QUOTE(vovere74 @ 2008 08 22, 11:24)
Na bet ir bobų būna

Moterims to netaikau, boboms, tikroms raganoms su sijonais
Vakar važiavau pas draugę. Jos kiemelis tai oi

Prisiparkavau dar pusė velnio, bet kai reikėjo išvažiuot

Užstatė mane iš galo taip, kad milimetrais sukinėtis turėjau. Žiūriu parvaro BOBA (na dar pykstu ant jos). Atsistojo prie tos kitos mašinos ir žiūri. O, galvoju, gerai, paprašysiu pagalbos. Mat dar su gabaritais nelabai man. Nematau ar subiniuku opeliuko kliudysiu tą kitą mašiną. Atsidariau dureles ir sakau - laba diena, būkit maloni, jei galit, pastebėkit ar telpu. O ji žinot ką man? - Eik tu...pyp...nemokša, aš pažiūrėsiu kaip tu šitą mano kaimyno mašiną suvarysi. Negalvok, kad pabėgsi, užsirašysiu tavo numerį.

Ne, nu viršūnė. Kas per žmogus toks turi būti? Vaikučiai su dviračiais važiavo pro šalį ir pašūkavo man - dar, dar, atgal, stop, vairą kairiau, ir t.t. ir pan. Gaila saldainių neturėjau, tai savo "kramtoškę" atidaviau, gerai, kad rankinėj nors jos turėjau.
Ne nu bet tikru tikriausia BOBA

Tavo istorija primine mano vakarykste situacija, kai mane kieme apreke kazkoks kaimynas.
Musu kiemas priklauso 3 namams, tai vietos cia kosmariskai truksta.Vakar gryztam jau apie 22.00 val. su MB i namus ir abu jau diskutuojam, ar verta i kiema sukt, ar kur toliau paieskot vietos ir pasivaiksciot

MB, sako, megink sukt, jei kas as isvaziuosiu (as vazineju dar tik su M). Pasuku. Kiemo gale matom sukinejasi viena masina, viduryje aiksteles sustoja, veliau vairuotojas dar snekasi islipes su kitos masinos vairuotoju, abu islipa, dar pasisneka. Zodziu, neaisku, ka jie ten zada daryti. As dar garsiai pagalvoju, ar tik tas raudonas BMW nenores i ta laisva vieta statytis savo masinos

MB mane nuramina, kad statyciau musu renuka, nes neaisku, ka jis cia daro. Kol as devaziavau iki tos laisvos vietos, tai BMW vairuotojas (tas kuris blaskesi po aikstele) dar ir krepsius persidejo i kita masina, o man besiprakuojant prie bordiuro, pradejo irgi sukinetis vidury aiksteles

Na, siaip taip prasikeitem, dar pajuokavom su MB, kad galetu ir pastovet kur aiksteles sone prie kitu masinu prisispaudes, o veliau isvaziuot is aiksteles, netrukdes. Ir tik mes islipam is savo masiniuko, ir tas BMW vairuotojas kazkur prie konteineriu pasistates savaja masina, kad pradejo rekt ant manes, kad maluosi jam po koju, kad jo vieta uzemiau

As jau buvau po ilgos keliones pervargus, tai be zodziu nuejau namo, MB dar su juo kazka gincijosi.
Bet paskui namuose dar visa vakara man taip nervai kilo, taip gailejausi, kad nepratrukau ant jo

Pats blaskosi po visa aikstele nezinodamas, ka daro ir ko nori, o paskui ant kitu rekauja
As suprantu, gal jis ir buvo nusprendes susitvarkyt savo reikalus ir pasistatyt savo masina i ta vieta, bet jei jis dar neaisku kiek laiko malasi 20 metru nuo tos vietos laisvos, tai nejaugi as atvaziavusi turiu perbegt per 3 namus ir visu atsiklaust, ar niekas nera numates i ta laisva vieta pasistatyt savo masinos