Įkraunama...
Įkraunama...

2 mėnuo

[quote=Laumėnė,2008 08 08, 20:33]
trudeme ar susitarei su mažiuke?
Labas vakaras
Laumėne, taip, susitariau.. Darau viską, ko ji nori. lotuliukas.gif Jei rimtai, labai tikiuosi, kad čia, kaip buvo sakyta, paprasčiausiai merginos bloga nuotaika šiandien. Žiūrėsiu, kas naktį bus. Labai norisi išsimiegoti.
Truputį pasigirsiu. Pagaliau normalių rūbų nusipirkau. Normalūs rūbai yra tie, kurie turi nors menamą talijos liniją. Nes jau visai nusibodo vaikščioti su tais "maišais", kaip iki gimdymo.
Nuotraukos mažylių fantastiškos!!! Aš iki jų "įdėjimo" bendram aptarimui dar neišaugau - nemoku blush2.gif
Mažoji šiandien visą dieną zvimbia. Laaabai nedrąsiai laukiu nakties.
Visoms mamytėms, tėveliams ramios nakties, o jų brangenybėms - saldžių sapnų 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo trudeme: 08 rugpjūčio 2008 - 22:02
QUOTE(fairy-tale @ 2008 08 08, 18:48)
cia musu antras beibis,neizeidinekit lotuliukas.gif ,mes ji labai mylim
Papildyta:

sorry tikrai nebandziu izeisti,pati esu gyvunu myletoja,bet man pasirode,kad cia suo... blush2.gif
Atsakyti
[quote=nakvisa,2008 08 08, 23:00]
sorry tikrai nebandziu izeisti,pati esu gyvunu myletoja,bet man pasirode,kad cia suo... blush2.gif
Labai norėčiau turėti ir kitokį naminį gyvūną (žiemą - ne tik skruzdėlytes). Apie sfinksus girdėjau daug ir gražiai. Įdomu, ar jie... turi kačių kvapą? Kažkaip nuo nėštumo pradžios visai negaliu pakęsti tų kvapų. Keista. Visada stebėjaus, kaip mama gali būti tokia jautri jiems, o aš jų neužuosdavau. Dabar suprantu blush2.gif
Šiandien iš tos įtampos.. alučio išgėriau, tai dabar noras bendrauti ir mintis reikšti begalinis. Nemaniau, kad taip suveikti gali pusė taurės blush2.gif blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
O as noriu nakvisos paklaust ar cia jusu dukrytes vardas toks idomu ar cia siaip? ax.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(fairy-tale @ 2008 08 08, 18:39)
sorry,cia sfinksas,katinas lotuliukas.gif

grazi shypsenyte ir katinukas, toki katinuka mano brolis su seima irgi augina, po parodas vaiksto ir t.t.
ir vaikam patinka ir tevai laimingi smile.gif ir seriu nera smile.gif
Atsakyti
QUOTE(fairy-tale @ 2008 08 08, 00:39)
  taip fainai priplepejot kol manes nebuvo,KRISTE,tu dingai?????????

nedingau, tik truputi neturejau laiko...
o snd visa diena po savo darbovietes vazinejausi ir sodra. pagaliau susitvarkiau galutini "popierizma" isejau atostogu 2 metams thumbup.gif

Papildyta:
QUOTE(SGT @ 2008 08 08, 00:52)
manajai irgi tv patinka ziureti, bet mes neleidziam  mirksiukas.gif

musu burbulas kai tik pamato tv ar pc, tai akiu neatplesia, bet kaip ir tu, stengiuos neleist per daug i juos ziuret tongue.gif
Papildyta:
QUOTE(SGT @ 2008 08 08, 01:51)
niu ka, lovytej uzmigti mum nepavyko, tad ishsimaudem po dusu pirma karta  thumbup.gif  , pavalgem ir lopsy gulejo gulejo ir uzmigo... kodel ji nemegsta lovytes ?  g.gif  kaip pripratinti? lopsys jau tuoj mazas bus  doh.gif

maniskis miega kur netingi, ir lopsy, ir vezime (kai lauke), ir lovytej, ir ant lovos, ir net lavinimo kilimelyje uzmiega... o labiausiai patinka snausti, kai vazinejames nesykleje smile.gif

