Įkraunama...
Įkraunama...

Pradedančios vairuotojos

QUOTE(Stiuardese @ 2008 08 12, 17:21)
Sveikos,

Paskaitau vis kaip sekasi naujoms vairuotojoms ir noriu palinkėt visoms drąsos, o kuo daugiau važynėsit, tuo daugiau įgausit patirties ir bus viskas ČIKI  thumbup.gif Jei jau paėmėt Regitrą, tai manau esat visos labai labai drąsios  4u.gif  4u.gif Tik va žalio lapo tai dar niekur gatvėj nemačiau  g.gif

O dabar su prašymėliu aš pas jus  blush2.gif Gal yra kuri iš Alytaus? Labai norėčiau kai ko paklausti  ax.gif

Dar ir neturėtum matyt. Juk nuo rugsėjo tik ta tvarka įsigalios.
Atsakyti
sveikutes,
Jau zinokit sedziu kaip stabo istikta dabar. Ir siaip savijauta siandien nekokia, tai dar sugebejau savo masiniuko akumoliatoriu iskraut sviesas palikus doh.gif Jau vista esu,tai ne duok tu Dieve! Per piet islekiau i magdaka su kolegu siuntimu,nes daug darbo, nera kada pavalgyt. galvoju padarysiu paslauga,apiprekinsiu pietus visiems. apsikroviau aisku krepsiais, tai kazkaip lipdama is masiniuko sviesu neisjungiau. Net paciai ant saves uz toki ziopluma pikta. Baigesi darbas. Neveikia kazko pultelis. Skambinu MB kas cia daros. tas, aisku, is karto-sviesas isjungus buvai?! As pasizuriu per langa masiniuko-Ne blush2.gif Tai vargas,laukiau kol atvaziuos MB, pakeis akumoliatorius is savo i mano, o su izsedusiu isvaziavo krauti doh.gif Ogi dyzelis,neuztempsi gi doh.gif Truksta tiesiog zodziu ir taip pikta ant saves verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Gardee @ 2008 08 12, 15:02)
vargšė mano mašina stovi po langais, o ja pasinaudoju tik kas trečią dieną kol kas.
vis sau sakau, nuo rytojaus kasdien vakarais pavažinėsiu, bet pastoviai tik sau pasižadu, bet to nepadarau  blink.gif

ta pati situacija ir pas mane biggrin.gif
bet neina per save perlipt nors tu ką doh.gif

ir aplamai kol vasara aš mėgstu labiau pėsčiom vaikščiot ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2008 08 12, 19:04)
bet neina per save perlipt nors tu ką  doh.gif

ir man šitas "dalykas" sunkiausias verysad.gif
Atsakyti
Vakar ir siandien vazinejau su drauges masina,na,savininke salia,ale vis viena taip norejau pavazinet,tai faina blush2.gif Net norejos,kad kur sustabdytu policija,na,jei nieko bloga nedariau (atrodo,kad ne biggrin.gif ) ir parodyt teises biggrin.gif Na taip noris,kad ir perki ka nors parduotuvej,ar alkoholi,ar ka,ir nepraso dokumentu,o toks durnas jausmas,tokia jauciuosi laiminga,kad islaikiau,atrodo visiems ir norisi tas teises rodyti biggrin.gif Na,man tik 18,del to kartais papraso dokumento blush2.gif Bet va kai issilaikiau kaip tycia niekas ir nepraso doh.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(renachiuke @ 2008 08 12, 18:59)
Vakar ir siandien vazinejau su drauges masina,na,savininke salia,ale vis viena taip norejau pavazinet,tai faina  blush2.gif  Net norejos,kad kur sustabdytu policija,na,jei nieko bloga nedariau (atrodo,kad ne biggrin.gif ) ir parodyt teises biggrin.gif Na taip noris,kad ir perki ka nors parduotuvej,ar alkoholi,ar ka,ir nepraso  dokumentu,o toks durnas jausmas,tokia jauciuosi laiminga,kad islaikiau,atrodo visiems ir norisi tas teises rodyti biggrin.gif Na,man tik 18,del to kartais papraso dokumento  blush2.gif  Bet va kai issilaikiau kaip tycia niekas ir nepraso  doh.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

pasaka kokia tu šaunuolė, aš aštuoniolikos bijojau laikytis, tik dabar išdrįsau eit laikytis kai sukako 27 blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(Vitulka @ 2008 08 12, 18:04)
ta pati situacija ir pas mane biggrin.gif
bet neina per save perlipt nors tu ką  doh.gif

ir aplamai kol vasara aš mėgstu labiau pėsčiom vaikščiot  ax.gif

aš perlipti perlipu, bet vat viena mašina šeimoj ir jos daugiau reikia vyrui, tad aš maluosi tik savaitgalį
Atsakyti
QUOTE(agniux911 @ 2008 08 12, 21:09)
pasaka kokia tu šaunuolė, aš aštuoniolikos bijojau laikytis, tik dabar išdrįsau eit laikytis kai sukako 27 blush2.gif

Kokia dar šaunuolė,atvirkščiai,galėjau palauktidabar tik baigiau 12ka,egzau buvo ant nosies,tai ne,teisių prireikė biggrin.gif Nors šiaip dabar džiaugiuosi,kad jau viskas...

