Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas

QUOTE(Viktoriukas @ 2008 08 19, 22:39)
Pasirodau savo katiną blush2.gif Pabaigiau prieš 15 minučių, tai dar visas suglamžytas, ir spalvos daug blankesnės nuotraukoj nei iš tikrųjų blush2.gif

labai mielas katinelis wub.gif pati labai ieskau kazko tokio, kas butu panasu i manaja, bet taip ir neradau schmoll.gif

QUOTE(laisveja @ 2008 08 20, 07:40)

Ar patenkinta dėžute? Kiek siūliukų telpa?  4u.gif

vakar visa vakara zaidziau su siuliukais lotuliukas.gif siaip sunku pasakyti, kiek ten ju telpa, as susidejau 50, tai dar daaaug vietos liko biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(tiesiog3 @ 2008 08 20, 10:47)
Agoria, labas rytas  biggrin.gif laukiu ziniu!!!  mirksiukas.gif

as gi tau y AZ parasiau biggrin.gif negavai? unsure.gif kap cia tep g.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(tiesiog3 @ 2008 08 20, 05:48)
pauksciukas, ne nu geras  lotuliukas.gif perskaiciau kad issiuvinejai drugeli mergaitei, pasiziuriu suniukas ... galvoju cia man galvoj negerai jau ar kaip ... kol pamaciau, kad issiuvinejai DRAUGELI  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  doh.gif draugelis uzburia savo paprastumu  thumbup.gif

Aš irgi perskaičiau, kad drugelis lotuliukas.gif Galvojau, gal ne tą nuotrauką įdėjo lotuliukas.gif

QUOTE(astulia @ 2008 08 20, 07:38)
labai mielas katinelis  wub.gif  pati labai ieskau kazko tokio, kas butu panasu i manaja, bet taip ir neradau  schmoll.gif

e-bay nebandei žiūrėti?

Dėkui labai visoms už pagyras ir labas dienas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Viktoriukas @ 2008 08 20, 09:59)
e-bay nebandei žiūrėti?

nea, nelabai ten gaudausi blush2.gif
Atsakyti
as jau esu ten prisiregistravus, tik kazko man ten zalias miskas, nesigaudau as ten tam forume schmoll.gif cia viskas man daug aiskiau ax.gif
[/quote]

o kas tau ten neaišku? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Daktarienė B @ 2008 08 20, 12:02)
o kas tau ten neaišku? blush2.gif

kad ten visi savo atskiras temas turi, nebendrai, kaip cia, tai reik ieskot, kas kur
Atsakyti
..ir taip ...tema siandien numiro ... lens.gif swoon.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(tiesiog3 @ 2008 08 20, 16:11)
..ir taip ...tema siandien numiro ... lens.gif  swoon.gif  lotuliukas.gif

as noriu jau nuo svaitgalio parodyt savo atvirute, bet foto neatkeliauje is paneles kuri pirko. doh.gif taip laukiu laukiu ir iskart maivysiuos kai foto pareis thumbup.gif cool.gif
Atsakyti
Agoria, lauksim mirksiukas.gif nes siandien is viso stilius pasidare totalus ...visoms viskas aisku, niekas nekalba, neklausia, nesirodo, nesidalina ... g.gif pertraukele reiskias lotuliukas.gif
Atsakyti
pklausti galiu blush2.gif
gal kas matet schemute sito paveikslelio - prizadejau dovanu isiuvineti butent sita bet apsizioplinau doh.gif pas mane schemute neaiski, ten nedaug spalvu bet vistiek - gal kas netycia uzmatysit blush2.gif tik ne is picasa - nes is ten man tos chemutes ir neryskios doh.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Rne @ 2008 08 20, 16:20)
gal kas netycia uzmatysit blush2.gif tik ne is picasa - nes is ten man tos chemutes ir neryskios doh.gif

picasoj kai išsididini palaukt kokias 10sekundžių reikia-tikrai išryškėja mirksiukas.gif
Atsakyti
nu atleiskit man bet as turbut tupa lotuliukas.gif doh.gif bandziau ivairiausiais budais is picasos parsisiusti ir laukiau pusdieni nu man nesigauna ir parsidaunlaudinau programa ir bandziau visa albuma parsidaunlaudint - nu niekaip schmoll.gif nebezinau
Atsakyti