Įkraunama...
Įkraunama...

Orchidėjos, orchės, orchytės

QUOTE(mamytė23 @ 2008 09 07, 22:48)
Aš Salzoz nemačiau blush2.gif bet aš pirkau nežydintį tai nežinau tiksliai spalvos,dar nespėjo pas mane pražysti,tik aš jiems meilės nelabai turiu blush2.gif ,bet greičiausiai kaip mano pirmoj nuotraukoj turėtų būti,jis gerai pas mane suaugo smile.gif

http://public.fotki....drobium-nobile/
Atsakyti
QUOTE(Salza @ 2008 09 07, 22:50)

4u.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(merga @ 2008 09 07, 22:47)
Jo ,busiu pirmoji Lietuvoj begimo cempione su paralyzuota koja nubegusi distancija (su kastyliais)pasikvepinti lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif thumbup.gif ir dar medali gausi bigsmile.gif

na ir kur Lexana dingo su fotkem g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rena: 07 rugsėjo 2008 - 21:54
As cia vat pagalvojau....man reikia didelio namo su kokiais 8 kambariais,6-butu gelytes,o kituose 2-kiti seimos nariai lotuliukas.giflotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(rena @ 2008 09 07, 22:53)
lotuliukas.gif  thumbup.gif ir dar medali gausi bigsmile.gif
na ir kur Lexsana dingo su fotkem g.gif

Ir ordina su kryziais ir pinigu naujom orchytem duos.Verslo planas thumbup.gif thumbup.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Salza @ 2008 09 07, 22:50)

Tai čia kaip ir mano pirmoj nuotraukoj,kur dabar kėliau mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mamytė23 @ 2008 09 07, 22:48)
Aš Salzoz nemačiau blush2.gif bet aš pirkau nežydintį tai nežinau tiksliai spalvos,dar nespėjo pas mane pražysti,tik aš jiems meilės nelabai turiu blush2.gif ,bet greičiausiai kaip mano pirmoj nuotraukoj turėtų būti,jis gerai pas mane suaugo smile.gif

tada noriu bigsmile.gif o is kur tu esi g.gif

QUOTE(merga @ 2008 09 07, 22:55)
As cia vat pagalvojau....man reikia didelio namo su kokiais 8 kambariais,6-butu gelytes,o kituose 2-kiti seimos nariai lotuliukas.giflotuliukas.gif

Ir ordina su kryziais ir pinigu naujom orchytem duos.Verslo planas  thumbup.gif  thumbup.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

o kiek pas tave dabar kambariu g.gif nes man tai per didelis mano namas doh.gif

gausi gausi ir medali ir babkiu ir orchiu biggrin.gif dabar greiciau duok kvepalus pasaugot hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(rena @ 2008 09 07, 22:58)
tada noriu bigsmile.gif o is kur tu esi g.gif
o kiek pas tave dabar kambariu g.gif nes man tai per didelis mano namas doh.gif

gausi gausi ir medali ir babkiu ir orchiu biggrin.gif dabar greiciau duok kvepalus pasaugot hihihi.gif

Yra du dideli baliuska keliu su visa gimine be problemu lotuliukas.gif
Nu,turek sazines per toki lietu nebegsiu,juk ne Brisius koks esu
THA,tha,tha lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(merga @ 2008 09 07, 22:47)
LExana, aaaaaaaaauuuuuuuuuuuuuu hah.gif

Nekenčiu photobucketo ir fotki!!! dry.gif bash.gif Bet tuoj tuoj parodysiu visvien. smile.gif
Atsakyti
Apie fotkas gerai arba labai gerai smile.gif smile.gif
Papildyta:
Lexana,o mesi ta kur kvepia?
Atsakyti
[quote=rena,2008 09 07, 22:41]
na siaip kai salini puvini, tai ziedstiebius reiktu nukirpt g.gif bandyk gal nekirpti, gal pumpuru ir nenumes g.gif bet visko gali buti

gaila butu kirpt, nes jie labai grazus, su daug sakeliu...
Atsakyti
QUOTE(merga @ 2008 09 07, 23:04)
Apie fotkas gerai arba labai gerai smile.gif  smile.gif

Lexana,o mesi ta kur kvepia?

irnesakyk.gif apie tas fotki... dry.gif

Na o rodysiu tikrai tą kvapiąją. Kitos nėr ko rodyti, bo ten tik salotlapiai kolkas, jokio žiedelio nėr. hihihi.gif

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lexana: 07 rugsėjo 2008 - 22:13
QUOTE(merga @ 2008 09 07, 23:01)
Yra du dideli baliuska keliu su visa gimine be problemu lotuliukas.gif
Nu,turek sazines per toki lietu nebegsiu,juk ne Brisius koks esu

tai tau gerai, mazai tvarkytis bigsmile.gif
o pas mane a'la rusy kambarys, virtuve, kolidoriukas ir vonia, o virsuje 4 kambariai virtuve su prieskambariu doh.gif gerai, kad dar palepe nesutvarkyta :ax:per diena nesutvarkau dvieju aukstu schmoll.gif doh.gif uz tai gelytes turiu kur statyti thumbup.gif

QUOTE(Lexana @ 2008 09 07, 23:02)
Nekenčiu photobucketo ir fotki!!! dry.gif bash.gif Bet tuoj tuoj parodysiu visvien. smile.gif

fotki yra gerai thumbup.gif
Atsakyti