o norejau paklausti,kai darot pardavimui,pagal ka nustatot kainas paveikslu?maždaug kokios serveteliu kainos gali buti?(panašiu kaip paukštukas su malūneliais darė) nes manes paprašė,o aš kainuose išvis nenusimanau
niu labai gražus etaeta jusu darbeliai
o norejau paklausti,kai darot pardavimui,pagal ka nustatot kainas paveikslu?maždaug kokios serveteliu kainos gali buti?(panašiu kaip paukštukas su malūneliais darė) nes manes paprašė,o aš kainuose išvis nenusimanau
QUOTE(asarele54 @ 2008 08 19, 22:42)
niu labai gražus etaeta jusu darbeliai
Pasiskaiciuok kiek siulu iseina ir ivertink savo darba
ačiū
bandysiu kaip nors
Papildyta:
čia seniau mano siuvinėtas paukštelis,kuri išleistuviu proga padovanojau aukletojai,tai ji kai sužinojo,kad pati išsiuvinėjo labai apsidžiauge ir sake,kad geriausia dovana,tai yra dovana rankų darb,nes ji darydamas žmogus sudeda visa meile ir dalele saves.
nepykit,kad foto nelabai kokibiška,bet tada dar neturejau fotoaparato,tai fotografavau iš telefono.
Papildyta:
čia seniau mano siuvinėtas paukštelis,kuri išleistuviu proga padovanojau aukletojai,tai ji kai sužinojo,kad pati išsiuvinėjo labai apsidžiauge ir sake,kad geriausia dovana,tai yra dovana rankų darb,nes ji darydamas žmogus sudeda visa meile ir dalele saves.
nepykit,kad foto nelabai kokibiška,bet tada dar neturejau fotoaparato,tai fotografavau iš telefono.
QUOTE(Klajokle @ 2008 08 19, 18:50)
Tai visai nesunku ten ir dar už kokį 100 Lt užssakyti prekių
Sveikos
Pasirodau savo katiną
Pabaigiau prieš 15 minučių, tai dar visas suglamžytas, ir spalvos daug blankesnės nuotraukoj nei iš tikrųjų
Pasirodau savo katiną
QUOTE(Viktoriukas @ 2008 08 19, 23:39)
Sveikos
Pasirodau savo katiną
Pabaigiau prieš 15 minučių, tai dar visas suglamžytas, ir spalvos daug blankesnės nuotraukoj nei iš tikrųjų
Pasirodau savo katiną
A jolki palki, koks fainas
Viktoriukui: tikra šaunuolė! Puikus katinas, pati turiu katiną, labai gražiai katinai atrodo tiek piešti, tiek siuvinėti. Pastebėjau, kad atrandi laiko siuvinėjimui kai vaikelis tikrai dar mažas
Mano viena draugė net su vyresniu vaikeliu laiko neturi užsiimti savo mėgstamais dalykais. Dar kartą, puikus katinas, o įrėmintas atrodys tikrai cool
Etaeta, asarle54, Viktoriuk Labai gražūs jūsų darbeliai
Na, aš pakeičiau savo kanvos spalv, tik gaila, kad nelabai man gaunasi žaidime sudalyvaut. Iš karto atspėtumėte, ką siuvinėju, todėl, kad siuvinėju iš eilės, spalvomis man nepatinka, tad jau po 2 val. siuvinėjimo aiškiai buvo viskas matyti...
Na, aš pakeičiau savo kanvos spalv, tik gaila, kad nelabai man gaunasi žaidime sudalyvaut. Iš karto atspėtumėte, ką siuvinėju, todėl, kad siuvinėju iš eilės, spalvomis man nepatinka, tad jau po 2 val. siuvinėjimo aiškiai buvo viskas matyti...
QUOTE(ReNcYtEa @ 2008 08 19, 22:28)
Mano merginai n-tajį karta užėjo siuvinėjimo manija(didelis klaustukas kiek ilgai
) Susigalvojo,kad jai reikia mažo piratuko schemos(nes lobių skrynelę,šalia kurios jis turėtų būti,jau išsiuvinėjo) Iškuitė visus mano turimus žurnalus,bet nerado. Gal kuri turite ka nors tinkamo ?
Teko ir man pirato ieškoti, bet nieko ypatingo nesuradau, tik šį vienintelį

Viktoriuk gražus katukas
Kačiū mylėtojom
http://picasaweb.goo...renastich/126__
QUOTE(asarele54 @ 2008 08 19, 22:42)
Šiaip kažkada lyg ir šiam forume buvau užmačius, kad vienas kryžiukas 0,03 ct., bet negi skaičiuosi juos Šiaip irgi dabar tokį par galvos skausmą turiu, nes siuvinėjau bendradarbei monogramas, tai ji jau antrą savaitę kankina mane su klausimu, KIEK skolinga. Nu nežinau, nes padariau per porą valandų
QUOTE(Viktoriukas @ 2008 08 19, 23:39)
Pasirodau savo katiną
O dievulėli
Mano kvietkos sustojo
, laukiu kol atveš siūliukus. Siūsių vaiko žaislams tašikę, tai išsiuvinėjau jai draugelį. Tik mažius labai kėsinosi jį nugvelbti