Miegamajame prie veidrodzio (isskyrus retus atvejus), nes ten geriausias apsvietimas
.

QUOTE(Manyka @ 2007 07 28, 15:48)
Papildyta:
...mačiau Romoj vairuojančią moterį, kuri pasidarė visą makiažą "nuo - iki" per keletą sankryžų, laukdama kamštyje ir tuo pačiu perjunginėdama pavaras

Kai kurios moterys Londone traukiny arba autobuse pakeliui i darba dazosi

As tai vonioj dazausi, ten geriausiai viskas matosi

Dazausi miegamajame,turiu savo kosmetini staliuka su didziuliu veidrodziu.
Dazausi miegamajame, nes apsvietimas geresnis ir naturalesnis nei vonioj, be to cia mano visas turtas sudetas. Ir siaip namiskiai labiau patenkinti, nes vonioj dazantis kartais tektu vonia rytais elgeliau uzimti, kas nera labai pageidaujama
O praustuvo kaiptais neprireikai, gal nesidazau tiek kad issitepciau

Dazausi koridoriuj, nes ten yra didelis veidrodis ir po ranka visa mano kosmetika
dazniausiai stovedama, bet kartais silpna pasidarydavo, tai tekdavo atsinest kedute

Dazausi svetaineje,nes geras apsvietimas ir niekam netrukdau.

Jai tik islekt i parduotuve (tusas ir lupdazis) tei vonioj, nes te laikau kosmetine su daikciukais greitam makijazui. O jai rimtai dazytis tei prie lango. Turiu didele nesiojama veidrodi, pasiemu su savim visas dezutes (seseliai, pudra, skaistalai ir t. t. ) ir einu prie lano. Ten geras naturalus apsvietimas.
miegamajame, nes geriausias apsvietimas
o del tu vairuojanciu, tai cia dubline ne tik kad masinose sankryzose stovedamos moteriskes grazinasi, maciau ir traukiniuose ir autobusuose, o labiausiai prajuokino vienas vyrukas sankryzoj stovedamas isijunge elektrine barzdaskute ir bruzina sau veideli
vaizdelis tai prajuokino ankstu pirmadienio ryta, ir diena linksmesne buvo
o del tu vairuojanciu, tai cia dubline ne tik kad masinose sankryzose stovedamos moteriskes grazinasi, maciau ir traukiniuose ir autobusuose, o labiausiai prajuokino vienas vyrukas sankryzoj stovedamas isijunge elektrine barzdaskute ir bruzina sau veideli

Dazausi savo kambaryje, nes galiu tada arti prieiti prie veidrodzio ir pamatyti is arti visus trukumus, nors daznai apsvietimas paveda, nes krenta sviesa is nugaros
Viena karta mane nustebino musu moteru sugebejimai, nes mano drauge sugebejo nusilakuoti nagus ryskiu laku vaziuodama masinoje ir ne demeles i sona 
Papildyta:
Beje, nereikia taip toli vaziuoti i londona ar dublina- pas mus lietuvelej panele maciau prie sviesoforo issitrauke tusa ir pradejo dazytis
taciau spejo tik viena aki nusidazyti, uzsidege zalia ir taip nuruko su viena padazyta akimi

Papildyta:
Beje, nereikia taip toli vaziuoti i londona ar dublina- pas mus lietuvelej panele maciau prie sviesoforo issitrauke tusa ir pradejo dazytis