Įkraunama...
Įkraunama...

2 mėnuo

kokių grožių prisižiūrėjau wub.gif wub.gif wub.gif
tamošiuke nuostabi blondinė wub.gif

QUOTE(VioletaG @ 2008 08 11, 15:38)
Sveikos, mamytes ir ju vaikuciai  smile.gif  Nutarem su dukryte prie Jusu prisidet, nes daug naudingu mums dalykeliu aptarinejat smile.gif Nors man cia jau antras vaikutis, daug kas pamirsta, kai kas visiskai nauja... Mes gimem labai mazutes, tik 2674g ir 47 cm, bet per 1 men priaugom 1,3 kg ir net 7 cm:) ... Turim 2 bedutes ir reikia Jusu , mamytes, patarimo - veidukas nusetas mazais spuogeliukais ir nezinau su kuo juos tepti... Ir daug atpilynejam...( maitinu pati)

sveika prisijungus prie mūsų būrelio 4u.gif
Dėl spuogelių, tai ali būt, kad organizmas valosi, mes su virintu vandenuku kelis kart pavalydavom veiduką ir viskas susitvarkė thumbup.gif o jei ant kakliuko, tai gali būt prakaitinės, tada su paprastu karkmolu ar pataisų sporų miltukais patepk, labai efektyvu thumbup.gif
Atsakyti
4u.gif Sveikutes visos, vaje kiek jusu mazuliai daug jau moka ir kokie visi grazus pupuliai bigsmile.gif grazu ziureti smile.gif
Mums tai labai nepatinka ant pilvuko guleti, bet prisiskaicius verciu ir as, ba jusu tai stipruoliai nerealus.
Atsakyti
unija sveika sugrizus,mes jau buvom taves pasigedusios.Kur prapuolus buvai?kaip tavo maziukas gyvena,kiek priaugot per ta laika?Kaip paciai sekasi?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saulyte02: 11 rugpjūčio 2008 - 15:39
ax.gif kaip gera, kai kazkas pasigenda drinks_cheers.gif
Seip uzsisukau visiskai "dom, semia, robota" taip sakant blush2.gif tai vat ispuola minutele laisva ir pripuolu paskaityt, tik ne visad suspeju parasyt.
Mes beje ismokom sakyti a biggrin.gif Labai prikolna, as sokineju kaip nesveika is dziaugsmo, tai ir Simukui laimes buna wub.gif
Kiek priaugom, tai nezinia, pas daktara tik rugsejo 1 eisim, kadangi atosotogose. Tai tik jauciasi, kad sunkejam. Vat akyte jam ta vis napraeina, latakelis, irgi tik rugseji eisim, nes irgi gydytoja atostogauja.
O paciai, tai irgi lygtais randai gyja, zodziu viskas gerai, kai pupulis nakti miega. Jus tai pripratusios keltis, o maniskis tai miegojo iki 7.30 visuomet, tai nauja ritma bandom blink.gif Jauciu pienelio pradeda trukti.
O jum kaip matau irgi neblogai einasi.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo unija: 11 rugpjūčio 2008 - 15:46
Valiooooo Unija grizo... thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
pasakok pasakok,viska ka saulyte02 prase... g.gif
Atsakyti
bent jau man,tai labai gerai.Mazyte auksinis vaikas (neprisikalbet tik),tik kartais kelios menkos bedytes ispuola,bet tai tik paivairina kasdienybe smile.gif .
Atsakyti
Nakvisa drinks_cheers.gif
Nu mano irgi neblogas seip biggrin.gif
Atsakyti
unija ikelk nuotraukyciu savo maziuko,jei negaila,galesim visos pasidziaugt o ir berniuku mums cia truksta,visos zentu ieko biggrin.gif
Atsakyti
mes tau jau kaledu laukiam... biggrin.gif
Pusnynuos nikstukai miega,aukso zuvys po ledu... biggrin.gif
user posted image
o siataip vis dar reaguojam i vandeneli... blink.gifuser posted image
Unija ir tu saviski parodyk... mirksiukas.gif
Atsakyti
bigsmile.gif mergickos yra gerai biggrin.gif
Oi nakvisa kokia fainule taviske. Dar tik baltu kasyciu truksta prie tos aprangos bigsmile.gif
As kol kas negaliu ikelt verysad.gif fotiko laidas kazko neveikia, bet pasistengsim artimiausiom dienom pasitaisyti, dar ir pasifotkyti reik, nes nedaug kazkaip. Zodziu pasitempsim, o dabar i darba begu, ikiukas 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo unija: 11 rugpjūčio 2008 - 16:00
Na va mes po gyd. tai sveriam 5890g ir paauge 3cm- 58cm ax.gif O skiepuka kai gavo tai tik suverke truputi, bet as greit uzkalbinau ir praejo visas baisumas thumbup.gif
Atsakyti
nakvisa nu ir grazuolyte turi,nuotraukytes pamacius uzsimaniau kaledu,sniego ir mandarinu biggrin.gif ,nes man be ju kaledu nebuna biggrin.gif .

saulė* na tavo maziukas ir dickis ir drasuolis.Mano mergina tai labai jau baisiai i skiepa reagavo,klyke tiek,kad net tetukas lauke masinoj sededamas girdejo,o dar ir perbalo visa labai.Negera mano vaikuciui buvo verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saulyte02: 11 rugpjūčio 2008 - 16:04