Įkraunama...
Įkraunama...

Pradedančios vairuotojos

man irgi be tiklso nepatinka vaziuoti schmoll.gif Va dabar masina kieme stovi, ir man nereikia niekur vaziuoti, taciau kai reikes, pradesiu galvoti kaip su ja isissukti biggrin.gif nes atbuline pro visa kiema tai nedrasu man dar, nesu tokia patyrusi blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Mistika_21 @ 2008 08 06, 14:49)
nes atbuline pro visa kiema tai nedrasu man dar, nesu tokia patyrusi  blush2.gif

tai ir nebūsi patyrusi, jei niekad nebandysi biggrin.gif
Atsakyti
Labutis visoms raliuotojoms.Įtraukit ir mane i sarašiuką.Išlaikiau aš 2008-06-18. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2008 08 06, 14:26)
šian reiks į miestą, o aš jau dbr pradedu galvot, kaip bus baisu  doh.gif

MB neseniai paskambino ir pranese kad siandien vaziuosim pas mano tewus tai jau dabar rezgu plana -chuligana kaip gauti pavairuoti nors ir zinau kad bus daug masinu mieste bet taaaaaaaaaip noriu kad ne tas zodis..kazkokia priklausomybe nuo vairavimo atsiranda lotuliukas.gif
QUOTE(Nestta @ 2008 08 06, 14:55)
kaip smagu, kad kažkam čia miela thumbup.gif

man cia labai miela wub.gif net negaliu islyst is sitos temeles biggrin.gif .MB visuomet klausia ka as cia vis skaitau per dienas, mano vietoj jis jau butu wisa foruma per tiek laiko perskaites ax.gif

QUOTE(Mistika_21 @ 2008 08 06, 15:49)
man irgi be tiklso nepatinka vaziuoti  schmoll.gif  Va dabar masina kieme stovi, ir man nereikia niekur vaziuoti, taciau kai reikes, pradesiu galvoti kaip su ja isissukti  biggrin.gif  nes atbuline pro visa kiema tai nedrasu man dar, nesu tokia patyrusi  blush2.gif

jei kuras tiek daug nekainuotu tai man patiktu be tikslo vazinet nes as apskritai labai megstu vazinet(ir kaip keleive), keliaut ...tai as sau kai prisikurciau visokiu marsrutu sunkeliais ir nezinomom vietom wub.gif patinka man neatrastos vietos biggrin.gif blush2.gif
man kai isvazineju is tevu visuomet reik atbuline isvaziuot o aikstele tokia siaura ir ilga tai ilgai vaziuojasi bet as ir neskubu jau ismokau taip isvaziuoti smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo wikne: 06 rugpjūčio 2008 - 14:58
QUOTE(wikne @ 2008 08 06, 15:56)
jei kuras tiek daug nekainuotu tai man patiktu be tikslo vazinet nes as apskritai labai megstu vazinet(ir kaip keleive), keliaut ...tai as sau kai prisikurciau visokiu marsrutu sunkeliais ir nezinomom vietom wub.gif  patinka man neatrastos vietos biggrin.gif  blush2.gif
man kai isvazineju is tevu visuomet reik atbuline isvaziuot o aikstele tokia siaura ir ilga tai ilgai vaziuojasi bet as ir neskubu jau ismokau taip isvaziuoti smile.gif

O aš kažkaip vis dar bijau atbula važinėti ir parkuotis bijau.Gal todėl ,kad mokiausi su maža mašina o dabar tenka su didele važinėti g.gif O dar gal ir dėl to kad ne kasdiena važinėju,tik kai draugas mašiniuka duoda. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(s-m-a-i-l @ 2008 08 06, 15:41)
Įtraukit ir mane i sarašiuką.

įtraukiau mirksiukas.gif
Atsakyti
Nessta - bet jau naujos temelės šaunumas thumbup.gif Vis neatsistebiu tavo sugebėjimais naujų grožybių prikurt 4u.gif

O aš galiu tik pasidžiaugti, kad MB pamažu atpranta nuo pamokymų... thumbup.gif Mašiniuką mes turim tik vieną, todėl kartais tenka laimė ir man už vairo pasėdėt... blush2.gif Iš pradžių vis mokydavo - "laikykis atstumo, čia pristabdyk, žiūrėk, raudona dega, atsargiai žmonės eina" ir pan. bet kai vienąkart paklausiau, ar aš jau taip blogai jo manymu vairuoju, ar įvažiavus jau kur buvau, kad mane pastoviai mokyt reikia? - tai patylėjo, numykė kad normaliai vairuoju, tik jis negali ramiai sėdėt keleivio sėdynėj rankoje vairo neturėdamas, jam mat vis vaidenasi, kad aš laiku nesustabdysiu... blink.gif Žodžiu, aš dabar ramiai vairuoju, o jis su vaiku žaidžia ir tyli, kai visi trys kur nors važiuojam. lotuliukas.gif thumbup.gif
Atsakyti
nors maniškis man nieko ne aiškina,bet man vis tiek nepatinka su juom važiuoti. Aš tada kažkodėl įsitempiu. O kai viena važiuoju,ar tik su vaikais,tai laisvai jaučiuosi. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurinuke @ 2008 08 06, 16:37)
1. Nessta - bet jau naujos temelės šaunumas  thumbup.gif
2. Vis neatsistebiu tavo sugebėjimais naujų grožybių prikurt  4u.gif

1. ačiū 4u.gif
2. em.. mano toks darbas, o kartu ir hobi biggrin.gif
Atsakyti
ir as noreciau jungtis prie jusu bigsmile.gif

issilaikiau teises 2007-08-27 ax.gif bet labai retai tenka pavairuoti,neturiu savosios verysad.gif o kai mokiaus tiek patiko,kaip kazkas sake atsiranda priklausomybe ax.gif
Atsakyti
Nestta,tu saunuole thumbup.gif kokie grazus nauji namuciai thumbup.gif drinks_cheers.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(s-m-a-i-l @ 2008 08 06, 17:04)
O aš kažkaip vis dar bijau atbula važinėti ir parkuotis bijau.Gal todėl ,kad mokiausi su maža mašina o dabar tenka su didele važinėti g.gif O dar gal ir dėl to kad ne kasdiena važinėju,tik kai draugas mašiniuka duoda. blush2.gif

pas mane beweik tas pats: mokiausi su senuciuku golfuku db vazineju su didesne masina bent jau man ji tai kaip laivas lotuliukas.gif nejauciu nei priekio nei galo....sian parkavausi prie pardes(parkavausi priekiu ax.gif )na atrode kad jau yvaziuosiu y sienele, islipu- tai net juoktis pradejau kiek daug dar liko iki jos doh.gif
ir as ne kasdien gaunu pavazinet bet noras nugali baime, dazniausiai vazineju tik savaitgaliais(na man tai jau retai ax.gif )wa tik sian stebuklas ivyko: gryzo MB ir sako"jei greit susiruosi gausi pavairuot" tai man jau nei pasidazyt nereikejo nei ka, tik greit y dzinsus ir pro duris lotuliukas.gif vat ir vaziavau thumbup.gif ir dzin kad daug masinu wistiek gerai buwo.tikiuosi ryt ir gausiu pavairuot ax.gif
Atsakyti