Įkraunama...
Įkraunama...

Pradedančios vairuotojos

QUOTE(krištolė @ 2008 08 21, 19:51)
Daugiausia avarijų moterys pridaro tada,kai įsitikina,kad geria vairuoja... biggrin.gif

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif

aš dar negerai vairuoju doh.gif
Atsakyti
QUOTE(krištolė @ 2008 08 21, 23:51)
Daugiausia avarijų moterys pridaro tada,kai įsitikina,kad geria vairuoja... biggrin.gif

drinks_cheers.gif Todėl geriau nepervertinti savo įgūdžius mirksiukas.gif
Papildyta:
[quote=adika,2008 08 22, 00:21]

Tai taip,tik visiems neįtiksi,kai sustojiu praleist,pypina gale važiuojantys lotuliukas.gif
lotuliukas.gif
tegul sau pipena irnesakyk.gif -nepatinka, tegul apvažiuoja rolleyes.gif
Atsakyti
Sveikutes,
retokai cia uzsuku, nes darbe puslapis sitas uzbanintas doh.gif Vakare tik paskaitineti laiko belieka,kol mazius uz kelniu traukia su juo uzsiimti 4u.gif Vazineju vis dar biggrin.gif Siandien prie darzelio toks masinu susigrudimas buvo po darbo, kad 10 minuciu maliausi,kol isvaziavau is ten, visa prakaitu apsipylus-"karavanas" tam reikalui netinkamas pasirode man siandien biggrin.gif Masiniuku srautas mieste lyg padidejo,atostogos matyt jau zmonems i pabaiga g.gif
As ir uz minti sukurti albiumiuka musu radedanciuju vairuotoju bigsmile.gif thumbup.gif Tam reikalui specialiai net masina nusiplauciau pozavimui blush2.gif biggrin.gif
Pirmadieni mano Primeros laukia remontas, guolius keisti reikia jau, teks MB Roveri 45 imti doh.gif Sudetinga man su ja buna vaziuoti su saviske pavazinejus g.gif Sankabos darbas siek tiek skiriasi-sugebu su Mb masiniuku ir uzgesti to net visai nesitikedama. plius bijau "kaip tycia" kur vaziuodama ar aiksteleje sona prabraukti doh.gif Nes labai jau MB saviske myli, tai bijau,kad Merfio desnis nesuveiktu biggrin.gif Bet pakentesiu, nei su baaasiai uzianciais guoliais po miesta dardesiu ax.gif
Atsakyti
Vis paskaityneju, bet neparasau blush2.gif

vyko diskusija del parkavimosi, tai tik galiu nudziuginti kai kurias, kad netenka kiekviena kart grizus namo vargti kaip man...Norint masiniuka pastatyti prie manu, tenka gera 100 m. vaziuoti atbuliniu i kalniuka...a nuo abieju masinos sonu per 30 cm tvirtos murines, aukstos sienos...brr... unsure.gif Vakar nakti isukinejau (pirma kart narkti staciau masina prie namu), tai kol tiesiai atsitojau, kad ivaziuoti..ir pasistaciau taip, kad keleivis nebutu islipes, bet buvau pernelyg pavargusi, kad taisytis..

Tiriausiai del tokio kvailo parkavimosi taip mazai moku uz namo nuoma biggrin.gif
Labai myliu rajona, kuriame gyvenu isskyrus vasara, nes salia parkas + pleziukas...tai kai vakar vakarop pasitaise oras, kol isvaziavau is panemunes, koks desim ereliu praskriejo...tikriausia maivosi prie merginas unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Gardee @ 2008 08 21, 19:28)
o man labai nesiseka su duobėm  doh.gif būna dienų, kad vos ne į visas įvažiuoju, būna, kad  visas sėkmingai apvažiuoju  biggrin.gif kelias tai tas pats juk  blush2.gif jau kartais, kai jų "prirenku", tai baisu, kad kas neatsitiktų  mašiniukui unsure.gif

Duobes pradedi matyti tada kai už važiuoklės remontą palieki porą tūkstančių mirksiukas.gif
Atsakyti
O as vakar pirma karta vaziavau viena! bigsmile.gif Kiek bevazinedavau anksciau, tai vis su kazkuo. Tai taip faina buvo smile.gif Isijungiau muzikele ir vaziavau per miesta smile.gif Masinu daug buvo, bet ir geru vairuotoju tarp ju, praleidzia, kai noriu persirikiuoti. Supratau, kad netgi geriau, negu pvz su mama salia. Nors bijojau, kad taip nebus... Nors mano mama ir vairuoja nuo jaunystes, bet vistiek megsta gasdintis ir "stipriai stabdyti" makaluodama kojomis keleivio vietoje lotuliukas.gif doh.gif
Papildyta:
QUOTE(coliuke_edita @ 2008 08 22, 01:13)
Vis paskaityneju, bet neparasau  blush2.gif

vyko diskusija del parkavimosi, tai tik galiu nudziuginti kai kurias, kad netenka kiekviena kart grizus namo vargti kaip man...Norint masiniuka pastatyti prie manu, tenka gera 100 m. vaziuoti atbuliniu i kalniuka...

