Įkraunama...
Įkraunama...

Pradedančios vairuotojos

QUOTE(vovere74 @ 2008 08 15, 01:03)
Tai kaip suprantu jie tinka ir nuo saulės? Tamsūs stiklai? Mano tie antirefleksiniai tai kaip dioptriniai atrodo. Ir nuo saulės jau ne labai padeda.
Čia man gerą mintį pametėjot. Reiks po darbo ir varyt į optiką, ieškot tokių akinių.

taip atrodo kaip nuo saules smile.gif va polaroido puslapy suradau dar toki demonstracini zaidimuka- kaip poliarizuoti stiklai keicia vaizda, salia padetas ir nepoliarizuotas- reik issirinkt ir vedziot ant paveiksliuko mirksiukas.gif galiu patvirtint, kad tikrai ne tik reklamoj tai veikia smile.gif
http://www_polaroide...p...5427&id=m16

maniskiu forma panasiausia i situs lotuliukas.gif kaip jau sakiau ziurejau ne i grozi o i funkcija- uzsimetu savo "akvalanga"ir varau biggrin.gif
http://www_polaroide...p...14489&id=m4
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo illiusion81: 14 rugpjūčio 2008 - 23:08
QUOTE(illiusion81 @ 2008 08 15, 00:05)
taip atrodo kaip nuo saules  smile.gif  va polaroido puslapy suradau dar toki demonstracini zaidimuka- kaip poliarizuoti stiklai keicia vaizda, salia padetas ir nepoliarizuotas- reik issirinkt ir vedziot ant paveiksliuko  mirksiukas.gif  galiu patvirtint, kad tikrai ne tik reklamoj tai veikia  smile.gif

maniskiu forma panasiausia i situs lotuliukas.gif  kaip jau sakiau ziurejau ne i grozi o i funkcija- uzsimetu savo "akvalanga"ir varau biggrin.gif
http://www_polaroide...p...14489&id=m4

Ačiū labai notworthy.gif
Tikrai varysiu pirkt tokius akinius. Nes labai akis paskausta kai prisimerkus reik vairuot.
O ta akinių forma visai čiki thumbup.gif Madingi juk tokie - per pusę veido.
Atsakyti
QUOTE(vovere74 @ 2008 08 15, 01:15)
Ačiū labai notworthy.gif
Tikrai varysiu pirkt tokius akinius. Nes labai akis paskausta kai prisimerkus reik vairuot.
O ta akinių forma visai čiki thumbup.gif  Madingi juk tokie - per pusę veido.

nu jo, man tai visai patinka, nesioju ir kai ne vairuoju- visur tiesiog ax.gif as emiau juodus, ir kazkaip nesigailiu- neiskraipo spalvu visai smile.gif o dabar pats metas pirkt akinius nuo saules, nes visur nuolaidos cool.gif
Atsakyti
illusion81 faini tavo akinukai
mano kazkas i ta tema,kaip akvalangas (ar kaip ten rasosi) as sakau lotuliukas.gif
uzsidedu ir atrodau kaip muse lotuliukas.gif lotuliukas.gif bet uztat kaip gerai thumbup.gif mano truputi link rudos spalvos,prie plauku sako gerai atrodo lotuliukas.gif lotuliukas.gif
mb ackarikus po moto salmu uzsidejes sulauze ir ji priverciau poliarizuotus nusipirkti,nors pries tai skeptiskai ziurejo,tipo mandru zmoniu ismislas,tai jau dabar ir pats vaidina koks jis kietas lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(illiusion81 @ 2008 08 15, 01:20)
nu jo, man tai visai patinka, nesioju ir kai ne vairuoju- visur tiesiog ax.gif  as emiau juodus, ir kazkaip nesigailiu- neiskraipo spalvu visai smile.gif  o dabar pats metas pirkt akinius nuo saules, nes visur nuolaidos cool.gif

kokie grazus tawo akinukai bigsmile.gif ir as tokiu noriu ax.gif ...reiks ir man sian pasidairyt panasiu. polerizuotu bo nesioju paprastus tokius.....seip sunku man akinius issirinkt nieks netinka verysad.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(illiusion81 @ 2008 08 15, 00:05)
taip atrodo kaip nuo saules  smile.gif  va polaroido puslapy suradau dar toki demonstracini zaidimuka- kaip poliarizuoti stiklai keicia vaizda, salia padetas ir nepoliarizuotas- reik issirinkt ir vedziot ant paveiksliuko  mirksiukas.gif  galiu patvirtint, kad tikrai ne tik reklamoj tai veikia  smile.gif

oho, kaip gerina vaizdą thumbup.gif po išeiginių ir aš ieškosiu to "stebuklo" biggrin.gif
Atsakyti
Gal kas gali patarti, ka daryti, jei pas mane prietaisu skydeli nedega zenklas, na, lempute, kad yra ijungtos sviesos? g.gif Gal as pati galiu ka padaryti, ta prasme, gal ten lempute galiu pasikeisti ar ka? ax.gif
Atsakyti
Sveikutės smile.gif Nors ir kiek pavėlavus nuo jūsų visų registracijos, bet noriu prisidėti ir aš. išlaikiau teises 2008-07-12. Va jau ir mėnesiukas praėjo pasirodo mirksiukas.gif

O kaip su tuo lapuku? Jau gal galima kažkur jį nusipirkti? Buvau išvykus į užsienį ir atkreipiau dėmesį - mačiau ne vieną mašinytę su lapais thumbup.gif Tik baisu, kad pas mus nieks nežinos, ką tie lapai reiškia ir, kad čia pradedantysis važiuoja.
Atsakyti
QUOTE(relax @ 2008 08 15, 22:53)
Gal kas gali patarti, ka daryti, jei pas mane prietaisu skydeli nedega zenklas, na, lempute, kad yra ijungtos sviesos? g.gif Gal as pati galiu ka padaryti, ta prasme, gal ten lempute galiu pasikeisti ar ka? ax.gif

aha, pas mane prietaisų skydely irgi nerodo, kad įjungtos šviesos g.gif
Atsakyti
QUOTE(nu ir kas @ 2008 08 16, 13:31)
O kaip su tuo lapuku? Jau gal galima kažkur jį nusipirkti? Buvau išvykus į užsienį ir atkreipiau dėmesį - mačiau ne vieną mašinytę su lapais  thumbup.gif Tik baisu, kad pas mus nieks nežinos, ką tie lapai reiškia ir, kad čia pradedantysis važiuoja.

čia jau jų bėdos, reik laikrasčius skaityt irnesakyk.gif
visur buvo rašyta
QUOTE(Gardee @ 2008 08 16, 14:43)
aha, pas mane prietaisų skydely irgi nerodo, kad įjungtos šviesos  g.gif

mūsų mašiniuky irgi nėra schmoll.gif

šian kitu maršrutu važiavau nei visad, nebuvo taip baisu kaip galvojau irnesakyk.gif
ajajaj bet vis tiek užgesau blush-anim-cl.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vitulka: 16 rugpjūčio 2008 - 14:30
QUOTE(relax @ 2008 08 15, 21:53)

pas mane irgi nedega schmoll.gif

sian kas buvo blink.gif mane policija sustabde,bet tai nieko as neprasizengiau,reidas buvo,bet kojas vistiek pakirto blink.gif lotuliukas.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(relax @ 2008 08 15, 22:53)

tai kad man atrodo turi degti tik kai ilgosios ijungtos ax.gif
Atsakyti