Įkraunama...
Įkraunama...

Kur dažotės?

Apklausa: Kurioj namu vietoj malivojatės? :) (557 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Svečiai balsuoti negali
Dienos metu prie lango, vakare retai kada tenka dazytis, stengiusoi pasidazyt kada sviesu. smile.gif Jei lauke nera salta tai visada dazausi balkone. blush2.gif net ir kai salta islendu su veidrodziu paziuret kaip viskas atrodo. biggrin.gif
Atsakyti
Miegamajame, o jei dar tamsu, tai vonioje biggrin.gif
Atsakyti
as taip pat vonioje,bet turbut reikes kitos vietos ieskoti nes kartais toje vonioje viskas daug graziau atrodo nei dienos sviesoje biggrin.gif
Atsakyti
dazausi miegamajame, uz stalo. sededama, pasiimu maza veidrodeli ir kad arciau butu dazausi. stovedama prie didleio veidrodzio kur vonioj, jei dar prie jo normalaus priejimo nera del kiruakles ar pan - man tiesiog nepatogu. ypac blakstienas
Atsakyti
Hm, dazausi kambaryje, nes vonioje blankoka sviesa ir kartais ne visada pavyksta tinkamai pasidazyti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(ViShy @ 2005 05 31, 22:56)
As dazausi pas save kambaryje prie kompo stalo,susidedu viska ant stalo,pasiemu dideli veidrodi ir dazausi,man taip patogiausia.Kartais atsistoju prie lango,kad sviesiau butu,vienoj rankoj laikau veidrodi o su kita maliavojuos  ax.gif

as lygiai taip pat! vonioje ar koridoriuje man per menkas apsvietimas, netikroviskas...
Atsakyti
QUOTE(Pupsia @ 2009 04 08, 22:40)
as lygiai taip pat! vonioje ar koridoriuje man per menkas apsvietimas, netikroviskas...

Svetaineje prie lango smile.gif Ziema, kai tamsu, tai vonioje mirksiukas.gif
Atsakyti
Vonioj,nes ten didelis veidrodis ir keli apsvietimai mirksiukas.gif Is arti, is toli biggrin.gif
Atsakyti
Dažausi vonioje, nes ten didžiausias veidrodis, visa kosmetika po ranka, o be to ir apšvietimas geras, turim langą vonioje tai viskas thumbup.gif
Atsakyti
Kadangi visa dekoratyvinė kosmetika miegamajame, tai ir patogiausia ant lovos

priešais langą, o ir turto visokio daug ant lovos telpa lotuliukas.gif

Visais kitais atvejais lieka vonia arba koridorius, bet nepatinka man stovėti ax.gif
Atsakyti
As vonioje, pas man ten didelis vedrodis ir sudtras apsvietimas is arti ir toli thumbup.gif
Atsakyti
Pas mus geriausias apsvietimas tik miegamajame, vonioje patiktu, bet ten dirbtine sviesa ir man dazymuisi ji netinka, o miegamasis pats tas smile.gif thumbup.gif
Atsakyti