Įkraunama...
Įkraunama...

2 mėnuo

niu mergaites, nespeju as cia su jumis 4u.gif Vien zodz jus mane suprasit ka as jums papasakosiu.... nugi nubegam su didziaja i maksima, maziuke saugiai vazinejosi su anyta, o as visa belekokia, nesidazius, plaukus kadangi daziausi, tai net nespejau issidziovint, isbegau slapia galva , vien zodz, baisi ir dar spoguota blush2.gif ir *****, sutinku savo senus draugus kuriu nemacius jau trys metai, isivaizduojat kaip pasijauciau....galvojau, tegu asfaltas prasiskiria....Tai va supratau galutinai, kad negalima taip apsileist blink.gif kas del leliuku kakojimo, tai nesinervuok , maniske tai kakoja tai ne, bet nieko blogo tame nera, paprasciausiai gerai isisavina mamos pienuka 4u.gif O del berimo, tai gal ka uzvalgei? As tai kai chalvos pavariau mazes veidas buvo kaip tarka... ir labai ilgai nepraejo... Pasek ka valgai. Jezus merginos, dar dabar negera kai prisimenu....na ir kodel taip buna? Kai tik sudinai atrodai, tai butinai ka nors susitinki doh.gif NAKVISA fainuole tavo lelyte, ta nuotrauka kur su aprangele thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tamosiuke: 11 rugpjūčio 2008 - 18:50
QUOTE(tamosiuke @ 2008 08 11, 17:44)

NAKVISA fainuole tavo lelyte, ta nuotrauka kur su aprangele thumbup.gif

dekui.. blush2.gif
Atsakyti
kas cia tiem vaikam siandie daros? Nerami ziauriai....Nebezinau nei ka daryt... cry.gif cry.gif
Atsakyti
mes po skiepu,labai verkem,taip gailiai,truputi nerami,labai gaila jos.
NAKVISA,kaledine nuotraukele,tai super!!!!!!!!!!!Sveikos senos-naujos mamytes biggrin.gif
Atsakyti
Nakvisa, grazuole, akytes melynos ir tokia rimta mergaite, per maudynes lotuliukas.gif stebi mama kad gerai numaudytu thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(fairy-tale @ 2008 08 11, 19:42)
mes po skiepu,labai verkem,taip gailiai,truputi nerami,labai gaila jos.
NAKVISA,kaledine nuotraukele,tai super!!!!!!!!!!!Sveikos senos-naujos mamytes biggrin.gif

Sveika mamyte 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kristina* @ 2008 08 11, 18:45)
N
Sveika mamyte 4u.gif

labutis labutis.................kiek musu cia daug.gera kompanija,mamytes nuotraukyciu daugiau,surengsim konkursa,ane? smile.gif
Papildyta:
UNIJA,tau medali,dirbanti mamyte,simtas pagyru wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Tamosiuke, as tave suprantu, kad nelieka laiko sau. Bet tu nenusimink, paauks lelius tada issidabinsit ir i gatve. Kur cia suspesi kai tiek darbu.

Violeta G sveikinu su dukryte 4u.gif Ziuriu panasiai musiskes gime. As dar kazkur skaiciau kad su medetku arbata galima spugelius patepti. Maniske tai buvo isbere, nes per siltai klojau, viena nakti vesiau pabuvo viskas praejo. Bet tu pati maitini, taigi gali buti reakcija i maista. As misineli duodu.

Fairy-tale butinai idesiu nuotraukyte, bet turiu tik menesio. Fotikai paskolinom, tai tik si savaitgali atiduos, tada iskarto fotosesija bigsmile.gif
Atsakyti
SPUOGAI,kaip anksciau rasiau,alyvuogiu aliejus,po trieju dienu rezultatas matomas,is praktikos. smile.gif
Atsakyti
SVEIKINU visus mazylius,musu deimantukus,princeses ir princus
user posted image
cia nuotaikai paskaidrint,man biski liudna,mergyte,nerami schmoll.gif
Atsakyti

Papildyta:
QUOTE(fairy-tale @ 2008 08 11, 21:30)
SVEIKINU visus mazylius,musu deimantukus,princeses ir princus

cia nuotaikai paskaidrint,man biski liudna,mergyte,nerami schmoll.gif

galiu tik paguosti, kad maniškė kasdien nerami, labai mažai dieną miega, neretai ir naktį tenka nešioti, o visą kitą laiką dažniausiai verkia arba valgo tad tenka sugalvoti visokiausių būdų, kaip nuraminti.
diegliukai...

gal ir taviškei šiandien pilvuką skauda...

vis ir stebiuos, kaip jūs čia suspėjat tiek rašyt, tuoj tema bus išbaigta smile.gif
na, bet retas atvejis, kad būtų tokia zirzliukė kaip mano.
aš tai neretai nespėju nė pietų pavalgyti, o pusryčius tai vyras palieka man padarytus, maitindama mažę ir valgau.

na, pasirodome ir mes wub.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo <nemiga<pievoje<: 11 rugpjūčio 2008 - 20:56
Labas vakaras, mielosios,

Noriu ir as pas Jus i foruma, ar priimsit? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(tamosiuke @ 2008 08 11, 19:44)
Jezus merginos, dar dabar negera kai prisimenu....na ir kodel taip buna? Kai tik sudinai atrodai, tai butinai ka nors susitinki doh.gif 

man irgi taip buna...Podlast` zyzni sad.gif
kai nereikia visi mato, o kai galetu pamatyt, tai nieks nepamato blink.gif
Papildyta:
QUOTE(tamosiuke @ 2008 08 11, 20:29)
kas cia tiem vaikam siandie daros? Nerami ziauriai....Nebezinau nei ka daryt... cry.gif  cry.gif

maniskis neverke, bet vis zyrze visa dien, irgi tik pora val per diena pamiegojas:) dabar va uzvalge ir tikiuosi eis miegot visai nakciai blush2.gif

TURIU PASIULYMA 4u.gif
gal sukurti prisijungima, kur visos zinos slaptazodi ir gales nuotraukytes det ir visos viena kita matysim. m?
o ir idejimas ten paprastas, tereiks prisijungti ir padaryti Add photos.m?
taip visa laika matysim kaip visi vaikuciai auga, ir zingsniuosim koja kojon smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristi_: 11 rugpjūčio 2008 - 22:03