Papildyta:
QUOTE(tamosiuke @ 2008 08 08, 15:41)
ir dar sios dienos naujas bajeriukas: pakelia i virsu abi kojas ir rankas prie krutines prispaudus, steni toks vaizdas, bet nei bezda nei ka.. ka ji cia daro? sest gal dar per anksti?

na dazniausiai kai taip daro, tai arba bando kakoti arba siusioti smile.gif
o del sedejimo, tai girdejau kad mazdaug nuo 2.5 men gali leisti siek tiek prisesti ant rankos (laikant ji ant ranku)
Atsakyti
[quote=kristi_,2008 08 08, 21:44]
nedingau, tik truputi neturejau laiko...
o snd visa diena po savo darbovietes vazinejausi ir sodra. pagaliau susitvarkiau galutini "popierizma" isejau atostogu 2 metams thumbup.gif

sveikute,be taves liudnoka biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(fairy-tale @ 2008 08 08, 20:28)
cia mano princese su musu Cezariu dziugina mus!!!!!!!!!

o Cezaris cia sfinksas? rolleyes.gif
Atsakyti
SGT,TRUDEME,TAMOSIUKE,kitos mamytes,aciu uz komentarus,bet gelyte ir grazi,ane...........
atsiuskyt savo mazyliu nuotraukytes,ok,............
NAKVISA,as nepykstu,patikek,pati juokiausi iki asaru,vyrui dar pasakiau,tai nesuprato bairio,ir dar dabar prisimenu juokas ima lotuliukas.gif lotuliukas.gif .Patikek,cia musu kaimynai,jo net bijo,nes nera net girdeje apie toki katina,sako kad mes nuskutom ji.Bet jis is tiesu labai mielas,as katinu nemegstu,bet sis savo elgesiu papirko mane,tai labai draugauju su juo. ax.gif .TRUDEME,kantrybes ir tikiuosi nakti miegosit ramiai. wub.gif
Papildyta:
QUOTE(kristi_ @ 2008 08 08, 21:52)
o Cezaris cia sfinksas?  rolleyes.gif

jo ,cia jo vardas
Atsakyti
QUOTE(fairy-tale @ 2008 08 08, 23:47)
sveikute,be taves liudnoka biggrin.gif

neliudekit wink.gif
siaip dar keleta dienu nebusiu, ryt vaziuoju i mociutes 80meti, o grisiu tik 7dieni namo...
o snd ir cia vos atrasau, intikas visai sustojo beveik. letesnis uz sausumos vezli doh.gif

Atsakyti
QUOTE(kristi_ @ 2008 08 08, 22:00)
neliudekit wink.gif
siaip dar keleta dienu nebusiu, ryt vaziuoju i mociutes 80meti, o grisiu tik 7dieni namo...
o snd ir cia vos atrasau, intikas visai sustojo beveik. letesnis uz sausumos vezli  doh.gif

tai naktineji,visos sugule jau,pas mane dar tik desim,tai laukiu vienuoliktos,pamaitinsiuir liulias,ka Enrikiukas daro?
Atsakyti
QUOTE(fairy-tale @ 2008 08 08, 22:09)
tai naktineji,visos sugule jau,pas mane dar tik desim,tai laukiu vienuoliktos,pamaitinsiuir liulias,ka Enrikiukas daro?

naktineju blush2.gif
manajai valgyt 11:30 tai dabar kovoja sumiegu ... truputuka nusnus ir tada pats tas bus pamaitinti...

o foto mes jau dejom rolleyes.gif tik turbut "1 menuo " temeleje wub.gif

tuoj parodsiu kaip manojo stebi karusele thumbup.gif

user posted image
Atsakyti