Tu didesnė šaunuolė,aš ėjau vos ne dėl to,kad visi aplinkui ėjo,na,gal ne dėl to,tiesiog pasitaikė gera proga..kad mokėjau už kursus daug mažiau,nes buvau moksleivė ir t.t. bet dėl ko sakau,kad tu didesnė šaunuolė,nes iš draugų mažai kas eina laikyti virš 22 ir t.t. ,daugiau kas eina tokių metų kaip aš,tai anoks čia pasiekimas wink.gif
Atsakyti
QUOTE(*Aukse* @ 2008 08 12, 18:20)
Ogi dyzelis,neuztempsi gi doh.gif 

Taigi kad dyzelis lengviau kaip benzinuvke uzsitempia mirksiukas.gif Tik vat prikurke dyzeliui tai rizikinga duoti,donoro generatorius gali saibom pareiti.Na,dar galima nuo kitos masinos (neuzvestos) akumuliatoriaus uzvesti mirksiukas.gif
Man su akumu irgi buvo kazkada,vasarojom laukiniu budu prie juros,lijo,susikraustem i masina miegot,na,muzikele,valytuvai,dar lempom i palapine pasisvietem (o nevaziuota niekur buvo kelios dienos) ir...ryte vest-o masiniukas negyvas doh.gif Akuma damusem ant tiek,kad vyrai po visa kaima ant troso tampe-nieko,nuo prikurkes-irgi nieko,tai po to radom vienas zmogus turejo pakroveja "samodielka"plikais laidais,krovem po atviru dangum po bliudais pavoze visa ta fantazija,bo lijo kaip is kibiro doh.gif rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(denaxa @ 2008 08 12, 21:31)
Taigi kad dyzelis lengviau kaip benzinuvke uzsitempia mirksiukas.gif Tik vat prikurke dyzeliui tai rizikinga duoti,donoro generatorius gali saibom pareiti.Na,dar galima nuo kitos masinos (neuzvestos) akumuliatoriaus uzvesti mirksiukas.gif
Man su akumu irgi buvo kazkada,vasarojom laukiniu budu prie juros,lijo,susikraustem i masina miegot,na,muzikele,valytuvai,dar lempom i palapine pasisvietem (o nevaziuota niekur buvo kelios dienos) ir...ryte vest-o masiniukas negyvas doh.gif Akuma damusem ant tiek,kad vyrai po visa kaima ant troso tampe-nieko,nuo prikurkes-irgi nieko,tai po to radom vienas zmogus turejo pakroveja "samodielka"plikais laidais,krovem po atviru dangum po bliudais pavoze visa ta fantazija,bo lijo kaip is kibiro doh.gif  rolleyes.gif

Super turistai thumbup.gif
Mes tai šį pavasarį su minivenu iki Italijos, iki Milano sugebėjom "dasistūmt". Nuotykių tai nerealių apturėjom. Dabar kai pagalvoju - ot noras keliaut buvo doh.gif
Atsakyti
na man ziuriu kaip ir daugeliui- pirma mintis susiruosus vairuot- kaip reiks is kiemo isvaziuot doh.gif o griztant jau pries isukant sukaupiu visa savo "drasa" ir vos ne uzsimerkus kasuosi iki savo vietos, ir tikiuos kad nebus apspausta is visu pusiu ir nereiks masiniuko belekaip kreivai ikisto pries tai stresuojant kad kam neapibruzintum sonu palikt unsure.gif zodz... ziauru, kai turi statyt tik i tau skirta vieta ir negali pasirinkt patogesnes vieteles, nes visi neturintys vietos palieka savo masinas visur, net nepagalvodami kad kazkam reik prisiparkuoti ir i ispirktas vietas cool.gif o mieste kaip bebutu keista nuo pirmos dienos jokio jaudulio ner ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo illiusion81: 12 rugpjūčio 2008 - 20:54
o man kas siandien buvo. doh.gif Skambina MB ir sako: "Ismesk pro langa savo masinos raktelius." As: "O kam tau?" Jis: "Mentai baudzia uz stovejima." doh.gif o blyn galvoju... mega_shok.gif tai atsisedo maciau pro langa i mentu masina MB, ir vsio, sakes manau. Zodziu, masiniukas buvo paliktas na tokioj vietoj netoli vaiku zaidinimo ailsteles, ant bortelio uzvaziuota, bet ten visada 2 masinos kokios nors stovi! doh.gif Tai grizo MB, ir pasake, kad jokios baudos negavom, nes pasiztami thumbup.gif tokia laiminga buvau. Aisku, sake, kad masina pervarytumem biggrin.gif Tai paskui paaiskejo, kad is vienos laiptines kazkoks kaimynas paskunde, dabar idomu kas g.gif cia bus tikriausiai skundikas tas, kas neturi masinos, as manau unsure.gif o dabar vel pastatytos masinos ir niekas mentu nekviecia, nu nesuprantu schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Mistika_21 @ 2008 08 12, 22:07)
o man kas siandien buvo.  doh.gif Skambina MB ir sako: "Ismesk pro langa savo masinos raktelius." As: "O kam tau?" Jis: "Mentai baudzia uz stovejima."  doh.gif  o blyn galvoju...  mega_shok.gif tai atsisedo maciau pro langa i mentu masina MB, ir vsio, sakes manau. Zodziu, masiniukas buvo paliktas na tokioj vietoj netoli vaiku zaidinimo ailsteles, ant bortelio uzvaziuota, bet ten visada 2 masinos kokios nors stovi!  doh.gif Tai grizo MB, ir pasake, kad jokios baudos negavom, nes pasiztami  thumbup.gif  tokia laiminga buvau. Aisku, sake, kad masina pervarytumem  biggrin.gif Tai paskui paaiskejo, kad is vienos laiptines kazkoks kaimynas paskunde, dabar idomu kas  g.gif  cia bus tikriausiai skundikas tas, kas neturi masinos, as manau  unsure.gif o dabar vel pastatytos masinos ir niekas mentu nekviecia, nu nesuprantu  schmoll.gif

Kazkas savo masinai vieta tokiu budu pasilaisvino lotuliukas.gif
Atsakyti