Įkraunama...
Įkraunama...

2 mėnuo

QUOTE(Jaunutia @ 2008 08 07, 08:32)
Sveikutes mamulytes  4u.gif

1. saunu, o koks jusu pradinis svoris buvo?
2. manau kad jis skirtas ne seip sau, o norint isvengti to rachito. juk 24h po zydru dangumi nebunam, aisku, vieni vaikai lengviau pasisavina vitD, uztenka saules, kitiems reikia papildomo. kazkuriam ''tavo vaikas'' buvo labai geras straipsnis apie vitD.
3. o del Roto irgi manau, kad ji stengsimes isvengti be skiepo.
4. o del sio, neturiu nei ka pasakyti, nes MP bankrotavo, dar turiu nakciai ir rytui jau net is abieju reikia duoti. manau dar savaite ir nakciai jau misinukus plaksiu.
as su kavos puodeliu jungiuosi drinks_cheers.gif

JAUNUTIA,nepasiduok del pieno,visos mamos turi jo,patikek,kai ryte turi,tai papildomai nusitrauk.As du vaikus be savo pieno uzauginau,galvojau kad neturiu,o dabar su treciu taip norejau pati maitinti,tai pasirodo per dideli nora viska galima.
as tai turiu gera pientrauki Avent elektrini.Nors iki 3men.reik mamos pienu maitinti,nes nuo3men. vaikelio organizmas pats pradeda kovot su antikuniais.Sekmes tau,nepasiduok!!!!!!!!!!! : smile.gif
Papildyta:
QUOTE(trudeme @ 2008 08 07, 11:49)
Geros dienos  4u.gif
Koks gražus ir negirdėtas mergytės vardas - Mila  wub.gif

aciu aciu,okokiu jus vardeliu? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Jaunutia @ 2008 08 07, 12:02)
turbut toks laikas, nes maniskis net su garsu ciunkina kumstuka  smile.gif as jam leidziu, sako kad nieko blogo, jei kumstis burnoj, bet va negerai kai jau pirstas burnoj.

mano burbulas pries savaite mazdaug pradejo taip daryti... atrodo kad ir suvalgytu ta kumsti, nors nera isalkes...o garsas net ant viso kambario kartais buna lotuliukas.gif

del vit.D, tai duodant kas dien po lasa ar kelis tikrai nepakenks ir per daug nebus, nors ir saulei kazkiek pabus... vat o kai jo truks tikrai nebus gerai schmoll.gif

p.s, turiu beda sad.gif mes gavom siuntima ortopedui pasirodyti, paskambinau i santariskes, o ten uzrase tik gruodzio menesiui doh.gif iki to laiko galima ir bedu sulaukti nepataisomu verysad.gif ir ka man daryt unsure.gif
Atsakyti
[quote=Jaunutia,2008 08 07, 13:54]
o kodel ne visos mamytes liniuotes uzsidejusios? man kazkaip idomu pasiziureti kiek laiko jusu kleckiukams blush2.gif ax.gif

Agam.. Gėda man. Nemoku tos liniuotės įpyškinti. Pačiai būtų įdomu blush2.gif
Atsakyti
pas mane pieniuko ir kartais daugiau kartais mažiau unsure.gif ir pastebėjau kad jo mažiau, kai tik mažiau skysčių išgeriu ax.gif o jei geriu daug, tai krūtinė kaip akmenukas, kol mažikė neišvalgo ax.gif Geriu kmynų arbatą su pienu, nežinau ar čia įsitikinimas, bet kai tik pajaučiu kad pieniuko mažiau jos daugiau geriu ir poveikis thumbup.gif o kad pakankamai yra rodo ir mažikės priaugtas svoris ax.gif
Atsakyti
[quote=kristi_,2008 08 07, 13:57]

p.s, turiu beda sad.gif mes gavom siuntima ortopedui pasirodyti, paskambinau i santariskes, o ten uzrase tik gruodzio menesiui doh.gif iki to laiko galima ir bedu sulaukti nepataisomu verysad.gif ir ka man daryt unsure.gif

