Įkraunama...
Įkraunama...

Nuotakos puokštė

QUOTE(Plunksnele007 @ 2008 08 07, 09:02)
Tada gal ir man galima jos kontaktus i AZ?  blush2.gif  Kaip kainos pas ja normalios?

Parasiau 4u.gif Del kainu: uz savo ir liudininkes puokstes bei jaunojo ir liudinininko butonjeres (viskas is saulegrazu) sumokejom 140 Lt. Sale puose uz 500 Lt.
Atsakyti
Merginos, o kaip reikaliukai rugsejo pabaigoj su orchidejom? Ar buna ju ir ar didelis pasirinkimas, as gal va tokios spalvos noreciau:
[attachmentid=152963][attachmentid=152965]

dar noreciau siu gelyciu pavadinima suzinot:
[attachmentid=152964]

Is anksto aciu labai uz atsakyma 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Plunksnele007: 07 rugpjūčio 2008 - 14:58
na aš pasirinka orchidėjas.. o pamergėm su rožytėm orchidėjos... tikiuosi bus gražu... jaudulys jau yra nes liko tik viena diena... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(viktory @ 2008 08 07, 19:21)
na aš pasirinka orchidėjas.. o pamergėm su rožytėm orchidėjos... tikiuosi bus gražu... jaudulys jau yra nes liko tik viena diena...  biggrin.gif

O kaip tau pavydziu wub.gif O kur uzzisakinejai orchidejas?
Atsakyti
Plunksnele, buvau vakar pas floriste, tai pasake, kad dabra ne sezonas orchdeju ax.gif Ju rast galima, bet gaunasi ganetinai brangiai vienas ziedas rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(kriorsa @ 2008 08 08, 09:17)
Plunksnele, buvau vakar pas floriste, tai pasake, kad dabra ne sezonas orchdeju  ax.gif  Ju rast galima, bet gaunasi ganetinai brangiai vienas ziedas  rolleyes.gif

sad.gif tai, o kada sezonas? Siaip man ne dabar, o i rugsejo pabaiga reikia g.gif
Atsakyti
QUOTE(Plunksnele007 @ 2008 08 07, 15:57)

net neįsivaizduoju
gal kas iš lelijinių šeimos g.gif

o iš kur tą nuotrauką, gal aprašyta buvo, ar nuotraukos URL adrese galėjo būti užrašas
Atsakyti
QUOTE(Plunksnele007 @ 2008 08 07, 15:57)
[attachmentid=152964]

Is anksto aciu labai uz atsakyma  4u.gif

Čia amariliai 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ausryte: 08 rugpjūčio 2008 - 12:22
QUOTE(ausryte @ 2008 08 08, 13:21)
Čia amariliai  4u.gif

O kaip Lietuvoje rugsejo pabaigoj ju yra?
Atsakyti
QUOTE(Plunksnele007 @ 2008 08 08, 15:27)
O kaip Lietuvoje rugsejo pabaigoj ju yra?

man teko ir žiemą jų sutikti mirksiukas.gif ,bet dar yra ale panašios į amarilius bet va smegenynė sušlubavo ir neprisimenu doh.gif blush2.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif
mes tuoksimės rugsėjo gale, o aš LABAI noriu puokštelės su dekoratyvine saulėgrąža 4u.gif kažin ar dar bus tokių gėlyčių tuo metu.... gal žinote ar jos gerai išsilaikytų mano puokštelėje.. g.gif
Atsakyti
QUOTE(nigutee @ 2008 08 08, 16:03)
Sveikos smile.gif
mes tuoksimės rugsėjo gale, o aš LABAI noriu puokštelės su dekoratyvine saulėgrąža  4u.gif kažin ar dar bus tokių gėlyčių tuo metu.... gal žinote ar jos gerai išsilaikytų mano puokštelėje.. g.gif

ar bus jų tai negaliu pasakyti,bet jos puikiai laikosi thumbup.gif bet ir kaip visos gėlės jei jos ne senos laikosi gerai biggrin.gif
Atsakyti