais sau viska is JAV, tame tarpe ir DMC  g.gif

QUOTE(giedress @ 2008 08 12, 20:53)
na, žinau, kad kai kurių prekių negalima iš JAV atsisiųsti. Bet daugiausiai tai dėl piratavimo - DVD, buitinė įranga ir pan. Na bet čia priklauso nuo kiekvienos parduotuvės politikos. Jeigu jie siunčia, tai ko nesisiųsti hihihi.gif

Jeigu siunčia, tai ir siųskitės 4u.gif
Atsakyti