QUOTE(Plunksnele007 @ 2008 08 06, 17:43)
straipsnio pabaigoje augintojo kontaktai, bent, kaip man atrodo, tai viena forumietė drakosa pas juos norėjo įsigyti, bet didžiajai šventei nepražydo žiedynai
Papildyta:
QUOTE(Suomi @ 2008 08 06, 17:40)
Na, mergaites, galiu autoritetingai pasakyti, kad saulegrazos issilaiko puikiausiai ir be jokiu mikrofonu
Mano puokste isbuvo nepakitus per didziausius karscius, kelias valandas fotosesijos mieste, ceremonija, baliu ir t.t. Iki dabar, tiesa sakant, gerai atrodo
Tik jaunikio butonjere (labai grazi buvo) nuleipo vakarop
Dariausi Seskines turguje pas tokia Bozena, ji dare ir sales papuosimus. Siaip dirba tikrai neblogai, nors, jeigu buciau buvus priekabesne, tai padare is tikruju ne visai taip, kaip taremes
Puokste turejo buti trumpais kotais, o buvo pilnas saulegrazu ilgis
Pati pjaustyt jau nebenorejau, o geles kadangi pasieme mano brangiausias, tai jam ne i galva neatejo ten priestarauti
Na, ir saleje ne visai viskas buvo taip, kaip as isivaizdavau. Bet siaip visai grazu, o laikesi tikrai puikiai. Kainos irgi labai priimtinos. O pati mergaite isvis faina 
Na, o po sito ilgo rasinelio dar negaliu viesai nepadekoti Inesak ir Plumeria uz visus patarimus ir paveiksliukus
Tiek sitoj temoj, tiek ir kitose apie geles. Aciu aciu! 

Na, o po sito ilgo rasinelio dar negaliu viesai nepadekoti Inesak ir Plumeria uz visus patarimus ir paveiksliukus

sveikinam tapus žmona

QUOTE(inesak @ 2008 08 06, 17:40)
o puokštelė