Įkraunama...
Įkraunama...

Kur dažotės?

Apklausa: Kurioj namu vietoj malivojatės? :) (557 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Svečiai balsuoti negali
prie veidrodžio biggrin.gif dažniausiai miegamajame ax.gif
Atsakyti
emmute:
prie veidrodžio biggrin.gif  dažniausiai miegamajame  ax.gif

aš taip norėčiau daryti taip pat...... bet NIEKADA nespėju ir dažausi darbe.............................. laimė, kad esu baisiai ankstyva ir kol tą darau, niekas durų nevarsto:)

Papildyta:
...mačiau Romoj vairuojančią moterį, kuri pasidarė visą makiažą "nuo - iki" per keletą sankryžų, laukdama kamštyje ir tuo pačiu perjunginėdama pavaras  thumbup.gif

aš pavasarį kamštyje nagus nusilakavau....... blush2.gif aišku, bespalviu, bet mano pakeleiviai alpo iš pasibaisėjimo lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Manyka: 28 liepos 2007 - 17:51
kaip ir dauguma prie didelio veidrodžio vonioje lotuliukas.gif
Atsakyti
Stovint koridoriuje, nes ten visa kosmetika. Bet kartais ir kambary prie lango, sėdint, kur geriausias - natūralus apšvietimas smile.gif
Atsakyti
Ne Vonioje, o vonios kambaryje tongue.gif biggrin.gif
Atsakyti
kadangi keliuos anksciau uz visa seimyna, tai tenka dazytis svetaineje arba koridoriuje. issidelioju visa turta priesais ir kimbu i darba lotuliukas.gif
Atsakyti
Kadangi namuose yra visuose kambariuose veidrodžių,tai pagal apšvietimą ir pasirenku prie kurio matau save geriausiai ax.gif Tai būna ir koridorius ir miegamasis ir holas ir netgi virtuvė lotuliukas.gif
Atsakyti
kur sviesos daugiausia - koridoriuj, vonioj arba miegamajam ax.gif
Atsakyti
Dažniausiai koridoriui, kartais - vonioj smile.gif
Atsakyti
Svetainėje, nes ten šviesiausia ax.gif O miegamajam vyrui duodamos dar kelios minutės numigti kol žmona maliavojasi biggrin.gif
Atsakyti
dazniausia miegamajame nes ten laikau visa kosmetika tongue.gif
Atsakyti
Dažniausiai miegamajame
Atsakyti