Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas

QUOTE(etaeta @ 2008 08 19, 20:21)
na va ir as giriuosi paskutiniais savo darbais  flirt.gif

O jau ąsotis man, tai wub.gif

QUOTE(astulia @ 2008 08 19, 20:28)
nuostabus dabeliai  thumbup.gif
o as pagaliau gavau savo dezute siuvinejimo reikmenims is kasiulai.lt, tai sivakar jau zaisiu su siuliukais, kol visus susitvarkysiu  lotuliukas.gif

Ar patenkinta dėžute? Kiek siūliukų telpa? 4u.gif

QUOTE(Viktoriukas @ 2008 08 19, 23:39)
Sveikos 4u.gif
Pasirodau savo katiną blush2.gif Pabaigiau prieš 15 minučių, tai dar visas suglamžytas, ir spalvos daug blankesnės nuotraukoj nei iš tikrųjų blush2.gif

Super katinėlis, toks mielas bigsmile.gif
Atsakyti
Siuliuku nebeturiu, merginos. Kai gausiu nauja siunta, imesiu vel sarasiuka 4u.gif
Atsakyti
Labas rytas merginos 4u.gif o darbeliu uzderejo .. doh.gif

etaeta, man pirmasis darbelis superinis thumbup.gif thumbup.gif net ir man toks virtuvej tiktu biggrin.gif ax.gif

Viktoriukas, katinas ispudingas!!! drinks_cheers.gif ypac man, kaip katinu myletojai biggrin.gif ir nematytas paveikslas man visiskai g.gif

sveikos prisijunge naujokes 4u.gif lauksim darbeliu mirksiukas.gif

pauksciukas, ne nu geras lotuliukas.gif perskaiciau kad issiuvinejai drugeli mergaitei, pasiziuriu suniukas ... galvoju cia man galvoj negerai jau ar kaip ... kol pamaciau, kad issiuvinejai DRAUGELI lotuliukas.gif lotuliukas.gif doh.gif draugelis uzburia savo paprastumu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(tiesiog3 @ 2008 08 20, 08:48)
Labas rytas

pauksciukas, ne nu geras  lotuliukas.gif perskaiciau kad issiuvinejai drugeli mergaitei, pasiziuriu suniukas ... galvoju cia man galvoj negerai jau ar kaip ... kol pamaciau, kad issiuvinejai DRAUGELI  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  doh.gif draugelis uzburia savo paprastumu  thumbup.gif

Kai rašiau, dar pasitikslinau ar teisingai parašiau biggrin.gif . Draugelis ir man mielas, nors ir laaaabai paprastutis blush2.gif
Atsakyti
pauksciukas, cia butent is tos serijos, kur siaip gal nelabai patinka tokio stiliaus, bet va ima ir patraukia kai kurie biggrin.gif ...na, tokie mieli pasirodo mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(paukščiukas @ 2008 08 20, 08:54)
Kai rašiau, dar pasitikslinau ar teisingai parašiau biggrin.gif . Draugelis ir man mielas, nors ir laaaabai paprastutis blush2.gif

as irgi pradzioje "drugeli" perskaiciau smile.gif shunelis tikras draugelis smile.gif panasu, kad ir mazyliui labai patinka. jau taip atsargiai ima biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(tiesiog3 @ 2008 08 20, 09:05)
pauksciukas, cia butent is tos serijos, kur siaip gal nelabai patinka tokio stiliaus, bet va ima ir patraukia kai kurie  biggrin.gif ...na, tokie mieli pasirodo  mirksiukas.gif

drinks_cheers.gif

QUOTE(Mur mur @ 2008 08 20, 09:08)
as irgi pradzioje "drugeli" perskaiciau smile.gif shunelis tikras draugelis smile.gif panasu, kad ir mazyliui labai patinka. jau taip atsargiai ima  biggrin.gif

Mažius yra primokintas, kad mamos darbų negalima imti. Bet šiam neatsispyrė biggrin.gif
Atsakyti
Viktoriuk, labai fainuolis katinas gėlėse thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo diudas: 20 rugpjūčio 2008 - 08:40
Agoria, labas rytas biggrin.gif laukiu ziniu!!! mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(astulia @ 2008 08 18, 12:14)
bet kazkaip visos cia apmire su savo darbeliu procesu pasirodymais...  ax.gif  negi visos atostogauja ir nesiuvineja  hihihi.gif  labai noretusi pamatyt, kaip jums visoms sekasi  mirksiukas.gif

aš visa savaite atostogavau Švedijoj su vaikais, tai nebuvo kaip siuvinėt, o gryžus namo tiek darbu susikaupe, kad vėl nėr kada prisest doh.gif biggrin.gif

QUOTE(cacukas @ 2008 08 18, 18:04)
na va, baigiau savo trobelę...  ax.gif

wub.gif wub.gif wub.gif

thumbup.gif visu darbeliai labai gražūs bigsmile.gif
Atsakyti
[quote=etaeta,2008 08 19, 21:21]
na va ir as giriuosi paskutiniais savo darbais flirt.gif
tikrai daug darbelio ideta smile.gif
Atsakyti
Viktoriukas: tikrai labai mielas kačiukas wub.gif
paukščiuk:laibai idomus ir gražus draugelis wub.gif
Atsakyti