QUOTE(vovere74 @ 2008 08 22, 10:24)
Na bet ir bobų būna

Moterims to netaikau, boboms, tikroms raganoms su sijonais
Vakar važiavau pas draugę. Jos kiemelis tai oi

Prisiparkavau dar pusė velnio, bet kai reikėjo išvažiuot

Užstatė mane iš galo taip, kad milimetrais sukinėtis turėjau. Žiūriu parvaro BOBA (na dar pykstu ant jos). Atsistojo prie tos kitos mašinos ir žiūri. O, galvoju, gerai, paprašysiu pagalbos. Mat dar su gabaritais nelabai man. Nematau ar subiniuku opeliuko kliudysiu tą kitą mašiną. Atsidariau dureles ir sakau - laba diena, būkit maloni, jei galit, pastebėkit ar telpu. O ji žinot ką man? - Eik tu...pyp...nemokša, aš pažiūrėsiu kaip tu šitą mano kaimyno mašiną suvarysi. Negalvok, kad pabėgsi, užsirašysiu tavo numerį.

Ne, nu viršūnė. Kas per žmogus toks turi būti? Vaikučiai su dviračiais važiavo pro šalį ir pašūkavo man - dar, dar, atgal, stop, vairą kairiau, ir t.t. ir pan. Gaila saldainių neturėjau, tai savo "kramtoškę" atidaviau, gerai, kad rankinėj nors jos turėjau.

cia joke bet gal kaune mano kieme cia viskas vyko?
mano kaimyne tokia yra,ir jei tik burgzt masina kokia i kiema ivaro,ar uzvedi auto,tai matai kaip prie lango pro uzuolaidu kamputy jau tyko kad ka pasakyti galetu
jei nori pro uzstatyta apvaziuoti tai kad prades rekti,arba- cia masina kur numeriai tokie tokie?atsakai-taip,tai ji saukia tas namas (pas mus kiemas bendras 2 namams) ta laiptine,kodas toks toks,o butas tas
registracija veda
arba turi duoti gazu gazu kad nespetu islekti apsaukti,nes 7 ryto ar 23 vakare jai dzin-sedi ir registruoja

kas svarbiausia-jei kas tik isvecius atvaziaves,ji vistiek zino kur rasti savininka