Įkraunama...
Įkraunama...

2 mėnuo

QUOTE(trudeme @ 2008 08 08, 11:19)
Ne. Ir į pilvo dieglius nepanašu.  verysad.gif

dar gal pamėgink ilgiau palaikyt ilgiau ją stačią unsure.gif gal koks oro burbulas mergytei skrandukyje stovi g.gif
Papildyta:
maniškė ir tik kai grįžom iš ligoninės lovytėje miega ax.gif
Atsakyti
Dabar pasikabinau ant peties ir tupi, kaip pelėdžiukas. Mėginu susitarti. "Padarysiu viską, ko nori. Tik neverk. Juk kai tu verki, man taip skauda." ax.gif
Atsakyti
o mum tik dabar labas rytas smile.gif
kai uzmigo 11:45 grazulyte, atsikele 8h pavalgyt ir poto iki 11h miegojo, vel pavalge ir tik ka atsikele... thumbup.gif o dabar uztad vel nemiegosim visa diena iki 11 vakaro...
o su lovyte tai nesusidraugavom...tik i lospi atsinesiau, iskart jame ir nuluzo... o su lovyte draugauja rytais, gulineja, ziuri i karusele, guguoja, spardos, duodas kad net kojinytes i visas puses islaksto... eisim mankstele su masaziukais daryti dabar, o poto i lauka...

trudeme , o tu pabandyk lektuveliu panesioti ir suzinosi pilvukas ar ne mirksiukas.gif

o as dar noriu pasidziaugti su jumis, kad manoji kasdien vis daugiau sypsos ir uztenka tik prieiti jau prie jos o ji iskart tokia dyyydeleee syyypsenaaa parodo smile.gif taip smagu ir gera wub.gif net daktarui vakar visa laika sypsojosi smile.gif ir jis mum pasake kad viskas gerai su musu klubiukais, nes pagrindines raukslytes eina vienodai thumbup.gif

uj, as po mazai nemoku rasyti doh.gif
Atsakyti
gal karsta tiems vaikiukams..maniske irgi kazkokia nerami verysad.gif ai ir dar sios dienos naujas bajeriukas: pakelia i virsu abi kojas ir rankas prie krutines prispaudus, steni toks vaizdas, bet nei bezda nei ka.. ka ji cia daro? sest gal dar per anksti? nesinervuok Trudeme, gal siaip moteriskei nuotaikos nera 4u.gif Na ka gerai, einu toliau olompiados atidaryma ziuret mirksiukas.gif
Atsakyti
sveikutes....nu ir neliudna cia su jumis,ziuriu priraset... biggrin.gif del lovytes,tai zinojau,kad bus sunku nuo lopsio prie lovytes pripratinti,todel iskart pirkau lovyte - lova... biggrin.gif buvo mergina ipratus pas mus miegot,tai mes ja apgavom..nuleidom lovytes sona ir pristumem prie musu lovos,tai lygu lygu ir aukstis atitinka... mirksiukas.gif o i atskira kambari tai kelsim turbut tik uz poros metu kokiu...o dabar jos kambari ofisu vadinam,nes ten kompas stovi. smile.gif
o mano maziuke truputeli kosti... verysad.gif o padekoti deja galim tik savanaudziui teveliui.. verysad.gif vakar vaika ismaudem,as isimaudziau,poto jis uzkaites is vonios parlekia,sumaste langus atidaryti,o oras pas mus kaip rudeni,lietus ir salta.tai uzdariau..ryte atsikeliu vistiek atidaryta verysad.gif ,sako man karsta buvo,o maziukes nosyte salta,kojytes irgi per visus sliauztus nusale... :verysad:ir pati kaklo nepasuku... verysad.gif toks savainaudis,abejingas viskam ,kad verkt norisi... angel_sadangel.gif
oho privariau as cia... doh.gif bet pasiguost norejau... cry.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nakvisa: 08 rugpjūčio 2008 - 16:12
QUOTE(nakvisa @ 2008 08 08, 16:52)
sveikutes....nu ir neliudna cia su jumis,ziuriu priraset... biggrin.gif del lovytes,tai zinojau,kad bus sunku nuo lopsio prie lovytes pripratinti,todel iskart pirkau lovyte  - lova... biggrin.gif buvo mergina ipratus pas mus miegot,tai mes ja apgavom..nuleidom lovytes sona ir pristumem prie musu lovos,tai lygu lygu ir aukstis atitinka... mirksiukas.gif o i atskira kambari tai kelsim turbut tik uz poros metu kokiu...o dabar jos kambari ofisu vadinam,nes ten kompas stovi. smile.gif
o mano maziuke truputeli kosti... verysad.gif o padekoti deja galim tik savanaudziui teveliui.. verysad.gif vakar vaika ismaudem,as isimaudziau,poto jis uzkaites is vonios parlekia,sumaste langus atidaryti,o oras pas mus kaip rudeni,lietus ir salta.tai uzdariau..ryte atsikeliu vistiek atidaryta verysad.gif ,sako man karsta buvo,o maziukes nosyte salta,kojytes irgi per visus sliauztus nusale... :verysad:ir pati kaklo nepasuku... verysad.gif  toks savainaudis,abejingas viskam ,kad verkt norisi... angel_sadangel.gif
oho privariau as cia... doh.gif bet pasiguost norejau... cry.gif

