O aš automobilio gaiviklį pasikabinau,dar mano mažoji man savo apyrankę pakabino
labai jau ji man reikalinga
QUOTE(adika @ 2008 08 19, 18:08)
o tu pas mus į sąrašėlį nori? nes kiek žiūrėjau, tai tavęs tarp mūsų niekada nebuvo
QUOTE(adika @ 2008 08 14, 16:23)
19 dieną
P.S Žinoma noriu
Mano mašinoj kabo mažas šunytis-oro gaiviklis. Ir visai jis mano dėmesio neatitraukia. Neįsivaizduoju kokio dydžio šunį reiktų pasikabint, kad vairuot trukdytų
O diskus kai kas kabinasi tikėdami sena legenda - neva kaip antiradaras jis veikia
Kaip pasakoja seni padavimai, nuo CD atsimuša policininkų radarų spindulys ir jie neužfiksuoja, kad greitį viršijot
O diskus kai kas kabinasi tikėdami sena legenda - neva kaip antiradaras jis veikia
Kaip pasakoja seni padavimai, nuo CD atsimuša policininkų radarų spindulys ir jie neužfiksuoja, kad greitį viršijot
perskaiciau-liemenele
liemene dureliu kiseneje, vaistinele ant palanges,o uz jos uzkistas 90
ant veidrodelio niekas nekabo nes labai jau mazas priekinis stiklas....
del tu kartojimu apie zenklus... suprantu kad kartais tiesiog klausiama neskaicius temos,bet vos kelios zinutes atgal buvau nukopinus info apie pakeitimus ir dar pora zinuciu pajuokavom apie tai kad kils neaiskumu ir tadam-kaip uzsakytas klausimas.....
ai vienu zodziu-pasisaipykit ir is manes
del tu kartojimu apie zenklus... suprantu kad kartais tiesiog klausiama neskaicius temos,bet vos kelios zinutes atgal buvau nukopinus info apie pakeitimus ir dar pora zinuciu pajuokavom apie tai kad kils neaiskumu ir tadam-kaip uzsakytas klausimas.....
QUOTE(comep @ 2008 08 19, 19:33)
perskaiciau-liemenele

Kad jau leidi tai pasišaipysiu
QUOTE(vovere74 @ 2008 08 19, 19:54)
Kad jau leidi tai pasišaipysiu
Ne iš tavęs, o su tavim
Aš irgi perkaičiau liemenėlę
Nu va, pagalvojau, ka čia per khm 
as pasisaipysiu is saves kad kai perskaiciau 'liemenele' tai kazkaip kazko susimasciau
QUOTE(Nestta @ 2008 08 19, 18:03)
o pas jus ant veidrodėlio kas nors kabo mašinoje? jei taip- tai kas?
Pas mane kabo dvi "vaniūčkos"
QUOTE(Vergine @ 2008 08 19, 20:17)
čia su kuo šis daiktas valgomas?
QUOTE(Nestta @ 2008 08 19, 18:03)
o pas jus ant veidrodėlio kas nors kabo mašinoje? jei taip- tai kas?
Darbo masinoj tokia simpatiska bezdzionike-kvapas kabo,nebekvepia jau seniai,bet palikau kabeti,"podruzka po charakteru",taip sakant
Pas mane ant veidrodelio kaba toks kaip buteliukas - gaiviklis, man jis visai patinka
O liemene ir vasitinele laikau bagazineje