Įkraunama...
Įkraunama...

Kur dažotės?

Apklausa: Kurioj namu vietoj malivojatės? :) (557 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Svečiai balsuoti negali
Miegamajame prie veidrodzio (isskyrus retus atvejus), nes ten geriausias apsvietimas biggrin.gif .
Atsakyti
savo kambary, nes ten apšvietimas geriausias rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Manyka @ 2007 07 28, 15:48)

Papildyta:
...mačiau Romoj vairuojančią moterį, kuri pasidarė visą makiažą "nuo - iki" per keletą sankryžų, laukdama kamštyje ir tuo pačiu perjunginėdama pavaras  thumbup.gif

Kai kurios moterys Londone traukiny arba autobuse pakeliui i darba dazosi lotuliukas.gif Traukiny dar dar, nu bet autobuse kaip kitos sugeba kokias akiu streles nusibrezti - as nesuprantu g.gif

As tai vonioj dazausi, ten geriausiai viskas matosi smile.gif
Atsakyti
Dažausi, puošiuosi miegamajame. Nes veidrodyje matau save visu ūgiu ir kosmetika po ranka sudėta smile.gif
Atsakyti
Dazausi miegamajame,turiu savo kosmetini staliuka su didziuliu veidrodziu.
Atsakyti
Dažausi vonioje, nes geras apšvietimas ir veidrodis didelis ax.gif Ir šalia praustuvas rankoms nusiplauti, nes dažantis vis tiek truputi išsitepa.
Atsakyti
Dazausi miegamajame, nes apsvietimas geresnis ir naturalesnis nei vonioj, be to cia mano visas turtas sudetas. Ir siaip namiskiai labiau patenkinti, nes vonioj dazantis kartais tektu vonia rytais elgeliau uzimti, kas nera labai pageidaujama biggrin.gif O praustuvo kaiptais neprireikai, gal nesidazau tiek kad issitepciau biggrin.gif
Atsakyti
Dazausi koridoriuj, nes ten yra didelis veidrodis ir po ranka visa mano kosmetika flirt.gif dazniausiai stovedama, bet kartais silpna pasidarydavo, tai tekdavo atsinest kedute biggrin.gif
Atsakyti
Dazausi svetaineje,nes geras apsvietimas ir niekam netrukdau. biggrin.gif
Atsakyti
Jai tik islekt i parduotuve (tusas ir lupdazis) tei vonioj, nes te laikau kosmetine su daikciukais greitam makijazui. O jai rimtai dazytis tei prie lango. Turiu didele nesiojama veidrodi, pasiemu su savim visas dezutes (seseliai, pudra, skaistalai ir t. t. ) ir einu prie lano. Ten geras naturalus apsvietimas.
Atsakyti
miegamajame, nes geriausias apsvietimas
o del tu vairuojanciu, tai cia dubline ne tik kad masinose sankryzose stovedamos moteriskes grazinasi, maciau ir traukiniuose ir autobusuose, o labiausiai prajuokino vienas vyrukas sankryzoj stovedamas isijunge elektrine barzdaskute ir bruzina sau veideli biggrin.gif vaizdelis tai prajuokino ankstu pirmadienio ryta, ir diena linksmesne buvo smile.gif
Atsakyti
Dazausi savo kambaryje, nes galiu tada arti prieiti prie veidrodzio ir pamatyti is arti visus trukumus, nors daznai apsvietimas paveda, nes krenta sviesa is nugaros doh.gif Viena karta mane nustebino musu moteru sugebejimai, nes mano drauge sugebejo nusilakuoti nagus ryskiu laku vaziuodama masinoje ir ne demeles i sona thumbup.gif
Papildyta:
Beje, nereikia taip toli vaziuoti i londona ar dublina- pas mus lietuvelej panele maciau prie sviesoforo issitrauke tusa ir pradejo dazytis biggrin.gif taciau spejo tik viena aki nusidazyti, uzsidege zalia ir taip nuruko su viena padazyta akimi biggrin.gif
Atsakyti