QUOTE(Jaunutia @ 2008 08 07, 12:12)
mat su tuo pienu, is vienos puses pati norejau kad dingtu, bet norejau kad nakciai ir rytui liktu, nes man problemos su speniais, cia jau anj temoj guodziausi. jie pas mane nesutverti maitinimui ir visados maitinau su antspeniu, nes visados skauda, o pientraukio jie irgi bijodavo ir nenusitraukdavo. zodziu cia kazkada buvo pavyke 30 ml nusitraukti ir pasirode kad gana riebus tas pienas - bet tik pasirode, nes gal cia praita savaitele nusitraukiau 80 ml, nes verze kruti, tai pastovejo saldytuve, ir ka jus galvojat, net pieno - baltos spalvos nera!!! konkreciai vanduo visas 80 ml ir tik plona plutele ant virsaus balta. tai taip ir supratau kodel mes per pirma menesi beveik 600g tik priaugom, o kabedavom ant papo po 15-30 min ir gana gera tekme budavo... zodziu nieko pries misinukus neturiu, man dabar net patogiau, nes nakciai ir rytui galiu jau su mazu skausmeliu maitinti, tik va pastebejau kad rytui nebeuztenka. va del dvieju maitinimu tai noreciau padauginti, nors dar uzvakar jauciau kad kieti nakti buvo, o dabar... be to dar kita estetiska problema atsirado:
vienas nuo kito papas skiriasi visu numeriu
o gal geriau privaciai nueik, pas mus irgi visi atostogauja, tai privaciai nulekiau.
nu nieko, tuoj ismokysim
tai man ta pati istorija buvo,pienas man ir liesa,bet ji saldytuve galima 24 val.laikyti.bet kai nusitraukineji,jo daugiau atsiramnda,as tik uz mamos piena.Tai tu pati nemaitink,tik nusitrauk ir duok is buteliuko.As tik taip,nepersu savo nuomones,bet kai turiu trecia vaika daugiau vertinu gerus dalykus.
Papildyta:
QUOTE(fairy-tale @ 2008 08 07, 12:50)
tai man ta pati istorija buvo,pienas man ir liesa,bet ji saldytuve galima 24 val.laikyti.bet kai nusitraukineji,jo daugiau atsiramnda,as tik uz mamos piena.Tai tu pati nemaitink,tik nusitrauk ir duok is buteliuko.As tik taip,nepersu savo nuomones,bet kai turiu trecia vaika daugiau vertinu gerus dalykus.
o del krutu,man panasiai,todel duodu valgyt ir nusitraukineju abu,tai normaliai dabar atrodo

.tos musu problemeles