Įkraunama...
Įkraunama...

Planinis cezaris

laba diena, turiu klausimeli kurios gimde planiniu CP. kaip guldo i GN? pries termina kazkiek laiko ar po termino? ir ar laukia kol prasides naturali gimdymo veikla? aciu uz atsakymus
Atsakyti
QUOTE(wiki* @ 2011 06 02, 16:17)
laba diena, turiu klausimeli kurios gimde planiniu CP. kaip guldo i GN? pries termina kazkiek laiko ar po termino? ir ar laukia kol prasides naturali gimdymo veikla? aciu uz atsakymus

guldo anksciau termino, kol dar nera prasideje saremiai, nes butent tada yra lengviau atlikti operacija... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Hedra:) @ 2011 06 02, 16:44)
guldo anksciau  termino, kol dar nera prasideje saremiai, nes butent tada yra lengviau atlikti operacija... smile.gif

tada mano gine labai idomi. ji nori dar virs termino (jei reiks) laukti savaite ir tik tada rasyti siuntima CP. atseit geriau kai jau prasideda veikla. g.gif
Atsakyti
QUOTE(wiki* @ 2011 06 02, 17:06)
tada mano gine labai idomi. ji nori dar virs termino (jei reiks) laukti savaite ir tik tada rasyti siuntima CP. atseit geriau kai jau prasideda veikla.  g.gif

Gal ziurint koia priezastis jusu planinio CP g.gif
Nes man kazkaip atrodo ji paprasciau atlikti siek tiek anksciau termino. Tam pasiruosus ir moraliskai ir fiziskai......nei tarkim uzejus jums saremiams viduryje nakties, kai personalas apsnudes.
Atsakyti
Kas praejo jau tuos kelius gal galite pakonsultuoti. Mano ginekologe duoda man siuntima, kad nuvykciau i AK, kad man nustatytu planinio cezario data. Pasiskambinau ten, tai sako jokios datos neskirs, o atvaziuoti dvi dienas iki termino i priemima ir paguldys tada. Tai taip ir nesupratau kaip istikruju yra, nes visada maniau, kad data planiniam cezariui t.b. nustatoma.
Atsakyti
QUOTE(eglejtree @ 2011 06 02, 19:07)
Gal ziurint koia priezastis jusu planinio CP  g.gif
Nes man kazkaip atrodo ji paprasciau atlikti siek tiek anksciau termino. Tam pasiruosus ir moraliskai ir fiziskai......nei tarkim uzejus jums saremiams viduryje nakties, kai personalas apsnudes.

na kiek zinau apskritai planiniam CP prsidedancios veiklos kaip tik nereikia. na paprsysiu pries termina siuntimo i GN o ten jau tada nuspres kada man ji daryti
Atsakyti
QUOTE(*Niki* @ 2008 08 06, 22:21)
Labukas!  4u.gif

Buvo tokia tema, bet  gaila, kad jau ištrinta...  unsure.gif
Atidarau naują.

Ruošuosi planinei operacijai. Pirmąkart ją darė suėjus 40 sav., o dabar dar neaišku, kada atliks...  g.gif

O kada jums atliko planinę operaciją? Kelintą savaitę?

atliko 37sav pirmaji,dabar planuoja 38sav.

geriau kai veikla neprasidejusi daryti cezari 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Delfinocka @ 2011 06 02, 19:37)
Kas praejo jau tuos kelius gal galite pakonsultuoti. Mano ginekologe duoda man siuntima, kad nuvykciau i AK, kad man nustatytu planinio cezario data. Pasiskambinau ten, tai sako jokios datos neskirs, o atvaziuoti dvi dienas iki termino i priemima ir paguldys tada. Tai taip ir nesupratau kaip istikruju yra, nes visada maniau, kad data planiniam cezariui t.b. nustatoma.

man tai data pries menesi nustate..atvaziavau nustatos dienos ryta...buvo 39 savaites tada smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Delfinocka @ 2011 06 02, 18:37)

CP terminas priklauso nuo to kodel reikia daryti CP, pvz man reikejo del mazylio padeties - jis sedejo, tai man (jei nebutu prasideje saremiai) jei viskas gerai butu lauke kol jie prasides ir tik tada pjove smile.gif Negerai sulaukti saremiu tik tais atvejais kai mama turi rimtu sveikatos sutrikimu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Kursuotoja @ 2011 06 04, 13:16)
CP terminas priklauso nuo to kodel reikia daryti CP, pvz man reikejo del mazylio padeties - jis sedejo, tai man (jei nebutu prasideje saremiai) jei viskas gerai butu lauke kol jie prasides ir tik tada pjove smile.gif Negerai sulaukti saremiu tik tais atvejais kai mama turi rimtu sveikatos sutrikimu mirksiukas.gif

Labukas, mano mazylis irgi tikriausiai sedes, tai noreciau paklausineti kaip pasiruosti tai operacijai, kokius daiktukus galima pasiimti i operacine, leliukui, man? Aisku labai tikiuosi kad isitaisys i normalia padeti kad galeciau pati pagimdyti, bet reikia ruostis bet kokiai situacijai.... Aciu
Atsakyti
QUOTE(ingulee @ 2011 06 12, 12:43)
Labukas, mano mazylis irgi tikriausiai sedes, tai noreciau paklausineti kaip pasiruosti tai operacijai, kokius daiktukus galima pasiimti i operacine, leliukui, man? Aisku labai tikiuosi kad isitaisys i normalia padeti kad galeciau pati pagimdyti, bet reikia ruostis bet kokiai situacijai.... Aciu

i operacine man reikejo pasiimti tik pampersa ir rubelius vaikui.....bet ir tai prireike tik pamperso nes vaika palatoj aprenge...
Atsakyti
QUOTE(niamniuska @ 2011 06 02, 21:11)
atliko 37sav pirmaji,dabar planuoja 38sav.

geriau kai veikla neprasidejusi daryti cezari  4u.gif

O kodel 37 sav. pirmaji CP atliko? blush2.gif Prasidejo gimdymas ar siaip del kokiu priezasciu?
Atsakyti