Mano kiemas irgi i kalniuka, tik gerai jau, kad ne galu 4u.gif Namas nuosavas, bet vieteles ten pagaileta, kadangi dvi masinos stovi.. Tai kaip man buvo baisu pirmosiomis dienomis doh.gif Noras vaziuot praeidavo kai isvaziuot is kiemo reikedavo nei vartu, nei kitos masinytes nekliudzius lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Gardee @ 2008 08 21, 20:28)
o man labai nesiseka su duobėm  doh.gif būna dienų, kad vos ne į visas įvažiuoju, būna, kad  visas sėkmingai apvažiuoju  biggrin.gif kelias tai tas pats juk  blush2.gif jau kartais, kai jų "prirenku", tai baisu, kad kas neatsitiktų  mašiniukui unsure.gif

ech su tom duobem ir man nesiseka.....daznai ant ju uztaikau ax.gif
o man atrodo kad as ne geresne vairuotoja darausi o blogesne verysad.gif kas man pasidare- nebesugebu yjungti 4 pavaros doh.gif buna kad kartais makaluojuos makaluojuos nes niekaip neuztaikau 4 pavaros tai kartais , netycia, 2 yjungiu doh.gif siaubas kazkoks wisuomet wiskas buwo gerai o dabar pavaru perjungt nesugebu blush2.gif vaikinas vakar del to uzpyko "va , sako, matai kas buna kai newairuoji. viskas nuo siol vazinesi kasdien ir nesvarbu kamstis ar ne, sesi ir vaziuosi " bo vakar gryzo is darbo sako "sesk vaziuok"o as pradejau issisukineti (na mieste kamsciai daug masinu, o as pratus tik savaitgaliais vairuoti tai man ir atrodo kad labai lengva lotuliukas.gif ), na bet atgal jau as vairavau tai va ir isdarinejau nesamones kazkokias unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(wikne @ 2008 08 22, 10:12)
ech su tom duobem ir man nesiseka.....daznai ant ju uztaikau ax.gif
o man atrodo kad as ne geresne vairuotoja darausi o blogesne  verysad.gif  kas man pasidare- nebesugebu yjungti 4 pavaros  doh.gif  buna kad kartais makaluojuos makaluojuos nes niekaip neuztaikau 4 pavaros tai kartais , netycia, 2 yjungiu doh.gif siaubas kazkoks wisuomet wiskas buwo gerai o dabar pavaru perjungt nesugebu  blush2.gif vaikinas vakar del to uzpyko "va , sako, matai kas buna kai newairuoji. viskas nuo siol vazinesi kasdien ir nesvarbu kamstis ar ne, sesi ir vaziuosi " bo vakar gryzo is darbo sako "sesk vaziuok"o as pradejau issisukineti (na mieste kamsciai daug masinu, o as pratus tik savaitgaliais vairuoti tai man ir atrodo kad labai lengva  lotuliukas.gif  ), na bet atgal jau as vairavau tai va ir isdarinejau nesamones kazkokias  unsure.gif

as 5 nepataikau
vaziuoju,mb saukia-junk penkta o as atsikalbineju,nejungsiu sakau,jis junk,rekiu kad nepataikysiu ir aisku ivarau 3,masina uzsikaukia,pasikankinu ir is 2-3 karto pataikau i 5 doh.gif
Atsakyti
Na bet ir bobų būna doh.gif Moterims to netaikau, boboms, tikroms raganoms su sijonais aggressive.gif
Vakar važiavau pas draugę. Jos kiemelis tai oi doh.gif Prisiparkavau dar pusė velnio, bet kai reikėjo išvažiuot doh.gif Užstatė mane iš galo taip, kad milimetrais sukinėtis turėjau. Žiūriu parvaro BOBA (na dar pykstu ant jos). Atsistojo prie tos kitos mašinos ir žiūri. O, galvoju, gerai, paprašysiu pagalbos. Mat dar su gabaritais nelabai man. Nematau ar subiniuku opeliuko kliudysiu tą kitą mašiną. Atsidariau dureles ir sakau - laba diena, būkit maloni, jei galit, pastebėkit ar telpu. O ji žinot ką man? - Eik tu...pyp...nemokša, aš pažiūrėsiu kaip tu šitą mano kaimyno mašiną suvarysi. Negalvok, kad pabėgsi, užsirašysiu tavo numerį.
doh.gif doh.gif doh.gif Ne, nu viršūnė. Kas per žmogus toks turi būti? Vaikučiai su dviračiais važiavo pro šalį ir pašūkavo man - dar, dar, atgal, stop, vairą kairiau, ir t.t. ir pan. Gaila saldainių neturėjau, tai savo "kramtoškę" atidaviau, gerai, kad rankinėj nors jos turėjau.
Atsakyti
QUOTE(vovere74 @ 2008 08 22, 10:24)
Na bet ir bobų būna doh.gif  Moterims to netaikau, boboms, tikroms raganoms su sijonais aggressive.gif
Vakar važiavau pas draugę. Jos kiemelis tai oi doh.gif  Prisiparkavau dar pusė velnio, bet kai reikėjo išvažiuot doh.gif  Užstatė mane iš galo taip, kad milimetrais sukinėtis turėjau. Žiūriu parvaro BOBA (na dar pykstu ant jos). Atsistojo prie tos kitos mašinos ir žiūri. O, galvoju, gerai, paprašysiu pagalbos. Mat dar su gabaritais nelabai man. Nematau ar subiniuku opeliuko kliudysiu tą kitą mašiną. Atsidariau dureles ir sakau - laba diena, būkit maloni, jei galit, pastebėkit ar telpu. O ji žinot ką man? - Eik tu...pyp...nemokša, aš pažiūrėsiu kaip tu šitą mano kaimyno mašiną suvarysi. Negalvok, kad pabėgsi, užsirašysiu tavo numerį.
doh.gif  doh.gif  doh.gif  Ne, nu viršūnė. Kas per žmogus toks turi būti? Vaikučiai su dviračiais važiavo pro šalį ir pašūkavo man - dar, dar, atgal, stop, vairą kairiau, ir t.t. ir pan. Gaila saldainių neturėjau, tai savo "kramtoškę" atidaviau, gerai, kad rankinėj nors jos turėjau.

