Įkraunama...
Įkraunama...

Pradedančios vairuotojos

QUOTE(Mistika_21 @ 2008 08 22, 10:35)
O siaubas!  doh.gif  uzjauciu, kad tavo kelyje pasitaike tokia nesveika boba  verysad.gif  as nezinau kaip reaguociau kai man sitaip...  unsure.gif  sakes  unsure.gif

Pati save raminau - patylėk, duok durniui kelią ir pan. Bet po to važiavau namo ir visą kelią keikiausi. Nu, blyn, kokią teisę turi šitaip elgtis? Susinervinau labiau jau po visko. Kai įvairavau į savo kiemą tai net šovė mintis į galvą grįžti ir tai bobai parodyt ką reiškia užsirauti ant blogos nuotaikos žmogaus. Gerai, kad taip nepadariau. Jaučiu būčiau aš jai pakrovusi žodynuose neegzistujančių žodelių...
Papildyta:
QUOTE(comep @ 2008 08 22, 10:38)
lotuliukas.gif  cia joke bet gal kaune mano kieme cia viskas vyko?  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
mano kaimyne tokia yra,ir jei tik burgzt masina kokia i kiema ivaro,ar uzvedi auto,tai matai kaip prie lango pro uzuolaidu kamputy jau tyko kad ka pasakyti galetu
jei nori pro uzstatyta apvaziuoti tai kad prades rekti,arba- cia masina kur numeriai tokie tokie?atsakai-taip,tai ji saukia tas namas (pas mus kiemas bendras 2 namams) ta laiptine,kodas toks toks,o butas tas  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
registracija veda  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
arba turi duoti gazu gazu kad nespetu islekti apsaukti,nes 7 ryto ar 23 vakare jai dzin-sedi ir registruoja  lotuliukas.gif
kas svarbiausia-jei kas tik isvecius atvaziaves,ji vistiek zino kur rasti savininka  lotuliukas.gif

Nea, aš Palangoj. Bet kaip suprantu visur savų kvailių yra hihihi.gif Mūsų kieme irgi viena užsiima mašinų "registracija". Kai pasikeičiau iš safrano į vectrą tai ir net nepažiūrėjusi kas už vairo mane aplojo...
Atsakyti
kaip man lengviau pasidare, kai cia paskaiciau,, ne man vienai pasirodo taip sunku,, gavau teises 2008 08 22. pavazinejau pora kartu su draugu, o poto liepe vienai vaziuoti visur, visokius reikalus tvarkyti, prie namu jau zinau kelia tai normaliai, o jei nezinau, tai toks stresas didelis, tai nespeju persirikiuot, nes visi lekia praleist nenori, tai dar kas nors, nuvaziuoju ne ten kur reikia, puse miesto apvaziuoju kol pataikau blush2.gif et...
Atsakyti
QUOTE(cami @ 2008 08 22, 12:43)
kaip man lengviau pasidare, kai cia paskaiciau,, ne man vienai pasirodo taip sunku,, gavau teises 2008 08 22. pavazinejau pora kartu su draugu, o poto liepe vienai vaziuoti visur, visokius reikalus tvarkyti, prie namu jau zinau kelia tai normaliai, o jei nezinau, tai toks stresas didelis, tai nespeju persirikiuot, nes visi lekia praleist nenori, tai dar kas nors, nuvaziuoju ne ten kur reikia, puse miesto apvaziuoju kol pataikau  blush2.gif  et...

snd gavai teises? g.gif
Atsakyti
vovere74 - saunuole, kad atsilaikei pries ja, ir susiradai kas padetu 4u.gif

man kazkodel kad ta boba pati teisiu neturi, bet svarbu karkseti ir jieskoti blogesniu uz ja...
Atsakyti
QUOTE(coliuke_edita @ 2008 08 22, 13:13)
vovere74 - saunuole, kad atsilaikei pries ja, ir susiradai kas padetu  4u.gif

man kazkodel kad ta boba pati teisiu neturi, bet svarbu karkseti ir jieskoti blogesniu uz ja...