Ar nenorite privačiai eiti? Mus konsultavo tikrai gera ortopedė. Deja, ji dabar atostogauja. Jei norėsite, duosiu jos telefono numerį. Turėtų iš atostogų grįžti po dviejų savaičių.
Atsakyti
QUOTE(kristi_ @ 2008 08 07, 11:57)
mano burbulas pries savaite mazdaug pradejo taip daryti... atrodo kad ir suvalgytu ta kumsti, nors nera isalkes...o garsas net ant viso kambario kartais buna lotuliukas.gif

del vit.D, tai duodant kas dien po lasa ar kelis tikrai nepakenks ir per daug nebus, nors ir saulei kazkiek pabus...  vat o kai jo truks tikrai nebus gerai  schmoll.gif
p.s, turiu beda sad.gif mes gavom siuntima ortopedui pasirodyti, paskambinau i santariskes, o ten uzrase tik gruodzio menesiui doh.gif  iki to laiko galima ir bedu sulaukti nepataisomu  verysad.gif  ir ka man daryt unsure.gif

KRISTE,nepanikuok,tikrai bedu nebus,jei butu didele beda,ekstra apziuretu.Nepanikuok ir Enrikiuko negazdink.viskas bus OK. smile.gif smile.gif smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Laumėnė @ 2008 08 07, 11:59)
pas mane pieniuko ir kartais daugiau kartais mažiau  unsure.gif  ir pastebėjau kad jo mažiau, kai tik mažiau skysčių išgeriu  ax.gif  o jei geriu daug, tai krūtinė kaip akmenukas, kol mažikė neišvalgo  ax.gif Geriu kmynų arbatą su pienu, nežinau ar čia įsitikinimas, bet kai tik pajaučiu kad pieniuko mažiau jos daugiau geriu ir poveikis  thumbup.gif  o kad pakankamai yra rodo ir mažikės priaugtas svoris  ax.gif

JO KIEKVIENA TURI SAVO ISITIKINIMUS,AS TAI PIENA LAKIU,KAIP KATINAS,VARSKE LAIZAU lotuliukas.gif ,TAIP NORIU SAVO PIENO TURET,MATAU PIENTRAUKIS ELEKTRINIS IR STEBUKLUS DARO
Atsakyti
QUOTE(Jaunutia @ 2008 08 07, 12:54)
saunuole mergicka, sauniai augat
vargsiukes jusu mergaiciukes, gaila. tikiuosi nejaucia jos nemalonumo del tu isberimu, nu nors gal neskauda.

nulektit mergytes pas alergologa, gal odytes tepineli paims.

o kodel ne visos mamytes liniuotes uzsidejusios? man kazkaip idomu pasiziureti kiek laiko jusu kleckiukams  blush2.gif  ax.gif

kiek bandau liniuote uzsidet, tiek neiseina, man gaunasi tik uzrasas...vietoj liniuotes, vakar visa diena bandziau, kantrybe truko gun_bandana.gif
Atsakyti
QUOTE(trudeme @ 2008 08 07, 14:01)
Ar nenorite privačiai eiti? Mus konsultavo tikrai gera ortopedė. Deja, ji dabar atostogauja. Jei norėsite, duosiu jos telefono numerį. Turėtų iš atostogų grįžti po dviejų savaičių.

gal Galvidiene? rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristi_: 07 rugpjūčio 2008 - 13:12
QUOTE(fairy-tale @ 2008 08 07, 13:57)
JAUNUTIA,nepasiduok del pieno,visos mamos turi jo,patikek,kai ryte turi,tai papildomai nusitrauk.As du vaikus be savo pieno uzauginau,galvojau kad neturiu,o dabar su treciu taip norejau pati maitinti,tai pasirodo per dideli nora viska galima.
as tai turiu gera pientrauki Avent elektrini.Nors iki 3men.reik mamos pienu maitinti,nes nuo3men. vaikelio organizmas pats pradeda kovot su antikuniais.Sekmes tau,nepasiduok!!!!!!!!!!! : smile.gif
Papildyta:

