Įkraunama...
Įkraunama...

Planinis cezaris

Man CP atliko 38,5sav. Placenta buvo labai zemai, leliukas gulejo skersai pilvo, tai gine pasake, kad geriau nelaukt kol prasides veikla.
Atsakyti
Viena mamyte man parase i AZ zinute su klausimu ar galima bus paciai gymdyt jeigu tarp pirmo gimdymo ir antro praejo 1metai ir 2men.As netycia istriniau jos zinute neatsakiusi jai.Tai gal cia ji pamatys si atsakyma.Daktaras turi apziuret kakleli ir ivertint ar nera rizikos kad jis plis gimdant.Man siule bandyt paciai gimdit ,bet atsisakiau nes pirma kart neatsidarinejo kaklelis ir nerizikavau-turejau pasirinkima ir nesigailiu visai.!-gal kuriai ir kvaila.
O siaip mane priziurinti daktare pasake kad geriau kai vaikas isrenka diena kada gimt jam ir del to pasake,kad vaiksciot iki sariemiu ar vandenu nutekejimo.O tada atvaziot i lygonine ir ten atliks operacija.Negulde manes nieks.tariausi su savo priz.gyd del CP bet ji isejo atostogu,o man anksciau termino nubego vandenys,ir teko vaziot i lygonine nesitarius, kur viskas praejo lavai gerai.Po operacijos jau ta pacia para atsistojau ir vaiskciojau po palata 2diena atidave vaika, o 3dienele mes jau iskeliavom namo-kas mane labai nustebino.Tai va dabar dziaugemes savo 6menesiniu didziausiu turtu.
Atsakyti
QUOTE(braske83 @ 2011 06 14, 21:48)
Viena mamyte man parase i AZ zinute su klausimu ar galima bus paciai gymdyt jeigu tarp pirmo gimdymo ir antro praejo 1metai ir 2men.As netycia istriniau jos zinute neatsakiusi jai.Tai gal cia ji pamatys si atsakyma.Daktaras turi apziuret kakleli ir ivertint ar nera rizikos kad jis plis gimdant.Man siule bandyt paciai gimdit ,bet atsisakiau nes pirma kart neatsidarinejo kaklelis ir  nerizikavau-turejau pasirinkima ir nesigailiu visai.!-gal kuriai ir kvaila.
O siaip mane priziurinti daktare pasake kad geriau kai vaikas isrenka diena kada gimt jam ir del to pasake,kad vaiksciot iki sariemiu ar vandenu nutekejimo.O tada atvaziot i lygonine ir ten atliks operacija.Negulde manes nieks.tariausi su savo priz.gyd del CP bet ji isejo atostogu,o man anksciau termino nubego vandenys,ir teko vaziot i lygonine nesitarius, kur viskas praejo lavai gerai.Po operacijos jau ta pacia para atsistojau ir vaiskciojau po palata 2diena atidave vaika, o 3dienele mes jau iskeliavom namo-kas mane labai nustebino.Tai va dabar dziaugemes savo 6menesiniu didziausiu turtu.

o kodel tik antra diena vaika atidave?mane po operacijos net i palata kartu su vaiku parveze... g.gif
Atsakyti
Man atliko planini cezari 38 savaite, vaika atnese vakare iskarto bet nakciai nepaliko 4u.gif
Atsakyti
Man cezari atliko 40 savaite, tiksliai pagal kalendorine gimdymo data.. Na o vaikiuka atnese pamaitinti tik, o jau su visam paliko tik kita nakti, bet ir neisivaizduoju kitaip, nes net ant sono be galo sunku pasisukti, o ka jau kalbeti, kad vaikiuka reikia pakelti, pervystyti..
Atsakyti
QUOTE(auksaplauke1985 @ 2011 06 17, 11:32)
Man cezari atliko 40 savaite, tiksliai pagal kalendorine gimdymo data.. Na o vaikiuka atnese pamaitinti tik, o jau su visam paliko tik kita nakti, bet ir neisivaizduoju kitaip, nes net ant sono be galo sunku pasisukti, o ka jau kalbeti, kad vaikiuka reikia pakelti, pervystyti..

nesuprantu man abu kartus iskarto vaika paliko...ir daryk ka kaip nori, niekam neidomu , kad vos pajudeti eina g.gif
Atsakyti
QUOTE(auksaplauke1985 @ 2011 06 17, 04:32)

o vaiko tetis ka veike, juk jis gali padeti su viskuo po operacijos. Man tai baisu kai leliukus taip ilgai nuo mamu atskiria. Man rodos jiems tik gimusiems kaip tik reikia kuo daugiau pas mama gleby buti...
Atsakyti
QUOTE(MichGirl @ 2011 06 17, 18:39)
o vaiko tetis ka veike, juk jis gali padeti su viskuo po operacijos. Man tai baisu kai leliukus taip ilgai nuo mamu atskiria. Man rodos jiems tik gimusiems kaip tik reikia kuo daugiau pas mama gleby buti...

drinks_cheers.gif
Atsakyti
CP atliko likus 2 dienom iki nustatyto termino. Vaikiuke gulejo skersa, ir jau pirmas pjautas buvo. Mane po operacijos atveze i palata, o ten su dukra glebyje jau lauke tetis. Naktimis teciu pas mus ligonineje nepalieka, todel 2 pirmas naktis dukryte tik atnesdavo pamaitinti, dienomis buvom kartu. Vien paciai pasirupinti kudikiu tikrai butu sunkoka pirmom dienom g.gif
Atsakyti
QUOTE(MichGirl @ 2011 06 17, 19:39)

thumbup.gif
Atsakyti
na man pries kelias dienas dare cp,tai po operacijos 4h praleidau reanimacijoj,po to i savo palata parveze ir mazyle atveze is kart,tai ta pacia diena vaiksciojau,o vaikeliu rupintis padejo vyras.nes kazkaip po operacijos sunkoka. smile.gif
Atsakyti
Norejau paklaust,jei placentos prmeiga,kada daromas CP,nes kiek skaiciau negali leist prasidet naturaliam gimdymui g.gif
Atsakyti