Įkraunama...
Įkraunama...

Kur dažotės?

Apklausa: Kurioj namu vietoj malivojatės? :) (557 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Svečiai balsuoti negali
As taip pat visur lakstau biggrin.gif jai dienos makijaza darau tai prie lango, nes vonios kambary nelygiai gaunasi schmoll.gif per mazai sviesos. smile.gif
Atsakyti
Savo kambaryje, ten yra langai per visą sieną ir labai šviesu, pasiimu veidrodėlį ir dažaus, nemanau, kad kamnors būtų įdomu žiūrėti į mane išsižiojusią kai tepu tušą arba blizgį biggrin.gif
Atsakyti
Paprastai dazausi vonioje, nes po to visokia isbyrejusia pudra galiu lengviau nuvalyt. O ir vyrui nesimaisau kambaryje (ypac kai ryte as anksciau keliuosiu ir per stalcius kuiciuosiu rinkdamasi priemones). ax.gif Na nebent labai minimaliai dazausi, tai tada kambaryje, kad nereiketu i vonia visko nestis....
Atsakyti
namuose tai miegamajame. nes ten yra mano dazymosi veidrodis. ten viskas sudeta , daugiausia stalciuku, lentineliu kur viskas sudeta, tad patogiausia. smile.gif
o vasara kuomet gyvenu kaime, tai net pasidariau maza dazymosi kambareli ax.gif
Atsakyti
Paprastai - vonioje, nes yra langai ten, šviesos pakanka. Bet būna, kad ir šiaip bele kur prieš langą.
Atsakyti
Virtuvėje dažausi, nes ten stovi kompiuteris o aš visad prie jo biggrin.gif
Atsakyti
Savo kambaryje prie spintoje esancio veidrodzio biggrin.gif Kasdienine kosmetika sudeta duru lentyneleje, man ten patogiausia nes galiu veida prikisti prie pat veidrodzio cool.gif Vonioje per kriaukle neprieinu ir ta dirbtine sviesa viska iskraipo schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo FoxLady: 10 rugpjūčio 2009 - 13:43
dažausi miegamajame 4u.gif sėdėdama smile.gif
Atsakyti
Anksciau daziausia vonioj,bet pastebejau,kad ten viskas geriau atrodo,nei realybej,tai persikeliau i miegamaji biggrin.gif nes ten yra diidelis veidrodis prie pat lango,tai viskas puikiai matosi,tik nezinau ka reikes daryti nuo rugsejo,kadangi kelsiuosi anksciau,o sviesa kambary tektu uzdegti,draugas miegos,gal i virtuve pereiti?smile.gif)
Siaip blogis dazytis miegamajame,kadangi ne karta buvau ispylus mineraline pudra ant lovoj,panasiai kaip per koki filma,visa miltuotu veidu,aplink pasklidus pudra biggrin.gif tai bent gerai,kad atsiskalbe,bet vis isgirstu komentaru,kad ,,oj tu atsargiai cia tik,gerai?" biggrin.gif
Atsakyti
kasdieniam makijažiu pirmenybę teikiu vonioje, rytais labai patogu, kai viskas po ranka smile.gif , o šventinį natūralioje šviesoje - prie lango. smile.gif
Atsakyti
Dažniausiai miegamajame, prie naktinio staliuko. Ten ir veidrodis nemažas, ir stalčiukuose pagrindiniai "turtai" sudėti.
Kambaris šviesus, tai dažniausiai stengiuosi prie natūralaus apšvietimo. Kiek sunkiau būna žema ar kai labai anksti reikia keltis.
Atsakyti
Koridoriuje, nes jis labai šviesus, yra didelis veidrodis, ir ale komoda su mano dažymosi turtu. ir nei vonios neužimu, nei miegamajame nereikia brazdėt, aš jau įpratau ir man gerai smile.gif
Atsakyti