aciu aciu,okokiu jus vardeliu? smile.gif

mat su tuo pienu, is vienos puses pati norejau kad dingtu, bet norejau kad nakciai ir rytui liktu, nes man problemos su speniais, cia jau anj temoj guodziausi. jie pas mane nesutverti maitinimui ir visados maitinau su antspeniu, nes visados skauda, o pientraukio jie irgi bijodavo ir nenusitraukdavo. zodziu cia kazkada buvo pavyke 30 ml nusitraukti ir pasirode kad gana riebus tas pienas - bet tik pasirode, nes gal cia praita savaitele nusitraukiau 80 ml, nes verze kruti, tai pastovejo saldytuve, ir ka jus galvojat, net pieno - baltos spalvos nera!!! konkreciai vanduo visas 80 ml ir tik plona plutele ant virsaus balta. tai taip ir supratau kodel mes per pirma menesi beveik 600g tik priaugom, o kabedavom ant papo po 15-30 min ir gana gera tekme budavo... zodziu nieko pries misinukus neturiu, man dabar net patogiau, nes nakciai ir rytui galiu jau su mazu skausmeliu maitinti, tik va pastebejau kad rytui nebeuztenka. va del dvieju maitinimu tai noreciau padauginti, nors dar uzvakar jauciau kad kieti nakti buvo, o dabar... be to dar kita estetiska problema atsirado: vienas nuo kito papas skiriasi visu numeriu

QUOTE(kristi_ @ 2008 08 07, 13:57)

del vit.D, tai duodant kas dien po lasa ar kelis tikrai nepakenks ir per daug nebus, nors ir saulei kazkiek pabus...  vat o kai jo truks tikrai nebus gerai  schmoll.gif
p.s, turiu beda sad.gif mes gavom siuntima ortopedui pasirodyti, paskambinau i santariskes, o ten uzrase tik gruodzio menesiui doh.gif  iki to laiko galima ir bedu sulaukti nepataisomu  verysad.gif  ir ka man daryt unsure.gif

o gal geriau privaciai nueik, pas mus irgi visi atostogauja, tai privaciai nulekiau.

QUOTE(trudeme @ 2008 08 07, 13:58)
Agam.. Gėda man. Nemoku tos liniuotės įpyškinti. Pačiai būtų įdomu  blush2.gif

nu nieko, tuoj ismokysim mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(tamosiuke @ 2008 08 07, 14:11)
kiek bandau liniuote uzsidet, tiek neiseina, man gaunasi tik uzrasas...vietoj liniuotes, vakar visa diena bandziau, kantrybe truko gun_bandana.gif

per SM dedi?
Atsakyti
QUOTE(kristi_ @ 2008 08 07, 14:11)
gal Galvidiene?  rolleyes.gif

Tikrai taip. Labai labai patiko. Dėmesinga, gražiai su vaikučiu bendrauja, išsamiai ištiria, patarimų duoda wub.gif P.S. Mes per kitas instancijas kreipėmės - lankomės privačioje vaiko klinikoje ir ten ortopedo konsultacija yra privaloma. Už paslaugas apmokėjome internetu. Jei reikia.. tikrai neskupa esu.. jos asmeninį telefoną galiu duoti. Gal priims ir anksčiau. Puikiai suprantu, koks nerimas yra dėl vaikučio 4u.gif

Tamošiuke, Tu užsidėk.. O aš sakysiu - pas mus tiek pat laiko, kiek pas Tamošiukę lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo trudeme: 07 rugpjūčio 2008 - 13:17
QUOTE(trudeme @ 2008 08 07, 14:14)
Tikrai taip. Labai labai patiko. Dėmesinga, gražiai su vaikučiu bendrauja, išsamiai ištiria, patarimų duoda  wub.gif

mane pas ja ir uzrase net gruodziui doh.gif

Papildyta:
QUOTE(Jaunutia @ 2008 08 07, 14:12)
o gal geriau privaciai nueik, pas mus irgi visi atostogauja, tai privaciai nulekiau.

o kur eit privaciai? kur eiliu nebutu?
Atsakyti