Įkraunama...
Įkraunama...

Pradedančios vairuotojos

QUOTE(comep @ 2008 08 19, 08:57)
...dar to betruko kad kelyje matytume 70/90/klevas
nors nusisauk,

nu nebent kils diskusijos ar negalima kitokio medzio lapo klijuotis  lotuliukas.gif

QUOTE(Nestta @ 2008 08 19, 11:21)
jau net juokas nebeima nuo šių diskusijų doh.gif  biggrin.gif

doh.gif Oi, nigaliuuu lotuliukas.gif lotuliukas.gif Man tai dar ima lotuliukas.gif

Visai galėčiau pasiūlyti naujų temų diskusijoms dėl mašinos ženklinimo (aš nepiktai - draugiškai friends.gif ): ,,Ar to paties medžio lapus reikės klijuotis tiem, kas turi laikinas teises ir tiems, kas nuolatines?", ,,Ar galima ant mašinos galo ir priekio klijuoti skirtingo formato lapus (ant vieno 15x15, ant kito 20x20cm)", ,,Ar nieko, jei ant galo taip ir liks 70 (90) ženklas, o klevo (ąžuolo, tuopos, drebulės) lapą prisiklijuosiu tik ant priekio?" ir t.t. lotuliukas.gif

Nestta, kuri mums, pradedančioms, nuostabias temas, tai tiesiog tektų tai daryti kiek dažniau. Susitvarkytum, juk irnesakyk.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Liemenė mano mašinoj, kaip pastebėjau ir daugelio kitų, ant galinės panelės. Nors. Vienas o bet tačiau. Juk tamsiu paros metu išlipant iš automobilio reikia dėvėti šviesą atspindinčią liemenę. Hm g.gif Tai jeigu ką, teks ropštis per sėdynes į galą, juk be liemenės negalima išlipt...
O vaistinėlė bagažinėj. Mano mašinoj ten yra jau gamyklinis toks įdomus skyrius. Šone tokia uždaroma niša. Net parodyta kaip įdėt vaistinėlę, trikampį ir gesintuvą.
Kiek teko užsienyje pastebėt, tai daug kas tas liemenes tiesiog apvelka ant vairuotojo sėdynės atlošo. Man tai vaizdelis ne koks. Ypač jeigu kokia prabangi mašinytė, visa juoda, chromas iš tolo blizga, odinis juodas salonas ir bac - ryški salotinė, geltona ar žalia liemenė schmoll.gif
Papildyta:
Kolegės-vairuotojos. Na nebūkim tokios nekantrios. Kam juoktis? Juk čia vis prisijungia naujų ir naujų žmonių. Kartais tikrai lengviau dar kartą, kad ir šimtąjį kartą, paklausti to paties, nei kad rast atsakymą jau uždarytoje temoje. Juk tiek daug esam prirašę visko, kad tikrai nelengva rasti ko reikia.
Atsakyti
QUOTE(Vergine @ 2008 08 19, 17:30)
Sveikutės. Prisijungiu ir aš prie jūsų 4u.gif  Teises išsilaikiau 2008.05.14

sveika prisijungusi 4u.gif į sąrašiuką jau įtraukiau ir tave mirksiukas.gif
QUOTE(vovere74 @ 2008 08 19, 17:35)
1. Juk tamsiu paros metu išlipant iš automobilio reikia dėvėti šviesą atspindinčią liemenę. Hm g.gif  Tai jeigu ką, teks ropštis per sėdynes į galą, juk be liemenės negalima išlipt...
2. Kiek teko užsienyje pastebėt, tai daug kas tas liemenes tiesiog apvelka ant vairuotojo sėdynės atlošo. Man tai vaizdelis ne koks.
3. Kolegės-vairuotojos. Na nebūkim tokios nekantrios. Kam juoktis? Juk tiek daug esam prirašę visko, kad tikrai nelengva rasti ko reikia.

1. tai bardačiokas labai po ranka vieta liemenei laikyti smile.gif
2. jo jo.. man ir ne koks vaizdelis.. kai tik prasidėjo privalomos tos liemenės, tai ir LT daug kas jomis "aprengdavo" savo automobilių sėdynę biggrin.gif
3. tai juokas ir nebeima, nes kiekvienoj naujoj temoj apie tai bent porą psl kalbam, o kai pradedam dar kitą psl plepėti, tai bats ir vėl tas pats klausimas doh.gif nors prieš tai viską taip nuoširdžiai ir aiškiai papasakodavom smile.gif
Atsakyti
Kolegės-vairuotojos. Na nebūkim tokios nekantrios. Kam juoktis? Juk čia vis prisijungia naujų ir naujų žmonių. Kartais tikrai lengviau dar kartą, kad ir šimtąjį kartą, paklausti to paties, nei kad rast atsakymą jau uždarytoje temoje. Juk tiek daug esam prirašę visko, kad tikrai nelengva rasti ko reikia.