4u.gif friends.gif
Atsakyti
QUOTE(Jaunutia @ 2008 08 08, 15:26)

dekui... 4u.gif
Atsakyti
nesinervuok, na gal nevisai savanaudis tas tavo vyras...nepagalvoja jie kartais..tokie jau tie vyrai.. bash.gif pasveiks maziuke, laikykis 4u.gif
Atsakyti
laikykis...
augink stebukliuka kaip mes, mes airiskai, o tu angliskai... nebijok kad vesu, nebijok kad snargliukas bega, viskas bus OK. 'mes ar maudomes ar nesimaudom visada su atidarytu langu, tik vat paryciais jau kai salta buna tada uzdarom bet ir tai ne visada... mazoji buna rytais vesi, bet geriau ir ilgiau miega nei kad silta buna...
nesinervink, visksa bus OK. mes su tavim 4u.gif wub.gif
Atsakyti
Aciu mamytes... 4u.gif jau istikruju tai buvau pasiruosusi tokia kalba skelt jam kai grys... doh.gif bet istikruju tai turbut uzteks graziuoju pasisneket,nu kai pagalvoji,juk tikrai kai kurie vyrai tokie nesusipratelai,kartas, net ir ne is blogu paskatu...
mano dvi drauges siandien gimdo tuoj pacioj ligoninej,vienai pranasavo berniuka,kitai mergyte... wub.gif siaubas kaip fainai,turesiu kam drabuziukus atiduot... tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(nakvisa @ 2008 08 08, 17:40)
Aciu mamytes... 4u.gif jau istikruju tai buvau pasiruosusi tokia kalba skelt jam kai grys... doh.gif bet istikruju tai turbut uzteks graziuoju pasisneket,nu kai pagalvoji,juk tikrai kai kurie vyrai tokie nesusipratelai,kartas, net ir ne is blogu paskatu...
mano dvi drauges siandien gimdo tuoj pacioj ligoninej,vienai pranasavo berniuka,kitai mergyte... wub.gif siaubas kaip fainai,turesiu kam drabuziukus atiduot... tongue.gif

kaip smagu, tures stebukliukas tavo su kuo augti ir zaisti... rolleyes.gif
Atsakyti
Labukas,smagiai plepat.........
mes jau antra naktis iki ryto 5 ismiegojom ,nuo 12 nakties.valio,as istisai 5val miegojau. biggrin.gif taip tai kas tris keliuosi.Siandien buvom miestely,labai nebenori diena miegot,viska dabar stebi naujai,ilgai isiziuri inauja daikta,keiciasi............ wub.gif atrodo tokia protinga,daug sneka,seiliojasi,juokiasi visa burnyte atidarius.dziaugsmelis...................
siandien gi olimpiada,smagu ir diena gera08.08.08.Linkiu mamytes visiem musu mazyliams sveikatos ,meiles ir graziu dieneliu,kad mus dziugintu!!!!!!!!!!
user posted image
cia mano princese su musu Cezariu dziugina mus!!!!!!!!!
user posted image
grazi gele,radau intike
Atsakyti