Įkraunama...
Įkraunama...

Meilė ir atstumas

QUOTE(sachar @ 2008 10 17, 21:20)
Manau, kad imaoma, tik abu turi labai stengtis unsure.gif Vakarelia atskirai, viskas atskirai, daro savo itaka ir issaugoti siltus jausmus labai sunku, o dar sunkiau nepasiduoti pagundai unsure.gif

as irgi taip manau, kad abu turi stengtis, nes pagundu-oi....... verysad.gif as ir dabar dar gundausi pagundai....bet pleksteliu sau per veida.....apsiramink-sakau sau...ir vel koks laiko tarpas... doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Sapnu_Mergaite @ 2008 08 06, 23:21)
Tikrai prašau nepykti, jei tokia tema jau yra ax.gif  Tiesiog noriu Jūsų nuomonės būtent kalbant apie mano situaciją  blush2.gif  Tai va, prieš keletą savaičių sužinojau, jog įstojau mokytis i miestą esanti už 300 km nuo mano gimtojo smile.gif  pora metų svajojau apie tą universitetą ir man pavyko  thumbup.gif  bet atsitiko taip, kad supratau kad čia, mano mieste visada buvo mano zmogus, kuris mokosi čia. (Ta prasme kalba eina apie mano vaikiną)  rolleyes.gif  Kaip manot ar imanoma išsaugoti draugystę ir be proto šiltus santykius esant toli vienas nuo kito? Labai del to stresuoju ir pergyvenu  cry.gif Nenoriu jo prarasti, žinau, ir jis pats sake jog lauks manęs (tas išsiskyrimas truks apie metus), bet turiu labai nemažai pvz, kai poros praėjus vis porai menesių pasuka skristingais keliais verysad.gif  verysad.gif  cry.gif  cry.gif

Puse metu - ner problemu. Metus - gal. Daugiau - ne. Jei truks iki metu, bus geras isbandymas. Susisiekimo galimybes siais laikais geros, reikia tik noro. O jei noro nebus, vadinasi taip reikejo.
Atsakyti
QUOTE(Sapnu_Mergaite @ 2008 08 07, 00:21)
Tikrai prašau nepykti, jei tokia tema jau yra ax.gif  Tiesiog noriu Jūsų nuomonės būtent kalbant apie mano situaciją  blush2.gif  Tai va, prieš keletą savaičių sužinojau, jog įstojau mokytis i miestą esanti už 300 km nuo mano gimtojo smile.gif  pora metų svajojau apie tą universitetą ir man pavyko  thumbup.gif  bet atsitiko taip, kad supratau kad čia, mano mieste visada buvo mano zmogus, kuris mokosi čia. (Ta prasme kalba eina apie mano vaikiną)  rolleyes.gif  Kaip manot ar imanoma išsaugoti draugystę ir be proto šiltus santykius esant toli vienas nuo kito? Labai del to stresuoju ir pergyvenu  cry.gif Nenoriu jo prarasti, žinau, ir jis pats sake jog lauks manęs (tas išsiskyrimas truks apie metus), bet turiu labai nemažai pvz, kai poros praėjus vis porai menesių pasuka skristingais keliais verysad.gif  verysad.gif  cry.gif  cry.gif

