Įkraunama...
Įkraunama...

Orchidėjos, orchės, orchytės

QUOTE(Lexana @ 2008 09 07, 23:10)
:irnesakyk apie tas fotki... dry.gif

Na o rodysiu tikrai tą kvapiąją. Kitos nėr ko rodyti, bo ten tik salotlapiai kolkas, jokio žiedelio nėr. hihihi.gif

user posted image 

user posted image

user posted image

user posted image

Ir kvepia ji MELISA 4u.gif (buvau ikisus savo nosi)
laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(Lexana @ 2008 09 07, 22:10)
irnesakyk.gif apie tas fotki... dry.gif

Na o rodysiu tikrai tą kvapiąją. Kitos nėr ko rodyti, bo ten tik salotlapiai kolkas, jokio žiedelio nėr. hihihi.gif

O jau gelytes grazumas 4u.gif beje koks jos tikslus pavadinimas, keista bet neteko uzuosti kvepaincios orchidejos 4u.gif
Atsakyti
[quote=ferarri,2008 09 07, 23:08]
[quote=rena,2008 09 07, 22:41]
na siaip kai salini puvini, tai ziedstiebius reiktu nukirpt g.gif bandyk gal nekirpti, gal pumpuru ir nenumes g.gif bet visko gali buti
gaila butu kirpt, nes jie labai grazus, su daug sakeliu...
[/quote]

Jau buvau gyrusis,kad persodinau viena su pumpurais.Ir toji net neuprato ,kassu ja buvo,dar dabar visa yra apsipylusi ziedais smile.gif .O kitos ziedstiebis nudziuvo.Tad cia kaip loterijoj smile.gif
Atsakyti
QUOTE(merga @ 2008 09 07, 22:14)
Ir kvepia ji MELISA 4u.gif (buvau ikisus savo nosi)
laugh.gif

Ir aš norėčiau savo nosytę įkišti blush2.gif nors reikėtų pas Lexaną įsiprašyti 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kulwerstukas: 07 rugsėjo 2008 - 22:18
Psio,mergickos,prdejo veikti vaistukai,tai einu apsikabinsiu savo ....paduska ir liuliuku smile.gif bye1.gif
Atsakyti
QUOTE(merga @ 2008 09 07, 22:17)
Psio,mergickos,prdejo veikti vaistukai,tai einu apsikabinsiu savo ....paduska ir liuliuku smile.gif  bye1.gif

ir dar plius lietutis veikia mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(kulwerstukas @ 2008 09 07, 23:16)
Ir aš norėčiau savo nosytę įkišti blush2.gif

Na net pačiai smagu, kad turiu unikalią orchidėją, kuri kvepia. Beje, ką tik pastebėjau, kad jos visi žiedai skirtingi. Yra penkialapiai, keli dvilapiai, keli trilapiai. rolleyes.gif Ir visi skirtingų atspalvių. wub.gif

O tiksliai kaip vadinasi - nežinau. Šiaip Phaleonopsis užrašyta buvo. g.gif
Atsakyti
QUOTE(ferarri @ 2008 09 07, 23:08)
na siaip kai salini puvini, tai ziedstiebius reiktu nukirpt g.gif bandyk gal nekirpti, gal pumpuru ir nenumes g.gif bet visko gali buti
gaila butu kirpt, nes jie labai grazus, su daug sakeliu...

na kolkas nekirpk ziedstiebio schmoll.gif ziurek kokie reikalai su saknim, jei jau ju ten ne kas liks, tai turesi tada ir ziedstiebi paaukoti g.gif

QUOTE(Lexana @ 2008 09 07, 23:10)

thumbup.gif thumbup.gif wub.gif
klausyk, o ji pas tave ten ne durpese pasodinta g.gif

o mano viena saka, tai duoda bigsmile.gif kazkada gelbejau geliuka ir nukirpau ziedstiebius sumerkiau i vaza, tai vienas jau sudziuvo ir siukslyne kazkur metos, o kitas tai keiki augina bigsmile.gif ir lapai jau tokie nemazi o siandien apsiurejau, tai dar vienas keikis lenda ir dar kazkas, tik kolkas neaisku g.gif
Atsakyti
QUOTE(Lexana @ 2008 09 07, 22:19)
Na net pačiai smagu, kad turiu unikalią orchidėją, kuri kvepia. Beje, ką tik pastebėjau, kad jos visi žiedai skirtingi. Yra penkialapiai, keli dvilapiai, keli trilapiai. rolleyes.gif Ir visi skirtingų atspalvių. wub.gif

O tiksliai kaip vadinasi - nežinau. Šiaip Phaleonopsis užrašyta buvo. g.gif

O kur pirkai? Iš tiesų kai geriau įsižiūri tai matyt kad žiedeliai skirtingi, ir pas mane panašus yra iš vieno žiedelio 4u.gif bet pas manes jis nekvepia ir neturi skirtingu žiedelių schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(rena @ 2008 09 07, 23:21)
klausyk, o ji pas tave ten ne durpese pasodinta g.gif

schmoll.gif Ten tokie kaip spygliuočių žievių gabaliukai yra. Nei vieno gabaliuko durpių nėr. O kitas kaip samanose kažkokiose auga. g.gif

Kulwerstuk,vyras pirko Akropolyje gegužės mėnesį, mano gimtadienio proga. smile.gif Oi, ką aš čia, vyras leido nusipirkti man pačiai. hihihi.gif Jis šalia stovėjo ir žiūrėjo va taip blink.gif. laugh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lexana: 07 rugsėjo 2008 - 22:27
QUOTE(merga @ 2008 09 07, 23:17)
Psio,mergickos,prdejo veikti vaistukai,tai einu apsikabinsiu savo ....paduska ir liuliuku smile.gif  bye1.gif

labanakt 4u.gif

QUOTE(Lexana @ 2008 09 07, 23:19)

sita as irgi jau is fotkes pastebejau smile.gif

QUOTE(Lexana @ 2008 09 07, 23:23)
schmoll.gif Ten tokie kaip spigliuočių žievių gabaliukai yra. Nei vieno gabaliuko durpių nėr. O kitas kaip samanose kažkokiose auga. g.gif

jasna tada biggrin.gif o kita matyt kiminuose g.gif
su kiminais atsargiai, nes lb greit pradeda puti saknys, jei kiminai pas toviai slapi buna, na su kiminais nemoku auginti schmoll.gif persodinciau i normalu substrata ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Lexana @ 2008 09 07, 22:23)
schmoll.gif Ten tokie kaip spygliuočių žievių gabaliukai yra. Nei vieno gabaliuko durpių nėr. O kitas kaip samanose kažkokiose auga. g.gif

Kulwerstuk,vyras pirko Akropolyje gegužės mėnesį, mano gimtadienio proga. smile.gif Oi, ką aš čia, vyras leido nusipirkti man pačiai. hihihi.gif Jis šalia stovėjo ir žiūrėjo va taip blink.gif. laugh.gif

Na tai reiks man prasisukt ten ir visas išuostyt lotuliukas.gif nes mačiau užvežė nebrangių ir normalių, tik nelabai beperku, nes noriu jau nebe phaleonopsiu, o kitokios rušies.. bet kvepiančio neatsisakyčiau 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kulwerstukas: 07 rugsėjo 2008 - 22:32