Ačiū už palaikymą notworthy.gif Aš irgi taip pagalvojau, kad ji nevairuojanti. Na geriausiu atveju gal dviratį vairuoja hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(vovere74 @ 2008 08 22, 11:24)
Na bet ir bobų būna doh.gif  Moterims to netaikau, boboms, tikroms raganoms su sijonais aggressive.gif
Vakar važiavau pas draugę. Jos kiemelis tai oi doh.gif  Prisiparkavau dar pusė velnio, bet kai reikėjo išvažiuot doh.gif  Užstatė mane iš galo taip, kad milimetrais sukinėtis turėjau. Žiūriu parvaro BOBA (na dar pykstu ant jos). Atsistojo prie tos kitos mašinos ir žiūri. O, galvoju, gerai, paprašysiu pagalbos. Mat dar su gabaritais nelabai man. Nematau ar subiniuku opeliuko kliudysiu tą kitą mašiną. Atsidariau dureles ir sakau - laba diena, būkit maloni, jei galit, pastebėkit ar telpu. O ji žinot ką man? - Eik tu...pyp...nemokša, aš pažiūrėsiu kaip tu šitą mano kaimyno mašiną suvarysi. Negalvok, kad pabėgsi, užsirašysiu tavo numerį.
doh.gif  doh.gif  doh.gif  Ne, nu viršūnė. Kas per žmogus toks turi būti? Vaikučiai su dviračiais važiavo pro šalį ir pašūkavo man - dar, dar, atgal, stop, vairą kairiau, ir t.t. ir pan. Gaila saldainių neturėjau, tai savo "kramtoškę" atidaviau, gerai, kad rankinėj nors jos turėjau.

Ne nu bet tikru tikriausia BOBA doh.gif Tavo istorija primine mano vakarykste situacija, kai mane kieme apreke kazkoks kaimynas.
Musu kiemas priklauso 3 namams, tai vietos cia kosmariskai truksta.Vakar gryztam jau apie 22.00 val. su MB i namus ir abu jau diskutuojam, ar verta i kiema sukt, ar kur toliau paieskot vietos ir pasivaiksciot ax.gif MB, sako, megink sukt, jei kas as isvaziuosiu (as vazineju dar tik su M). Pasuku. Kiemo gale matom sukinejasi viena masina, viduryje aiksteles sustoja, veliau vairuotojas dar snekasi islipes su kitos masinos vairuotoju, abu islipa, dar pasisneka. Zodziu, neaisku, ka jie ten zada daryti. As dar garsiai pagalvoju, ar tik tas raudonas BMW nenores i ta laisva vieta statytis savo masinos g.gif MB mane nuramina, kad statyciau musu renuka, nes neaisku, ka jis cia daro. Kol as devaziavau iki tos laisvos vietos, tai BMW vairuotojas (tas kuris blaskesi po aikstele) dar ir krepsius persidejo i kita masina, o man besiprakuojant prie bordiuro, pradejo irgi sukinetis vidury aiksteles doh.gif Na, siaip taip prasikeitem, dar pajuokavom su MB, kad galetu ir pastovet kur aiksteles sone prie kitu masinu prisispaudes, o veliau isvaziuot is aiksteles, netrukdes. Ir tik mes islipam is savo masiniuko, ir tas BMW vairuotojas kazkur prie konteineriu pasistates savaja masina, kad pradejo rekt ant manes, kad maluosi jam po koju, kad jo vieta uzemiau doh.gif As jau buvau po ilgos keliones pervargus, tai be zodziu nuejau namo, MB dar su juo kazka gincijosi.
Bet paskui namuose dar visa vakara man taip nervai kilo, taip gailejausi, kad nepratrukau ant jo blush2.gif Pats blaskosi po visa aikstele nezinodamas, ka daro ir ko nori, o paskui ant kitu rekauja bash.gif box.gif
As suprantu, gal jis ir buvo nusprendes susitvarkyt savo reikalus ir pasistatyt savo masina i ta vieta, bet jei jis dar neaisku kiek laiko malasi 20 metru nuo tos vietos laisvos, tai nejaugi as atvaziavusi turiu perbegt per 3 namus ir visu atsiklaust, ar niekas nera numates i ta laisva vieta pasistatyt savo masinos doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(comep @ 2008 08 22, 13:09)
snd gavai teises?  g.gif

uoj:) 07 22:) jau visai galva susisukus:) siandien ryte net nusprendziau pailseti ir ramiai nuvaziuoti i darba autobusu, be jokiu nervu,, bet kai reikejo grustis su bobutem ir siaip visokiais smirdinciais diendais tai pasigailejau kad nevaziavau su masina...
Atsakyti
QUOTE(cami @ 2008 08 22, 14:23)
uoj:) 07 22:) jau visai galva susisukus:) siandien ryte net nusprendziau pailseti ir ramiai nuvaziuoti i darba autobusu, be jokiu nervu,, bet kai reikejo grustis su bobutem ir siaip visokiais smirdinciais diendais tai pasigailejau kad nevaziavau su masina...

