Įkraunama...
Įkraunama...

2 mėnuo

QUOTE(Jaunutia @ 2008 08 06, 20:51)
o mums ir cia gerai  lotuliukas.gif

aha thumbup.gif

Papildyta:
QUOTE(nakvisa @ 2008 08 06, 20:52)
tai ir man tuoj bus laikas i 3 men,bet be jusu tai tikrai niekur neisiu... schmoll.gif  biggrin.gif

tai palauksim jaunesniu ir kartu eisim.. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kristi_ @ 2008 08 06, 18:59)

Papildyta:
tai palauksim jaunesniu ir kartu eisim..  4u.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
bandysiu ant dienu ka nors citrusinio suvalgyt blush2.gif
Atsakyti
mano vaikinas jau 10 min guli ant pilvo ir laiko galvyte ir dar burbuliuoja ir labai daug seilejames
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jaunutia: 06 rugpjūčio 2008 - 20:51
Nakviša, Kristi, Jaunutia, Tamošiuke 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(trudeme @ 2008 08 06, 22:35)

trudeme 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
smagu kad visos susirinkom clap.gif galesim toliau plepetis gathering.gif As po truputi jau gryztu prie normalaus maisto ir tfu tfu tfu lyg i nieka nereaguoja ax.gif na nevalgau stipriu prieskoniu ir gazuoto negeriu.. kavutes isgeriu tik va chalvos nevalgysiu nes man atrodo, kad nuo jos buvo ziauriai isbere g.gif Na po truputi gryztu i gyvenima... bent man taip atrodo blush2.gif blush-anim-cl.gif2 : labanakt pleputes, ligi ryt bye1.gif
Atsakyti
QUOTE(trudeme @ 2008 08 06, 22:35)

aciuks.gif
QUOTE(tamosiuke @ 2008 08 06, 22:59)
smagu kad visos susirinkom clap.gif  galesim toliau plepetis gathering.gif  As po truputi jau gryztu prie normalaus maisto ir tfu tfu tfu lyg i nieka nereaguoja ax.gif  na nevalgau stipriu prieskoniu ir gazuoto negeriu.. kavutes isgeriu tik va chalvos nevalgysiu nes man atrodo, kad nuo jos buvo ziauriai isbere g.gif  Na po truputi gryztu i gyvenima... bent man taip atrodo blush2.gif  blush-anim-cl.gif2 : labanakt pleputes, ligi ryt  bye1.gif

thumbup.gif
iki rytojaus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(tamosiuke @ 2008 08 06, 22:59)
tik va chalvos nevalgysiu nes man atrodo, kad nuo jos buvo ziauriai isbere g.gif 

o as chalva laisvai galiu valgyt smile.gif

einu ir as miegot tuoj, tik pries tai leliu dar pamaitinsiu
Labanaktuser posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristi_: 06 rugpjūčio 2008 - 22:37
sveikutes mamytes,kiek musu cia daug,faina.
buvom pasisverti,sveriam5.03kg.lygiai lygiai pagal norma,nei maziau ,nei daugiau.dziaugiuosi.
paklausiau daktares del vit.D,nes mum jo niekas nepasiule,sako nereikia,uztenka saules,pasake jei Sibire gyvenciau reiketu,susinepatoginau.Cia jum biski duodu informacijos kaip mes cia Anglijoj gyvenam.Su kai kuo as sutinku,su kai kuo ne,jum spresti taip pat.Klausiau del ROTO skiepo,sako yra toks virusas bet skiepytis nebutina.Mano nuomone i LT priveze skiepu ir juos valstybei reik isparduot tai ir kisa mamytem,dar tokia kosmine kaina.Cia tik mano nuomone.Yra gi standartiniai skiepai,o naujoves tik trumpalaikes.
................TEMIKE.kai maitinat,kiek laiko uzima,as kaip pieno mazai turiu tai du papus duodu valgyt ir apie20min.kad daugiau pavalgytu,vienakart ryte expres nusitraukiu,kad vakare papildomai damaitinciau,nes ryte daugiau pieno turiu.
........laukiu jusu komentaru smile.gif
Papildyta:
as kai vakare prisedu,jus jau liulias nuejusios,dar laiko skirtumas2val............ ax.gif
Papildyta:
QUOTE(nakvisa @ 2008 08 06, 13:09)
pampers,kol kas kitu nebandem,bet labai noriu haggies pabandyti.

o ziuriu is londono,gal kaimynes?
Atsakyti
Labas rytas
Dėl vitamino D yra daug skirtingų nuomonių. Skaičiau, kad Lt yra tik apie 90 visiškai saulėtų dienų per metus, o paprastai yra apniukę, tad vit D gamybai neužtenka. Vit D pakankamai gaminasi tik tose šalyse, kur saulėta visus metus. Dėl papildomo vitamino naudojimo lieka spręsti pačiai mamai. g.gif
Taip pat domėjausi dėl Roto viruso ir skiepo. Gydytoja atsakingai pasakė, kad vakcinos efektyvumas neįrodytas ir vėlgi palieka spręsti pačiai mamai. Aš galvoju vaikio neskiepyti. Bandysim infekcijos išvengti plaudami rankas ir šiaip higienos laikydamiesi.
Visiškai sutinku, kad naujovės trumpalaikės. Pritariu skiepijimui nuo raudonukės, hepatito B. Taip pat abejoju dėl vėjaraupių vakcinos - juk vėjaraupiai lakiausia iš visų infekcijų...
Valgo maniškė skirtingai. Kartais sotinasi visas 20 min, o šiandien ryte taip išalkusi atsikėlė, kad krūtį ir per 10 min ištuštino blush2.gif
Atsakyti
labas rytas
kam arbateles ?
user posted image
Atsakyti