Labukas visoms
Priimkit ir mane į savo būrelį
Teises išlaikiau 2008.01.23,bet dar turiu didelę baimę vairuoti
QUOTE(pikkolo @ 2008 08 07, 09:20)
Aš irgi kol KET neužmiršau, tai laikausi
Dėl posūkių tai ir aš rodau ir tuščioj gatvėj
QUOTE(pikkolo @ 2008 08 07, 10:20)
QUOTE(Gardee @ 2008 08 07, 10:45)
aš irgi keistai jaučiuosi laikydamasi taisyklių,ypač jei mieste važiuoji ant 50 km,tai visi lenkia,tai atrodo ,kad aš trukdyčiau eismą.
QUOTE(renachiuke @ 2008 08 07, 11:34)
valiooo
QUOTE(zidinga @ 2008 08 07, 14:01)
aš irgi keistai jaučiuosi laikydamasi taisyklių,ypač jei mieste važiuoji ant 50 km,tai visi lenkia,tai atrodo ,kad aš trukdyčiau eismą.
tikra tiesa, dar lenkdami žiūri kaip į kokią nenormalią
QUOTE(zidinga @ 2008 08 07, 15:01)
as tai kartais virsiju greiti ir mieste vaziuoju 60-70 km/h bet wistiek atrodo kad trukdau eisma nes wisi lenkia
QUOTE(mildle @ 2008 08 07, 12:37)
Labukas visoms
Priimkit ir mane į savo būrelį
Teises išlaikiau 2008.01.23,bet dar turiu didelę baimę vairuoti 
sveika prisijungus
QUOTE(pikkolo @ 2008 08 07, 09:20)
Posūkius ir aš rodau. Ir dieną tuščioj gatvėj, ir naktį tuščioj gatvėj, o iš įpratimo ir net kieme, net ir naktį
QUOTE(wikne @ 2008 08 07, 13:42)
Aš irgi stengiuosi elgtis tuo principu.
QUOTE(zidinga @ 2008 08 07, 14:01)
Tai ir trukdai. Nors, kita vertus, esi 100 proc. teisi - neprivalai pažeidinėti KET, kad kitiems netrukdytum jų pažeidinėti.
Bet aš mieste važiuoju tokiu greičiu, kaip visos ta juosta judančios mašinos. Jis, aišku, skirtingas, priklausomai nuo gatvės ir eismo intensyvumo (ir 30, ir 65 būna). Bet vadovaujuosi principu, kad geras vairuotojas tas - kuris iš taško A į tašką B nuvažiuoja taip, kad niekam netrukdytų - nepastebimai
Tai centrine gatve, kuria važiuoju į darbą, lėčiau 60 riedu retokai. Nebent iš paskos kokio lėtuolio, kai nebėr prasmės lenkti, nes vistiek reiks tuoj sukt į dešinę, bet antroj juostoje ir tokių pasitaiko nedažnai; na, o trčiąją pralekia tie, kurie visada kažkur skuba, net, kai neskuba.
QUOTE(zidinga @ 2008 08 06, 16:49)
nors maniškis man nieko ne aiškina,bet man vis tiek nepatinka su juom važiuoti. Aš tada kažkodėl įsitempiu. O kai viena važiuoju,ar tik su vaikais,tai laisvai jaučiuosi. 