As jau antra savaite i darba su masina minu, bet porakart irgi vaziavau su autiku, kad ramiai be nervu suvazinet, bet kaip ir tau kita medalio puse - man ne diedai ir bobutes, o problema, kad iki stoteles toli ir autikai vaziuoja karta per puse valandos doh.gif
Atsakyti
taip, sita problema irgi turiu, is lazdyneliu irgi autobusai ti karta per pusvalandi, o ten persikrausciau pries pora dienu, nezinojau grafiko ir laukiau ilgai, i darba pusvalandziu pavelavau..
labiausiai noreciau ismokt nesinervinti vairuojant ir nepergyventi, kad pvz prie sviesaforo nepajudesiu sulig pirma sekunde, kad ikalnej sustojus napariedesiu atgal ir t.t. visi juk nemokejo kazkada,, o as noriu iskart idealiai... cia jau mano problema aisku..
Atsakyti
QUOTE(pikkolo @ 2008 08 22, 08:06)
Duobes pradedi matyti tada kai už važiuoklės remontą palieki porą tūkstančių  mirksiukas.gif

taip, to labiausiai ir bijau biggrin.gif bet tikrai, ne visada pasiseka apvažiuot blush2.gif

QUOTE(wikne @ 2008 08 22, 10:12)
ech su tom duobem ir man nesiseka.....daznai ant ju uztaikau ax.gif
o man atrodo kad as ne geresne vairuotoja darausi o blogesne  verysad.gif  kas man pasidare- nebesugebu yjungti 4 pavaros  doh.gif  buna kad kartais makaluojuos makaluojuos nes niekaip neuztaikau 4 pavaros tai kartais , netycia, 2 yjungiu doh.gif siaubas kazkoks wisuomet wiskas buwo gerai o dabar pavaru perjungt nesugebu  blush2.gif vaikinas vakar del to uzpyko "va , sako, matai kas buna kai newairuoji. viskas nuo siol vazinesi kasdien ir nesvarbu kamstis ar ne, sesi ir vaziuosi " bo vakar gryzo is darbo sako "sesk vaziuok"o as pradejau issisukineti (na mieste kamsciai daug masinu, o as pratus tik savaitgaliais vairuoti tai man ir atrodo kad labai lengva  lotuliukas.gif  ), na bet atgal jau as vairavau tai va ir isdarinejau nesamones kazkokias  unsure.gif

gėda, bet aš irgi stengiuos išsisukt nuo važiavimo. bet kai reikia sėdu ir važiuoju, tai poto norisi dar ir dar važiuot, bet kai tik padarau poros dienų pertrauką, tada vėl sunku prisiverst vairuot doh.gif

QUOTE(comep @ 2008 08 22, 10:17)
as 5 nepataikau
vaziuoju,mb saukia-junk penkta o as atsikalbineju,nejungsiu sakau,jis junk,rekiu kad nepataikysiu ir aisku ivarau 3,masina uzsikaukia,pasikankinu ir is 2-3 karto pataikau i 5  doh.gif

turiu ir aš tą bėdą, kai reikia 5 jungt biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gardee: 22 rugpjūčio 2008 - 14:03
Sveikutės,o aš vakar kiek gėdos apturėjau blush2.gif Įsivaizduojat,kažkokiu būdu pasiklydau dienose ax.gif buvau taip susiskaičiavus,kad 21d-tai šeštadienis doh.gif ,o 08,21 mūsų vestuvių metinės.Sėdžiu sau ramiai vakare,gryžta MB su šampu ir dovanėle-žiūriu aš į jį ir nieko nesuprantu( dovanėlės pradžioj nerodė,tik šampą pamačiau) blink.gif Klausiu aš jo-"kas per proga?" Būtumėt jūs matę mano vyro žvilgsnį doh.gif
Bet ot,karvė blush2.gif Nu dar taip nebuvo,dienų nebesuskaičiuoju lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo adika: 22 rugpjūčio 2008 - 14:45
QUOTE(adika @ 2008 08 22, 15:44)
Sveikutės,o aš vakar kiek gėdos apturėjau blush2.gif Įsivaizduojat,kažkokiu būdu pasiklydau dienose ax.gif  buvau taip susiskaičiavus,kad 21d-tai šeštadienis doh.gif ,o 08,21 mūsų vestuvių metinės.Sėdžiu sau ramiai vakare,gryžta MB su šampu ir dovanėle-žiūriu aš į jį ir nieko nesuprantu( dovanėlės pradžioj nerodė,tik šampą pamačiau) blink.gif  Klausiu aš jo-"kas per proga?"  Būtumėt jūs matę mano vyro žvilgsnį doh.gif
Bet ot,karvė blush2.gif Nu dar taip nebuvo,dienų nebesuskaičiuoju lotuliukas.gif

butu galima ankedota sukurti
nes siaip jau vyrams turbut 99 proc , o moterims tik 1 proc kad su datom negerai lotuliukas.gif lotuliukas.gif
ir jei kas per proga,teiki dovana ir pan,ar paklausi-brangusis ar zinai kokia siandien diena,jie bet kuriuo metu laiku atsakys-zinau-musu jubiliejus (retesniais atvejais kad gimtadienis) lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo comep: 22 rugpjūčio 2008 - 14:51