Sutinku, iš pradedančiųjų juoktis ne visai gražu (nors gal ir smagu kartais). Ir per temas ar kokią ilgiausią temą kartais info rasti sunkoka.
Bet... Visada atsiras tokių, kurios nei poros paskutinių puslapių neperskaičiusios užduos klausimą, į kurį ką tik 100-ąjį kartą atsakinėjant, žmogus dar nei užsičiaupti nespėjo lotuliukas.gif Galit apmėtyt mane pomidorais, bet tokia situacija pati savaime man bais juokinga biggrin.gif .
Ir gal nereikia į viską taip rimtai žiūrėt, kartais visai smagu ir iš savęs pasijuokti biggrin.gif Ką, beje, juk visai sėkmingai karts nuo karto šioje temoje ir darom mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Atogrąža @ 2008 08 19, 17:30)
Nestta, kuri mums, pradedančioms, nuostabias temas, tai tiesiog tektų tai daryti kiek dažniau. Susitvarkytum, juk  irnesakyk.gif  lotuliukas.gif

jaučiu, reiks naujoj temoj pačioj pradžioj surašyti viską nuo a iki ž 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Atogrąža @ 2008 08 19, 17:46)
Ir gal nereikia į viską taip rimtai žiūrėt, kartais visai smagu ir iš savęs pasijuokti biggrin.gif  Ką, beje, juk visai sėkmingai karts nuo karto šioje temoje ir darom  mirksiukas.gif

drinks_cheers.gif

o be to, juk čia toks paprastas dalykas, jei kažkoks dalykas 1 galiojo, o vėliau atsirado kitas dalykas 2, kurio reikšmė kaip dalyko 1, tai automatiškai dalykas 1 nebegalioja ir lieka dalykas 2 mirksiukas.gif argi tai sunku suprasti? paprasčiausiai patiems nereik iš to daryti sumaišties, o ramiai dar kartą paskaityti reikalavimus ir tiek 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Nestta @ 2008 08 19, 17:13)
liemenė tai pas mane vadinamam bardačioke padėta, o vaistinėlė- bagažinėje smile.gif

kaip ir pas mane mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Vergine @ 2008 08 19, 17:30)
Sveikutės. Prisijungiu ir aš prie jūsų 4u.gif  Teises išsilaikiau 2008.05.14 Važinėju po kelis kartus per savaitę, tai baimės jau atsikračiau pilnai smile.gif

O aš keista,bet baimės nebejaučiu visai ax.gif tiesa,važinėju kiekvieną dieną tai šen ,tai ten,na su vaikais kitaip ko gero ir neįmanoma,jau prieš gerą mėnesį sakiau-ir kaip aš anksčiau išsiversdavau smile.gif
Atsakyti
o pas jus ant veidrodėlio kas nors kabo mašinoje? jei taip- tai kas?

man kolegė iš maskvos parvežė tokią dailę matrioškytę- ruselką.. tai ją pasikabinau smile.gif
Atsakyti
pas mane dar ne blush2.gif reiks paieškot kažko ax.gif
Atsakyti
nekabo, man negražu, be to ir nereikia, kad kas dėmesį nuo kelio atitrauktų smile.gif
Atsakyti

drinks_cheers.gif
o kuriom sunku pasikartot, tegu nesivargina rolleyes.gif

QUOTE(Nestta @ 2008 08 19, 18:03)
o pas jus ant veidrodėlio kas nors kabo mašinoje? jei taip- tai kas?

man kolegė iš maskvos parvežė tokią dailę matrioškytę- ruselką.. tai ją pasikabinau smile.gif

pas mum mašinoj niekas nekaba ax.gif
juokingiausiai tai man atrodo, kai diskus kabina, apgailėtinai atrodo
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vitulka: 19 rugpjūčio 2008 - 17:08
man kai kažkas nedidelio kabo - tai gražu, bet kai daug arba masyvų kažką prikabinėja tai nepatinka schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gardee: 19 rugpjūčio 2008 - 17:09