visko atsitinka, būna, kad atstumas išskiria, bet būna, kad labai suartina. šis išsiskirimas parodys koki jūsų abiejų jausmai yra ištikrųjų
Atsakyti
Sveikos,as su vyru jau 7 menesiai gyvenam atskirai ,susimatom kas dien ,savaitgali praleidziam kartu...turim dukryte...nu santykiai gal ir nepablogejo labai,bet vyras nesistengia man patikti,kad isliktu tas susizavejimas,jis manes nebetraukia,nes smarkiai apsileido,nors as jam primenu jis nesistengia... 4u.gif kai jis atvaziuoja stengiuosi jam atrodyti grazi... ax.gif
Bet seip galvoju ar man uzteks meiles ir kantrybes laukti kol gyvensim kaip normali seima ir seip ar vel sugebesim kartu gyvent,nes tie susitikimai kaip ir is pareigos...seip manau nieko blogo toks gyvenimas,bus kaip tas grazus draugystes perijodas,kai draugavome...bet taip nera nes niekur nenueinam ,o ir jis kaip minejau nebesistenge, kaip ta syk.
Tai va,nzn ar tokia meile imanoma,nes pamirsti ta zmogu,nematai jo jei zinoma nesusitinki,o jei gryzta po kurio laiko pasikeites ir tuomet gali nepatikti, visgi tas isorinis grozis irgi labai svarbus blush2.gif
Atsakyti
As jau kelis men.bendrauju su zmoguciu per atstuma. susitinkam karta per savaite. skiria mus 150 km, ne tiek jau daug, bet abu dirbantys, neprivazinesi kasdien... Sunku zinokit verysad.gif kazkoks daznai kirminas-nepasitikejimas atsiranda, gal todel, kad dar mazai pazistami ax.gif lb noriu issaugoti siuos santykius. laikas parodys smile.gif
Atsakyti
QUOTE(KenguRyte21 @ 2010 03 23, 18:24)
Sveikos,as su vyru jau 7 menesiai gyvenam atskirai ,susimatom kas dien ,savaitgali praleidziam kartu.

cia nesupratau? kaip atskirai ir kasdien matotes? g.gif tai kas trukdo gyventi kartu,kaip suprantu tam paciam mieste juk unsure.gif
Atsakyti
manau jog atstumas tikrai vienas kita mylincius zmones kaiptik gali suartinti smile.gif kalbu is asmenines patirties, mano vaikinas gyvena uz keliu simtu km nuo manes, bet as jo labai pasiilgstu ir tada norisi kuo greiciau pamatyti ji, tada suvokiu , kad jis man tikrai yra svarbus, nes keikviena diena labai jo ilgiuosi smile.gif
Atsakyti
manau kad tikrai viskas priklauso ne nuo vieno zmogucio. Atstumas daro vistik savo tai patyriau savo kailiu. Laukiau tikejau kad viskas bus tik gerai bet deja gana greitai per tris menesius viskas taip isbleso aisku ne is mano puses ir neliko nieko kad net nesupratau kodel taip viskas blush2.gif Bendravimas buvo kiekviena diena bet tai nepadejo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Paradoksualė @ 2010 03 26, 16:39)
cia nesupratau? kaip atskirai ir kasdien matotes?  g.gif tai kas trukdo gyventi kartu,kaip suprantu tam paciam mieste juk  unsure.gif

mhm man irgi kazkaip nesuprantamai, jei matotes kasdien tai kame tas atitolimas g.gif

o del atstumo tai kap ir mineta turi stengtis abu;) pati siuo metu su draugu gyvnam per atstuma ir gerokai didesni nei 300km.. bet zinom, kad ateis laikas kada busim kartu ir del to stengiames ir gyvenam tuo laiku wub.gif
kaip ir daug kartu buvo sakyta-meilei atstumas tai kaip vejas lauzui- jei lauzas menkutis- jis uzges, jei stiprus- dar labiau sustiprins;) tad tai greiciau bus jusu jausmu patikrinimas ir jei istversite, reiks, kad lemta buti kartu.. kantrybes ir neblestanciu jausmu jums 4u.gif
Atsakyti
idomu, kaip baigėsi autorei ir jos draugui?? juk nuo jos posto praėjo 2 metai ax.gif

šiaip kalbant apie meilę ir santykius per atstumą - tai yra sudėtinga vertinti... vienus išskiria net tas pats miestas smile.gif ir gyvendami šalia tesugeba susitikti vos ne rečiau už tuos, kurie gyvena toli vienas nuo kito ir būna išsiilgę mirksiukas.gif

viskas priklauso nuo žmonių 4u.gif
Atsakyti
Jei yra noras, jausmas ir galimybės, tai įmanoma Meilė per atstumą, bet jei mintys suka link kažko nedoro, negero...- nieko nebus schmoll.gif
Atsakyti
As manau ,kad ilgalaikis atstumas yra vienas didziausiu priesu santykiams . Metai laiko - labai daug . Ne kiekvienas istvertu sekso stygiu g.gif Atsirastu kiti partneriai...
Atsakyti