Man lygiai tas pats.Kai viena važiuoju viskas
Papildyta:
QUOTE(wikne @ 2008 08 06, 20:24)
pas mane beweik tas pats: mokiausi su senuciuku golfuku db vazineju su didesne masina bent jau man ji tai kaip laivas
nejauciu nei priekio nei galo....sian parkavausi prie pardes(parkavausi priekiu
)na atrode kad jau yvaziuosiu y sienele, islipu- tai net juoktis pradejau kiek daug dar liko iki jos
ir as ne kasdien gaunu pavazinet bet noras nugali baime, dazniausiai vazineju tik savaitgaliais(na man tai jau retai
)wa tik sian stebuklas ivyko: gryzo MB ir sako"jei greit susiruosi gausi pavairuot" tai man jau nei pasidazyt nereikejo nei ka, tik greit y dzinsus ir pro duris
vat ir vaziavau
ir dzin kad daug masinu wistiek gerai buwo.tikiuosi ryt ir gausiu pavairuot 
ir as ne kasdien gaunu pavazinet bet noras nugali baime, dazniausiai vazineju tik savaitgaliais(na man tai jau retai
Dabar man gerai pas mus remontai tai kasdien meistrą reikia parvežti į namus,tai aš ir vežu
labas rytas suraitytas
turiu dilemą..
į pajūrį važiuosim su mano 70'uko mašiniuku. vairuos mb, kuriam jau seniai ženkliuko nereik. po nepilno mėn. ir man 70 ženkliuko nebereiks, o 90'ukas čia nepagelbės. tai sakau, kol mb vairuos autostrada, tai gal man ant to 70'tuko kokį LT lipduką užklijuot, nes važiuos mb tai tikrai ne ant 70 ar 90 km/h
nors šiaip mentai jei stabdo, tai stabdydami mato tik mašiniuko priekį, nebent po to nueitų į galą pažiūrėt.. ar važiuot taip, kaip yra? jei stabdytų, tai mb teisės leidžia jam važiuot normaliu greičiu. nebent norėtų kabinėtis, tai gal tada kabintųsi, kad viršija mašiniuko skiriamąjį greitį 70.. vien žo, kaip čia geriau padarius?
turiu dilemą..
QUOTE(Nestta @ 2008 08 08, 09:17)
labas rytas suraitytas
turiu dilemą..
į pajūrį važiuosim su mano 70'uko mašiniuku. vairuos mb, kuriam jau seniai ženkliuko nereik. po nepilno mėn. ir man 70 ženkliuko nebereiks, o 90'ukas čia nepagelbės. tai sakau, kol mb vairuos autostrada, tai gal man ant to 70'tuko kokį LT lipduką užklijuot, nes važiuos mb tai tikrai ne ant 70 ar 90 km/h
nors šiaip mentai jei stabdo, tai stabdydami mato tik mašiniuko priekį, nebent po to nueitų į galą pažiūrėt.. ar važiuot taip, kaip yra? jei stabdytų, tai mb teisės leidžia jam važiuot normaliu greičiu. nebent norėtų kabinėtis, tai gal tada kabintųsi, kad viršija mašiniuko skiriamąjį greitį 70.. vien žo, kaip čia geriau padarius?
turiu dilemą..
Manau geriau apsidrausti ir ta zenkla kaip nors uzdengti,nes nezinai ant kokio policininko gali pakliuti....
QUOTE(Nestta @ 2008 08 08, 10:17)
labas rytas suraitytas
turiu dilemą..
turiu dilemą..
Maniškį jau buvo sustabdžiusi policija - pasižiūrėjo į teises (šešių metų stažas...), į 90-uką ant galinio stiklo ir juokaudamas sako - "tu čia specialiai užsiklijavai, paišsidirbinėt sumanei?", o manasis taip ramiai "o ką aš galiu padaryt, kad manoji teises neseniai turi ir mes neturim dešimties automobilių, ir lipduko nuklijuot ir priklijuot nesiruošiu kiekvienąkart važiuojant, tai ką man daryt?", tai netgi pats policininkas sutiko, kad su tais greičio apribojimo lipdukais balaganas yra, gero kelio palinkėjo ir maniškis nuvažiavo. Nemanau, Nessta, kad savo lipduką turėtum kažkaip slėpti, bet čia tik mano nuomonė
Beje, gal ir mane į sąrašiuką galima?
Daug kas čia kalba, kad geriausia vienoms važinėti. O man kaip tik labai nepatinka vienai važiuoti, man smagiau ką nors vežti...