O siaubas! doh.gif uzjauciu, kad tavo kelyje pasitaike tokia nesveika boba verysad.gif as nezinau kaip reaguociau kai man sitaip... unsure.gif sakes unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(comep @ 2008 08 22, 11:17)
as 5 nepataikau
vaziuoju,mb saukia-junk penkta o as atsikalbineju,nejungsiu sakau,jis junk,rekiu kad nepataikysiu ir aisku ivarau 3,masina uzsikaukia,pasikankinu ir is 2-3 karto pataikau i 5  doh.gif

uij nors ne as viena tokia ...jau galwojau kazkas negerai su manim unsure.gif
QUOTE(vovere74 @ 2008 08 22, 11:24)
Na bet ir bobų būna doh.gif  Moterims to netaikau, boboms, tikroms raganoms su sijonais aggressive.gif
Vakar važiavau pas draugę. Jos kiemelis tai oi doh.gif  Prisiparkavau dar pusė velnio, bet kai reikėjo išvažiuot doh.gif  Užstatė mane iš galo taip, kad milimetrais sukinėtis turėjau. Žiūriu parvaro BOBA (na dar pykstu ant jos). Atsistojo prie tos kitos mašinos ir žiūri. O, galvoju, gerai, paprašysiu pagalbos. Mat dar su gabaritais nelabai man. Nematau ar subiniuku opeliuko kliudysiu tą kitą mašiną. Atsidariau dureles ir sakau - laba diena, būkit maloni, jei galit, pastebėkit ar telpu. O ji žinot ką man? - Eik tu...pyp...nemokša, aš pažiūrėsiu kaip tu šitą mano kaimyno mašiną suvarysi. Negalvok, kad pabėgsi, užsirašysiu tavo numerį.
doh.gif  doh.gif  doh.gif  Ne, nu viršūnė. Kas per žmogus toks turi būti? Vaikučiai su dviračiais važiavo pro šalį ir pašūkavo man - dar, dar, atgal, stop, vairą kairiau, ir t.t. ir pan. Gaila saldainių neturėjau, tai savo "kramtoškę" atidaviau, gerai, kad rankinėj nors jos turėjau.

ne nu sakes blink.gif be zodziu iswis.....tokias tik gun_rifle.gif lyg tais ji labai jau moksa ir gime mokedama vairuoti....ne nu as tai wisiskai nesuprantu tokiu zmoniu....labai liudna kai zmones netolerantiski ir negeranoriski verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(vovere74 @ 2008 08 22, 10:24)

lotuliukas.gif cia joke bet gal kaune mano kieme cia viskas vyko? lotuliukas.gif lotuliukas.gif
mano kaimyne tokia yra,ir jei tik burgzt masina kokia i kiema ivaro,ar uzvedi auto,tai matai kaip prie lango pro uzuolaidu kamputy jau tyko kad ka pasakyti galetu
jei nori pro uzstatyta apvaziuoti tai kad prades rekti,arba- cia masina kur numeriai tokie tokie?atsakai-taip,tai ji saukia tas namas (pas mus kiemas bendras 2 namams) ta laiptine,kodas toks toks,o butas tas lotuliukas.gif lotuliukas.gif
registracija veda lotuliukas.gif lotuliukas.gif
arba turi duoti gazu gazu kad nespetu islekti apsaukti,nes 7 ryto ar 23 vakare jai dzin-sedi ir registruoja lotuliukas.gif
kas svarbiausia-jei kas tik isvecius atvaziaves,ji vistiek zino kur rasti savininka lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo comep: 22 rugpjūčio 2008 - 09:40